Underbara snoriga dag.

Ella blev ännu värre med förkylningen. Var helt röd runt ögonen och snoret bara forsade ut, plus att varje gång man skall komma med papper för att få bort det blir det ju tillslut rött och irriterat så mycket därför som att det är ännu värre för henne också, men idag så var hon mycket bättre me det och lät oss ta bort det.

Hade jätte trevligt igår med Jessica och Nikki som bestämde sig för att komma även fast det var sjukligt här hemma. Tjejerna fick leka och sedan gav vi oss ut för en promenad. Dock var det inte jätte populärt mot slutet, så vi gick och handlade smörgåsar till oss och begav oss hemåt. Lite lunch dags för alla fyra och sedan somnade båda två en liten stund så vi mammor fick en liten timeout.

Sedan blev det lite mer lek, så vid fyra tiden åkte dem hem igen och Ella somnade någon timma till.

Martin kom hem igår kväll och Ella ville så gärna vara uppe tills han kom hem, så när han öppnade ytterdörren kröp om snabbare än blixten fram och ville bli uppburen. Världens smile fick han. Så himla roligt att hon verkligen känner igen honom och vill börja leka direkt. Hon ville såklart vara uppe en liten stund till för att sedan somna i min famn.

Dock vaknade Ella precis när vi hade somnat och jag gick upp och sjöng lite för henne. Men så fort jag tar upp henne i famnen så somnar hon, men så när man skall lägga ned henne igen börjar hon gråta. Så tredje gången gillt somnade hon. Piggelin som hon var vid fem tiden i morse gick Martin upp med henne. Först tror man att hon bara drömmer och gråter till lite grann så han gick in och gungade lite på sängen. Men så efter ett tag så börjar hon leka titt-ut med pappa och sparka med benen. Så hur trött man än är när man kommer in till henne, kan man ju inte sluta skratta när hon börjar hålla på.

Hon fick i sig lite mat och somnde faktiskt om igen så Martin kunde komma in och lägga sig hos mig igen för att kunna sova lite längre. Var verkligen gult värt för mig att få sova dem där extra timmarna, så får ta vara på det nu när han är hemma.

Man ser verkligen att Ella är sjuk stackarn. Men hon var ändå sitt pigga jag när det väl gällde. Ja, som att sno nappen från Nikki fastän hon inte ens använder den egentligen.















Höstdagen är kommen.

Ella blir bara mer och mer förkyld. Röd runt ögonen och rinner i näsan, trött hela tiden men hon kan inte slappna av och sova. Iallafall inte på nätterna, på dagarna går relativt bra, somnade nu precis. Den bästa medicinen är ju faktiskt att vila. Har varit uppe en hel del i natt, även haft henne hos mig och var så mysigt. Dock har jag svårt att slappna av och somna om när jag varit uppe. Så det har ungefär blivit 4 timmars sömn i natt allt som allt.
Ikväll kommer iallafall Martin hem och förhoppningsvis kan han ta henne på morgonen så jag får sova ut lite grann.

Snart kommer Jessica och Nikki och hälsar på. Hade egentligen tänkt att ställa in det men dem ville komma ändå, så jag hoppas dem inte blir smittade. Får dock hoppa att åka till Louise ikväll då jag inte vill åka iväg med henne, blir nog bara värre. 

Ush, vet inte om det är kallt ute eller inte, men det stod iallafall på vår termometer att det är 7 grader ute nu, och det är inte speciellt varmt fastän solen är framme. Nej, nu blir det att ha jacka och halsduk på sig.

En lite mindre plutta.

 




Fika och lite shopping.

Var iväg och fikade med världens bästa Jeanette tidigare idag. Ella hade det jätte kul med henne, slängde ned allt hon fick på golvet. Hon fick även tre stycken jätte fina tröjor utav faster och ett par jeans av sin mamma. Gick in på Obs för att handla lite och Ella hade kastat iväg mössan någonstans som vi inte hade märkt, så när jag kom utanför och var påväg till bilen upptäckte jag det, och gick tillbaka med tunga påsar, Ella i famnen och vagnen på andra sidan. Gick runt hela affären och när jag tillslut kom till kassorna va det någon som hade lagt upp den på en hög med godiskartonger, så tack så mycket för det.

Ella är ju fortfarande så fruktansvärt förkyld och man vill bara hålla om och hoppas att det skall hjälpa mot det jobbiga. Får nu se hur denna natt blir, hon andas inte lika tungt nu iallafall. Hon ligger så sött i sin säng inne i vårt sovrum, så skall bli mysigt att få krypa ned bredvid och höra hennes andningar och hennes små suckar. 

Jessica och hennes lilla Nikki kommer över imorgon på lite fika och promenad och sedan på kvällen skall jag och Ella till tant Louise. Sedan hem igen för att få träffa världens bästa man!

Nu skall jag ned och fortsätta titta på filmen som går på kanal 5. Ha en trevlig tisdag kväll allihopa.

Dock bilder från förra fikan, glömde ta denna gång.









Vädret ser ju iallafall lovande ut

Samma visa i natt igen. Hon sover så himla bra fram till tolv tiden på kvällen, men sedan så börjar hon göra ljud ifrån sig och snurra runt. Kan ju vara då alla konstiga drömmar kommer och plus att näsan är ju helt täppt. Jag tyckte att det gick så bra med nässugen igår, men nu så fungerar det inte alls. Och nässprayen vill hon inte heller ha nu då hon säkert tar den för nässugen. Åh, man tycker så synd om dem små liven att man inte vet vad man skall göra, men det kommer ju gå över som tur är. Bara det att hon var ju förkyld för bara någon vecka sedan, och det gick över helt. För att sedan nu komma tillbaka och vara ännu värre, och hon känns även lite varm. Kan det kanske vara tänder denna gång? Man tycker ju att dem borde vara på ingång snart, så vi får avvakta och se.

Fastän hon är så trött och hängig så är hon ändå hennes underbara jag på dagen. Hon ställer sig upp mot väggarna utan problem och när hon ställer sig mot bordet går hon runt det och håller i sig. Nu tycker jag att det börjar hända mer och mer saker för varje timma som går. Det stannar ju upp lite ett tag, för att sedan spurta på igen.

Skulle iväg på cafét idag, men inte hur läget är nu. Så skall åka till Burlöv Center itstället blir det nog för att träffa faster och gudmor Jeanette. Ella har precis somnat nu igen, så det passar ju bra så kan hon vara pigg och glad sedan.

Hoppas på en underbar dag, vädret ser ju riktigt lovande ut.






Vår älskade lilla tös.

Nu har vi handlat nässug från apoteket och den fungerar jätte bra. Ella är så duktig så, tycker det måste kännas obehagligt, men det är ju bara för en sekund sedan är det klart. Nu kan hon iallafall andas lite bättre och det är ju det som är huvudsaken.

Kanske ska åka upp till Sthlm nu på torsdag och stanna en hel vecka då Martin nu är ute och kör så mycket. Han åkte imorse till Göteborg för att sedan åka vidare till Sthlm nu på kvällen. Skall ha föredrag där för att sedan åka till Linköping och sedan hem och kommer hem på kvällen. Torsdagen och fredagen trodde han att det skulle bli att jobba hemifrån och kunna ha ta det relativt lugnt, då han Verkligen behöver det. Allt har ju gått så fort! Men så fick han reda på nu att han skall till Sthlm Igen på fredag eftermiddag för att vara med på ett möte, stackarn. Så därför hade vi tänkt att vi kanske bilar upp tillsammans på torsdag för att sedan bo hos min mamma och kan vara där tillsammans. Sedan på måndag skall Martin iväg igen till Sundsvall och lite överrallt, så han blir inte hemma på hela nästa vecka iallafall, så därför är detta ett bra tillfälle för mig också att kunna träffa lite kompisar och släkten och vara där en lite längre stund. Sedan så åker vi hem tillsammans när Martin är klar med sitt. Vi får se hur det blir.

Nu har jag ställt in Ellas säng i vårt sovrum om ifall hon vaknar inatt så har jag henne nära, och plus att det är mysigt att ha henne där nu när man är själv också.

Nu hade jag tänkt att titta lite på hemnet och se vad där finns. Sov gott allihopa. Förresten, lite synd att det inte var många kommentarer man fick på vad ni gör om dagarna, skulle ändå vara skönt att få lite tips och se hur andra gör i vardagen. 

Vår älskade, trötta lilla tös.






Nässug någon?

Man blir aldrig av med förkylningen, och Ella har ju blivit förkyld Igen. Har köpt nässpray till henne, hittade en som var från 7 månader och fungerar jätte bra, problemet är ju bara att det kommer ju inte ut. Funderar nästan på att åka och handla en nässug. Tror det heter så, och vet ju inte alls hur det fungerar men skulle tydligen finnas ute hos barnbutikerna kanske även på apoteket. 

Både jag och Ella sover dåligt, först för att jag ligger och lyssnar efter henne hela tiden och tänker att hon snart kommer att vakna. Sedan precis när man har slumrat till vaknar man av att hon gråter. Men ligger kvar en liten stund för att se om hon bara hade en dröm, men så kommer det igen och får springa in. Baggar henne lite grann och lägger på henne filten och så in i sovrummet igen. Sedan blir det samma sak igen efter ett tag, så fick ta upp henne och gå ned på nedanvåningen så hon fick ny blöja, lite nässspray och lite mjölk. Efter en stunds försök att få henne att somna igen sov hon till klockan åtta imorse. 
 
Martin hade också problem med att sova då han var rädd för att försova sig då han skulle åka redan sex i morse, för annars skulle han aldrig hinna till Göteborg i tid plus att han nog också börjar bli förkyld. Ja, nätterna blir långa.

Funderar på att ta in Ellas säng till vårt rum då jag kommer att sova själv dessa dagar och se hur det går, då behöver jag iallafall inte springa fram och tillbaka hela tiden utan kan vagga henne liggandes. Har ju sånna vyss vyss tassar på sängen och jag vet inte riktigt vad vi skulle gjort utan dem, har fungerat super bra.

Annars idag har vi varit ute och gått en lång runda. Ella somnade direkt och jag kunde lyssna på musik. Har sagt till mig själv nu att jag måste gå ut varje dag och ta en promenad, både för mig och Ellas skull. Man känner sig mycket piggare och inte så lat när man lägger sig på soffan på eftermiddagen :) 

Vad hittar ni på med era barn på dagarna och kvällarna?

Jag känner mig så dum när jag sätter mig i soffan och tittar på tv lite för länge eller går runt och städar när hon är vaken, men Ella kan verkligen underhålla sig själv nu. Ja, bilderna säger väl sig själv. :)















Nu blir han borta igen.

Haft lite egentid idag faktiskt. Var iväg och solade och gick en lång promenad till Center syd. Väldigt skönt att inte behöva tänka på vagnen hela tiden, och att man skall ha tusentals med sig jämt. Nu kunde jag gå ut genom dörren och bara fortsätta gå.

Dagen har inte bestått mer av lugn och ro. Och gu så skönt det har varit. Ella klättrar dock på allt, så det blri ett himla springande och nej ett antal gånger, men utöver det har det varit lugnt och skönt.

Ella vaknde vid sex i morse och tycket att hon skulle vara vaken då. Ja, det var inte mer än rätt att gå upp med henne. Dock somnade hon igen en timma senare för att sedan bli uppburen av sin underbara pappa så mamma fick sova lite till. Ella har tyvärr blivit förkyld Igen, näsa rinner kontant hela tiden och hon snarkar verkligen när hon sover stackarn. Hon fick prcis i sig välling och trodde att hon skulle sova nu, men icke. Blev hur pigg som helst och skall höras Överrallt.

Martin åker iväg igen imorgon bitti och kommer inte hem förrens på onsdag kväll, så känns jobbigt som vanligt. Men sedan vet jag hur fort dagarna och nätterna går och snart är han hemma igen. Får försöka hålla mig sysselsatt nu dessa dagar så behöver jag inte tänka så mycket på hur långt det är kvar.




Älskar er så förbannat mycket!!




Underbara till hösten.

Har varit iväg på outlet idag i malmö. Hittade två par super coola skor till Ella, gympadojor. Ett par sweden och ett par vit/röda Umbro. Fanns även ett par timberlandkängor i rosa som jag absolut vill köpa till Ella, men är fortfarande lite för varmt ute för att ha dem nu, så väntar lite och hoppas att dem finns kvar om någon månad. Hittade även två super mysiga dressar, den ena var en rosa Adidas och den andra var en lila/grå Champion. Har letat efter det men aldrig hittat, så klart vi handlade dem nu, och så ett bra pris på det.

Jag satt och pratade med min farmor när vi var på landet om hur min faster och min pappa var när dem var små och hur dem tog sig fram till saker och ting och min faster hade hoppat fram på rumpan på något sätt med hjälp utav benet för att komma dit hon ville. Märker att alla barn har olika sätt att ta sig fram på, vår lilla tjej tycker bäst om att åla sig fram, som i militären :)

Det roligaste Ella vet det är att ta allting som hon absolut inte får, och stoppa Allt i munnen. Mm, så gott det är med mammas skor, och pappas strumpor.

Vi har även varit och tittat på en lägenhet i Arlöv som vi hade tänkt sätta upp oss i kö på, då vi känner att vi bor rätt så dyrt här i Löddeköpinge. Men så när man kommer dit känns det inte alls som hemma, det är Här vi äntligen trivs. Så vi står verkligen i valet och kvalet hela tiden. Varför vi skulle flytta tillbaka dit vi bodde innan är enbart för att spara pengar och kunna lägga undan. Så det känns lite trist det också, att man inte skall trivas, och det är väl huvudsaken? Ja, vi får se. Har även hittat vårt drömhus, men i Kristianstad, Broby. Åh, är så himla fint och helt renoverat, priset? För ett helt nytt hus med stor gräsmatta, tvättmaskin/torktummlare, diskmaskin, golvvärme etc. 885 000 kronor. Vill ha!







Mamma tror så fel.

Ja, man märker vad Ella tycker är roligt iallafall. Inte är det en Hel låda med leksaker, nej nej utan hennes "leksak" är soffbordet, som mamma är livrädd för, såklart!

Hon älskar även dem små smuts kornen som finns lite varstans här hemma. Man tror att man har fått med allting när man dammsuger, men icke, alltid är där något smuts kvar och vips så är Ella framme och skall inspektera.

Haha alltid skall det vara det man inte alls är glad för, och speciellt är det saker som låter. Det som låter högst och mest det är det som är det bästa.

Ha en underbar fredag allihopa. Själv så väntar jag på att Martin ska komma så vi kan äta pizza.



Haha, bara kolla stilen, och ni ser det mest konstiga är alltid det roligaste.




Ingenting ännu.

Yey! I natt fick vi sova enda till klockan åtta. Ella vaknde till lite grann emellan åt och var lite ledsen, säkerligen en dröm men så somnde hon om igen. Så när man kommer in till loppan står hon och är så pigg och glad i sängen och vill bli uppburen.

Morgonen börjar som alltid med blöjbyte, sedan lite krypande och därefter välling. Sedan till lunch blir det för det mesta burkmat och lite efterrätt. Om vi inte är ute och fladdrar för då blir det för det mesta lite ersättning, alltid lite enklare. Sedan på eftermdiddagen var det alltid gröt innan, men hon har helt plötsligt börjat ogilla det och får därför ersättning, vi fortsätter och ge henne nutramigen, mjölkfri, då vi inte skall börja ge henne så mycket mjölk direkt i början utan vi skall ge lite suggesivt. Sedan på kvällen får hon välling och det sover hon på hela natten om hon inte vaknar på natten.

Satt och tänkte på det idag att Ella har inte fått några tänder ännu och det verkligen kan skilja så mycket från barn till barn. Men hon har en tandborste som ligger och väntar på henne iallafall! :) Har era fått tänder ännu och hur upplevde ni hur era barn blev, ledsna kanske, sov dåligt?






Snorigheten fortsätter.

Fortfarande snorig och nästan ännu värre idag. Ella vaknade igen när vi skulle sova igår kväll, och även en gång till på natten men sedan sov hos sig igenom och på morgonen tog Martin henne så jag fick sova en stund till. Behövdes får jag säga, men hade egentligen behövt sova på dagen också men så fort jag skulle lägga mig och vila vaknade Ella. Så fort jag hostade till lite vaknade hon, så det var ingen idé så vi gick ut och gungade lite.

Nu håller jag på och fixar lite med min blogg, men det går inte alls som jag vill. Är inte alls duktig på sånt och skulle väl egentligen behöva hjälp. Får såna idéer när jag tittar in hos andra bloggare men kan ju ingenting själv.

Inget café blev det idag, såklart. Tycker inte att det är okej att gå iväg på sånt när man själv är sjuk eller sitt barn. Hardock inte gått på öppna förskolan eller caféet här heller, alltid någonting som kommit i vägen eller varit sjuka.

Nu sitter vi och väntar på att Martin skall komma hem och vi kan äta.








Har väntat på detta.

Inte mycket liv här hemma inte, iallafall inte från mig. Ush, nu har förkylningen kommit på riktigt. Kunde knappt andas i natt och det gjorde ju inte bättre utav att Ella vaknade ett antal gånger i natt. Gick och la mig en bra tid igår tyckte jag, någon timma efter att Ella somnat, men vad gjorde det. Hon vaknade precis när jag slumrat till och var ledsen. Precis när jag lagt mig i sängen igen så kom Martin hem, och då kunde jag absolut inte sova och blev pigg istället. Ella vaknar igen och är pigg, får i sig lite ersättning. Både jag och Martin försöker få henne att somna, men det slutar med att det står tre fjån inne i Ellas rum och vet inte vad vi skall göra. Så vi tog in henne till vårt rum, börjar klättra och ha sig, men så efter ett tag, efter många "bä bä vita lamm" somnar hon. Men inte jätte skönt att få en hand slängd i ansiktet eller nästan bli utrullad ifrån sin egna säng av vår lilla loppa så jag la henne i sitt rum igen och tillslut så somnade hon om igen.

Jag var så himla borta i morse att jag inte ens hörde att Martin gick upp eller att Ella hade vaknat och att hennes mormor kom och hämtade henne så att jag skulle få sova lite till. Då måste man vara rejält däckad. Förstår hur ni mammor har det där ute, som måste gå upp ständigt hela tiden. Vi har varit så bortskämda med att ha en tjej som sover hela nätterna, så har inte tänkt så mycket på det. Nätterna har bara rullat på, så man går ju upp som en zombie nu. Dock känns det jobbigare när man själv är sjuk också. Går inte att andas med näsan, utan får försöka med munnen (som jag har jätte svårt för) men så varje gång så kittlade det i halsen och fick svälja var och varannan sekund och näsdropparna var slut. Japp, underbart att få klaga lite! ;)

Nu är jag själv här en liten stund då Ellas mormor och gammelmormor gick ut lite med Ella, skall dock skjutsa dem till tåget om ca en timma. Så tråkigt att det varje gång skall gå så fort, vad man än gör. Men jag hoppas att mamma kanske kan komma ned igen om två veckor, för då blir det mycket resande för Martin. Han kommer dock hem igen idag på eftermiddagen och har lovat att vi skall ha en mysig kväll.






Släkten är här.

Nu är dem äntligen nere. Ellas mormor och gammelmormor kom ned igår vid tre tiden, så vi åkte och hämtade upp dem. 

Ella har sovit lite oroligt inatt och jag var uppe med henne precis då jag somnat till för natten, såklart. Så i med lite ersättning och sedan så somnade hon igen och sov enda till klockan åtta. Ellas mormor var fort uppe och kunde ta henne, så det var väldigt skönt. Lyx att kunna få lite avlastning mitt i veckan och dessutom på morgonen.

Vi tog en lugn morgon med mysigt sällskap och god frukost. Därefter tog vi en promenad ned till Center Syd för att handla lite till Ella. Skulle även inköpa skydd till bordet, till hörnorna. Men det fanns ju ingenstans (?) var inne på Bauhaus, men med sådan dålig hjälp ville man bara gå därifrån direkt. det är ingen som verkar veta vad dem har i sortimentet och alla går och frågar någon annan. Men så tillslut kom det en kvinna som hjälpte oss, men dessa skydd var ju helt fel. Inte sådanna som vi sett framför oss att det skall vara. Så det blev ingenting. Har dock handlat skydd till eluttagen, men vi vet dock inte riktigt hur man gör? Står någonting med en nyckel, men det finns tre vita skydd i och en som är gul, är det då den som är nyckeln? För den ser precis likadan ut som dem andra tre men är en annan färg. Ush, varför ska där alltid vara så svårt med så simpla saker.

Ella fick en kofta/jacka, par baggyjeans, strumpbyxor och en pyjamas från lindex och även en lila/vit mössa från polarn och pyret från sina underbara mormödrar :) Så tack så hemskt mycket säger vi till dem!

Så nu har vi varit här hemma i några timmar och jag har kunnat vila lite, känner mig hängig och förkyld. Hade super ont i halsen igår men så har den nästan försvunnit men så har man blivit täppt och hängig istället, suck. Men det är jag nog inte ensam om just i dessa tider.

Ella sitter nere och äter med sin mormor, spaghetti stod det på menyn idag. För oss blir det lasagne med god sallad. Martin kommer hem i kväll och åker sedan igen i morgon bitti, men det skall bli underbart att få ha han hemma iallafall under natten.











Händer saker hela tiden.

Uppdatering från ihelgen. I fredags var jag hos Catty med tjejerna och hade det trevligt som alltid, alltid lika roligt att träffas. Äta gott, lyssna på bra musik och dricka lite (?) vin :)



Först var jag och lämnade Ella hos hennes farmor, men var väldigt jobbigt att lämna henne då hon var så ledsen. Fick nog reda på varför morgonen därpå. Hon hade hög feber och var trött hela tiden. Tog tempen på henne på eftermiddagen och hade hela 39,6 grader, så i med alvedon och mycket sömn så idag är nog febern helt borta. Har köpt en termometer man tar i örat, nog det bästa då det är lätt och tar inte mer än några sekunder tills svaret kommer.

Martin kom hem vid tio tiden på kvällen och hämtade Ella. Hon fick i sig mat och sedan kom även jag dit så vi kunde åka hem tillsammans. Martin var super trött och samma med Ella så jag hoppade att gå ut denna gång.

Igår hde vi en riktigt mysig dag och kväll. Ella somnade i skaplig tid så jag och Martin kunde kolla på film, Ghost writer, och äta lite räkor. Hon vaknade sedan vid tre tiden på natten så Martin gick upp med henne för att ge henne alvedon och lite mat, så han var nog uppe med henne någon timma och kunde sedan lägga henne igen, så vi sov allihopa till halv tio i morse.

Idag har vi gjort vår plikt och varit och röstat, för att sedan åka till arlöv för att hämta vår resesäng och sedan ta en fika med Jeanette. Kom hem för en stund sedan och har nu bara slappat och Ella har lärt sig krypa, med knäna! :) Och vi som inte trodde att hon skulle göra det för bara någon dag sedan. Vips vad det är så kryper hon och lägger sig sedan ned på magen för att komma fram ännu fortare. Hon klättrar ju upp på allting, det värsta är när hon skall stå vid vårt soffbord för det är så hårt och vasst överrallt. Så vi får nog köpa något slags skumgummi skydd runt hela bordet, så hon kan ramla och krocka bäst hon vill, haha. Snyggt? Nej, men säkert.

Litet filmklipp på vår lilla busa.






Brr! Hösten är nog kommen.

Storm ute! Har börjat med en fleeceoverall till Ella nu, för känner verkligen att det behövs. Tänkt att vi snart är inne i Oktober? Vart tog egentligen sommaren vägen. Kändes inte som att den var klar här ännu, så därför känns det nu extra jobbigt när hösten är på ingång.

Både jag och Ella sov oss igenom hela natten och vaknade utvilade. Så vi båda fick i oss mat och åkte sedan iväg till center syd och tittade lite. Hittade en massa fint till Ella, som en ny pyjamas och kofta men väntar lite tills Ellas mormor och gammelmormor kommer ned. Mycket roligare att gå och titta tillsammans.

Ikväll ska jag iväg på tjejträff hemma hos Catty och det bästa är att alla kunde komma denna gång, brukar inte bli så ofta. Så ska lämna Ella hos hennes farmor vid sex tiden så får hon vänta där tills hennes pappa kommer och hämtar henne. Får se om jag följer med ut ikväll, för i såfall väntar nog Martin hemma hos hans mamma så han kan hämta mig, underbara du! För det är lite omständigt att ta sig från stan hem till oss, speciellt på natten.




Går förresten mycket bättre med att få på Ella mössa, som tur är.



Vår egna lilla mysnalle.

Gumman fortsätter att hasa sig fram, snabb som blixten är hon, men hon kommer nog aldrig riktigt att krypa sådär på knä. Och vad gör det? Ella märker hur fort hon kan ta sig fram och hur duktig hon är. Hon tar sig upp från mage till att stå upp vid vårt soffbord, och för henne blir det ännu längre upp än för någon som sitter på knä. En stark liten kämpe det där.

Hon ramlade dock och slogs idag när jag var i köket. Hon brukar nästan alltid annars ramla på rumpan. Hon höll på vid vår skohylla som hon brukar göra. Kastar ned alla våra skor på golvet och sedan snabbt ta sig därifrån så inte mamma eller pappa skall märka att det var hon som gjorde det. Iallafall så måste hon ha tappat taget och bang bom slår hon i huvudet i golvet och ett riktigt gallskrik kommer. Det är så hemskt det där skriket, och det är inte ofta man får höra det (bra det) så det blir extra känsligt när det kommer. Lilla hjärtat, efter en massa pussande och kramande var hon på G igen, kom ett litet "titta" när vi tittade ut genom fönstret och så sträcker hon ut sin söta lilla arm.

Såhär brukar hon göra och säger samtidigt Titta!



Cafét blev det som vanligt idag, öppnar nio frånochmed idag men tycker att det är lite för tidigt för oss då det känns så stressigt, så vi var där vid halv tio ungefär. Hädanefter blir det nog tio iallafall. Blev dock ingen sångstund då dem hade pysseldag med tryck på body så det var lite sådär. Ella älskar ju att sjunga så vi sjöng extra mycket när vi kom hem. Blev en fika på EH som vanligt och sedan en titt i affärer. Jag köpte en hårfärg till mig idag då min toning har åkt ur sen sist jag gjorde.

Nu sitter jag här och skall nog snart lägga mig i sängen. Ella somnade som igår, vid halv åtta tiden. Sov hela natten och vaknade halv åtta i morse, så vi får hoppas det blir så denna natten med. Längtar tills vår favorit kommer hem imorgon. Dock kommer vi inte ses så mycket då jag skall iväg på tjejkväll så vi får ha en underbar och mysig lördag/söndag hela familjen.





Mm, så gott med penna!



Isande vindar.

Sitter för tillfället och tittar på Idol, och det är alltid lika roligt, haha. Ella var så trött redan vid halv sex tiden, så har försökt att hålla henne vaken iallafall till halv sju, sju tiden och det gick bra. Så hon fick i sig välling vid sju och somnade på stuts, så nu får vi se när hon vaknar inatt? eller imorgon bitti. Brukar inte somna så här tidigt i vanliga fall, men man kan inte hålla dem uppe mycket längre när dem är så trötta. Tillslut hade hon väl somnat när jag bytat blöja lillhjärtat.

Idag har jag och Ella varit hemma hos Elin och träffat lilla Matilda och även Angelica och hennes två söner kom dit. Har haft riktigt trevligt med fika, lek och promenad. Allihopa somnade i vagnarna så vi fick lite egentid. Begav mig sedan hem vid halv fem efter att Ella fått i sig lite mat. Martin är nu på HIF-MFF så jag hoppas inte han fryser allt för mycket, isande vind och regn. Känns iallafall skönt och veta att han tog bilen in så han kommer hem snabbt och att han kan krypa ned hos mig sedan.

Nej, nu börjar idol igen så dags att sluta. Ha en trevlig kväll. Sov så gott.





Kan slappna av, och pusta ut.

Vet inte riktigt om jag skrivit om detta innan. Men för några månader sedan fick vi reda på att Ella blivit allergisk mot mjölkproteinet och även ägg, och det genom att vi åkte till Eslöv för att göra pricktest. Ella har haft exem som inte velat försvinna, och dessa har mer kommit innifrån. Tipset vi fick var att smörja in henne med miniderm, och det var det Enda. Men ingenting hjälpte, och efter att vi fått detta svar ett antal gånger tog vi tag i det och bokade tid hos Barnspecialisterna i Eslöv. Då fick vi svar på vad det var, och det var då allergi. Provade även för fisk, men där visade ingenting. Detta kändes väldigt jobbigt i magen då man inte var riktig beredd på detta, men det har gått jätte bra och fick åka och prata med en dietist om Ellas mat framöver. Fick någonting som heter Nutramigen, som är istället för mjölken och fick absolut inte ge henne något med ägg. Mjölkfri välling fanns på dem flesta butikerna, och även vanlig mat var inga problem. Det enda problemet innan var att den ersättningen hon fick inte riktigt ville hålals kvar i Ellas mage och den var snabbt uppe igen. Efter många om och men så försökte vi koppla bort den helt och bara koncentrera oss på gröt, välling och annan mat, och med detta gick det kanon. Men sedan kände jag att mjölk, det vet man är väldigt viktigt för kroppen att få, så jag hörde mig för lite och det var ju rätt. Så jag kunde hämta ut en likadan burk med nutramigen med tvåan, och den har fungerat jätte bra och blir kvar i magen.

Men så idag var vi tillbaka i Eslöv igen på efterkontroll och för att göra ett nytt pricktest. Positivt svar fick vi tillbaka. Mjölken är helt borta och ägget har gått ned rejält. Så det var en glad mamma och dotter som åkte därifrån. Så nu skall vi börja lite suggesivt med mjölkintaget, och det känns verkligen som en lättnad att det just var mjölken som var helt borta och att ägget då var mycket mindre på. Förhoppningarna är ju nu att det också kommer att försvinna, men det sa dem att det nog inte skulle vara några problem, fastän att det kan ta sin lilla tid.

På tal om annat som också är en glad nyhet är att Ella ställde sig upp i sängen och stod och bankade i väggen, haha. Hon är så nöjd och lycklig när hon märker att hon klarar av saker på egen hand och nu är allt så mycket roligare för henne. Badade henne idag och det hon tycker är roligast är att sitta på knä och dra sig upp för att se vad som händer på andra sidan karet.

Fick också veta nu idag att Ellas mormor och gammelmormor kommer ned på måndag-onsdag då Martin inte är hemma. Skall blir jätte mysigt att ha dem nere och göra oss sällskap i mörkret. Också att dem får se hur mycket Ella har utvecklas på bara dessa månader som dem sågs sist.

Ella hade svårt att hålla ögonen öppna, så tillslut så somnade hon, framåtlutad. 










Dålig uppdatering

Jag vet! Har inte riktigt haft orken att ens sitta vid datorn, men nu så får jag ta tag i det. Hade besök igår av Ida och hennes lilla Tuva på lite fika. Ella och Tuva fick leka av sig och mammorna fick sitta med sitt kaffe och tjattra. Känns som man kännt Ida väldigt länge fastän vi bara träffats två gånger, så det känns verkligen som en bra kontakt vi fått. Likaså dem små, skiljer även bara 1 månad mellan dem.

Blåst och regn idag, men skall iväg en runda med Ella när hon har vaknat, Eller jag är nog tvungen att väcka henne. Måste även iväg och handla lite till kylskåpet, ekar rätt så rejält.

Jag är själv lite nere då jag vet att min älskling snart skall iväg i två dagar upp till Sthlm och Gävle, kommer hem till helgen och sedan iväg igen tre dagar. Vet dock att det är mycket just nu i några veckor framöver men att det kommer lugna ned sig sedan. Bara det att nu har Martin två tjänster då han blivit inkastad i det nya jobbet redan nu, så därför där är lite extra för tillfället. Men, så fort det lugnar sig kommer allt bli toppen igen.

Nu ska jag fixa mig i ordning och snart väcka lilla loppan.
Ha en trevlig dag allihopa.












Hemkomna.

Hemma från en helt udnerbar dag, kväll och natt. Lämnade Ella hos sin farmor vid tre tiden för att göra i ordning med sängen och visa vart vi hade packat ned vad. Sedan begav vi oss ned mot Ystad. Flyttade tillochmed bak bilbarnstolen då vi alltid har Ella i framsätet annars.

Verkligen att rekommendera att åka dit. Ligger precis vid vattnet, så vi tog en liten runda runtom. Temat för rummen var båt, och var riktigt fint. Låg badrockar och tofflor som väntade på oss (måste nog ha varit dem mest spettsiga jag någonsin sett) Satte oss och tog ett glas vin för att invänta vår behandling vi skulle få. Martin fick ju insmorning av lera, och jag fick ansiktsbehandling och även rygg och handmassage ingick. Var dock lite svårt att riktigt kunna koppla av då man låg och tänkte på Ella där hemma, och hur det gick. Avkopplingen kom nog mest när dem var klara och jag och Martin fick ses igen och berätta om vad vi hade gjort. Satte oss vid en brasa med lite god dricka.

Ringde hem och fick höra att Ella varit ledsen och gnällig och int ealls kunnat slappna av eller ens kunnat roa sig själv. Så det var lite jobbigt att behöva höra, för det blev inte sån jätte avkoppling. Men så gjorde vi iallafall ordning oss då vi skulle äta middag vid åtta. Så Ellas farmor ringde innan vi fick in maten och sa att hon hade somnat, så därefter kunde vi verkligen koppla av. Underbar middag, underbar dricka och framförallt underbart sällskap. Detta var en ren avkoppling för kropp och själ och vi hade en jätte trevlig kväll, med lite music quiz lite senare in mot natten.

Morgonen pratade vi med svärmor igen och Ella hade vaknat vid sju tiden och sovit hela natten, så det kunde inte blivit bättre. Och vi gick ned och åt en god frukost och bubblade i spaet.
Men detta ställe är bäst om man tar en behandling och äter gott, för det som fanns i spaet var en bubbelpool, en lite större pool och en bastu.

Så denna upplevelse var precis vad vi behövde.













Övernattning på G.

Packar, för snart åker vi iväg till Ellas barnvakt för kvällen och natten. Så nu är det full fart här hemma och hoppas vi nu inte har glömt någonting. Känner på mig att det kommer att gå jätte bra och Ella har faktiskt sovit hela nätter dessa två dagar, så det skall nog inte vara några problem. Farmor och Ella är ju kompisar, så varför skulle det vara några problem?

Men, nu när man fått barn själv vet man hur överbeskyddande och orolig man är varje gång. Men det hör ju såklart till.

Hoppas ni alla får en underbar helg så hörs vi igen på lördag eftermiddag. Ella hälsar till er alla! :) Nu kör vi!





9 månader idag.

Vår lilla älskling blir hela 9 månader idag, och det betyder att det bara är 3 månader kvar tills Ella blir 1 år! Uj uj, tiden springer iväg och vi blir ju bara äldre och äldre. Suck, fast det behöver vi ju inte tänka på än! :) Grattis vår lilla solstråle för att du förgyller våra dagar!







Och när man inte klarar det på en gång, ja då blir man frustrerad, Visst Ella?






Energisk.

Imorgon beger vi oss till Ystad, dagen är kommen. Ella börjar bli bättre och farmor är redo, kan inte bli bättre :) Ella är så pigg och klättrar på allt, en riktigt fighter det där. Ramlar och slår i huvudet, men så efter lite blåsande är hon uppe igen.

Ella har varit så trött nu i flera timmar, och så fick hon nattmaten vid sju tiden. Efter att hon fått i sig maten och nästan sover så lägger jag henne i sängen. Vips är hon hur pigg som helst, är både på ena och andra sidan av sängen och pratar högt. Nej, här blev det ingen egentid för Martin och mig utan ned med henne igen. Kryper och klättrar vart hon än är. Både leker och gnuggar ögonen samtidigt, så tillslut somnade hon.





Sov så gott!



Gung gungeligung

Det jag skrev om innan som jag inte riktigt kunde skriva ut om var att min älskling, Martin, har fått en ny tjänst inom Froosh och har nu blivit account manager och kommer nu ha hand om hela Sverige istället för i bara Malmö. Så ett mycket Stort grattis till vår lilla gubbe som verkligen har varit så duktig, och då han bara jobbat i tre månader så säger detta mycket. Bättre villkor, lite mer resande men ändå inte många övernattingar och ett bättre ansvar. Jag får ju ändå säga att jag var kluven till det först då man tänker som jag skrev innan på familjen och Ella och allt, men sedan måste man ju se det positiva i det hela och glädjas åt det också. Dem första månaderna kommer nog bli en hel del jobb och resande men sedan kommer det ju lugna ned sig och bli super. Vi är stolta över dig hjärtat!!

Annars har vi varit och handlat lite leksaker till Ella på Toys R Us. Provade även på gunghäst, bil och gåvagn och det tyckte hon var roligt. Dock känns gåvagnen väldigt instabil för henne just nu så vi väntar lite med den och låter henne gå med oss istället.








Vad gör man..?

Ella tokvägrar och ha mössa på sig, eller ens luva för den delen. Den skall av fort som attan. Direkt när man sätter på henne den så måste man underhålla henne toksnabbt för att hon skall tänka på annat, men så efter en kort stund är handen där och rycker bort den.
 
Nu när det är sånt hemskt kallt väder är jag så rädd att hon skall få öroninflammation, så jag vet inte hur jag skall göra? Är den någon annan som har samma problem, så skulle jag bli överlycklig för att få några tips på hur man kan gå tillväga. Vill ju inte att lillfisen skall bli sjuk :)

Annars idag? Har fått en underbart bra nyhet, men ändå jobbig. Något som kan förändra mycket på båda sätt, men mest på det positiva sättet. Ibland är man självisk och tänker mycket på sig själv och familjen, men det måste man göra då det kommer förändras en hel del, iallafall nu ibörjan. Men, jag kommer in på detta mer sedan när det är officiellt.

Ella har sovit väldigt oroligt inatt och vaknar hela tiden. Det som hjälper är att ha henne i famnen men så fort man lägger henne ned blir hon ledsen, så tog in henne till oss och la henne i mitten. Blev dock inte mycket vila för mig och Martin då hon rörde på sig ständigt hela tiden. Men så måste hon ha somnat någon timma för att sedan vakna igen och börja klättra, på oss. Men idag har jag och Ella tummat på att hon skall sköta sig natten till lördag och sova hela natten för att göra farmor glad, och även mamma och pappa.




Duktiga lilla flicka!



Inget babycafét

Kände inte för att ta med Ella dit där säkerligen många småbarn är sjuka. Hört att många är förkylda precis som Ella har varit, men hon börjar bli mycket bättre nu, tack och lov. I och med att vi åker iväg på fredag så känner vi absolut inte för att riskera någonting i onödan. Så istället tänkte jag gå ned med Ella till center syd och hämta ut ett paket först och främst och sedan tittar vi väl lite i affärer. Ellas mormor har bidragit med pengar till en overall för Ella, så hade tänkt att se om vi hittar någon sådan också.

Annars så händer det väl inget speciellt just idag. Martin kanske åker och kollar matchen idag iallafall om han får en biljett. En kompis till oss hade kanske några stycken över. Jag har dock inte bestämt mig för om jag också följer med om där finns till mig med. Återstår och se först och främst Om där finns någon kvar. Sedan får vi se om vi får barnvakt, för hade helst inte velat ta med Ella till matchen, inte idag iallafall, då man vet hur det kommer att vara, sedan har vi inga hörselskydd till henne heller.

Nej, nu skall jag ned och klä på mig så vi får någonting gjort idag.





Nytt till garderoben, för Ellas iallafall.

En skön fömiddag och även eftermiddag har vi haft idag. Vaknade klockan åtta i morse av lilla gumman som sovit som en stock i natt, så förkylningen börjar så smått försvinna, bara lite täppt i näsan och det hörs mest när hon skall äta. Har hon flaskan i munnen så har hon väldigt svårt att andas och måste flera gånger ta ut den för att ens kunna äta lite grann. Men det höll inte i sig värst länge så det var bara två nätter det var lite extra jobbigt för både oss och henne, men nu är hon den vanliga lilla solstrålen igen.

Har varit iväg till Nova Lund idag och strosade runt. Jag fick köpt två par skor och ett par leggins, ett utav skorna köpte jag på Tophop för endast 80 kronor, kan ju inte bli ett bättre fynd.
Till Ella blev det en vit fleecejacka, über söt verkligen, en stickad lila klänning, par mörkblåa mjukisbyxor och en ljusrosa kofta. Så en nöjd Ella åkte därifrån.

Skrev inte igår, men det blev en väldigt lung dag och vi ville ha lite tid för oss själva då vi knappt setts den senaste veckan. Varit mycket, men det blir bättre nu och nu till helgen åker vi iväg till Ystad, så hoppas verkligen Ella är helt frisk och kry så inte natten spökar för hennes farmor. Men det skall nog inte vara några problem. Men skulle det vara något så är vi inte allt för långt borta!







Stockholm på besök.

Igår hade vi besök av Malin, Micke och bebis i magen. Var verkligen så trevligt hela dagen och kvällen. Dem kom ned i fredags och checkade in på Scandic inne i Malmö. Natten till i lördags var dock väldigt jobbig så trodde inte att jag orkade göra någonting på dagen än att sova, men det gick ändå väldigt bra. Ella var ju så himla täppt i näsan och hade feber så var uppe med henne från klockan ett till fyra på natten, men tillslut så somnade hon i sin säng då hon måste varit helt slut.

Vi fikade och visade dem runt då dem aldrig varit här innan, sedan begav vi oss in till stan för att först lämna Ella hos farmor några timmar och sedan in för en guidad tur av martin himself :) Gick nere vid västra hamnen och solade gassade på rejält. In sedan till stan för att sätta oss på mando och äta. Satt i flera timmar och bara pratade om allt. En massa minnen blev det mellan mig och Malin och både jobbsnack och annat mellan Martin och Micke som verkade komma väldigt bra överens.

Så nu får vi inte ha så många månader tills vi ses igen, men anar att nästa gång vi ses är bebben ute.

Natten till idag har gått väldigt bra, fick sova enda till nio imorse. Hon gnällde lite och så några gånger men vi väntade och hon somnade om snabbt. Igår hade hon varit ledsen och gnällig när hon var hos farmor men hon fixade det så himla bra och gjort allt för att få Ella på andra tankar. Allt var ju för att hon är så förkyld och hade svårt att andas okej. Men i med alvedon och näsdroppar när vi kom och hämtade henne och en liten piggelin fick vi med oss hem, men så tillslut somnade hon och vi med.

Ella fick en tröja och två par byxor utav sin farmor igår också, och det har hon invigt redan idag när vi var och handlade bullar till frukost. Så en riktig liten snygging hade vi i vagnen :)

Nu är Martin och skall kolla landslaget träna, då han inte skall på matchen på tisdag. Såg det när han läste tidningen i morse och frågade om jag ville följa med, men inte så glad för det så han åkte för att möta Andy också. Jag blev inte så glad först då jag såklart vill ha han hemma nu när han knappt varit här hos oss, men vet att vi kommer få en mysig eftermiddag och kväll tillsammans. Så man är väl lite självisk ibland antar jag ;)

Lite bilder från igår och idag vill jag såklart lägga in.








Har faktiskt lagt in åkpåsen i vagnen nu, då det är väldigt kalla kvällar och även mornar.



Hängig men ändå så livlig.

Vår lilla prinsessa är så otroligt underbart på alla sätt och vis. Fastän hon är så förkyld och näsan bara rinner så är hon sitt underbara jag ändå. Hon var helt tokig i trappan idag. Hon låg på mage och helt plötsligt sitter hon på knäna, och därefter reser hon sig fort som attan. efter en liten stund så tar hon sig från första steget till det andra och hon är påväg att börja klättra ännu mer men då sa jag stopp för denna gång :) Hon börja tillochmed klättra upp på mig när jag satt på golvet också, tokunge. Hur kan det gå så fort när det gäller våra små? Fick med det på film faktiskt, för det är ändå ett väldigt stort ögonblick och vad är bättre än att få med det på film. Annars brukar det vara att man aldrig har kameran när den behövs som mest.

Martin är hemma nu och äntligen är familjen tillsammans igen. Nu är det flera veckor tills han skall åka igen till nästa konferens, och i nästa helg åker han och jag till ystad och har det mys bara han och jag. Hoppas bara på att vår ängel är frisk då.

Då busungen är i farten, då kan vad som helst hända!




Påväg ut för att köpa näsdroppar, därav mössan!






Förkylt, förkylt

Vår lilla tös är inte alls frisk. Slumrar till i små stunder för att sedan vakna ledsen. Näsan rinner och hostar. Var iväg och handlade koksaltlösning innan och har gett henne alvedon. Men jag vet nästan helt säkert hur natten kommer att bli, men då är iallafall Martin också hemma så vi får turas om. Eller såhar vi en väldans tur.

Har försökt plocka undan lite här hemma, men jag har själv inte så mycket kraft då jag också är hängig och trött. Så det finns inte så mycket mer att göra än att försöka kurera sig och bara ta det lugnt.

Men gumman är iallafall väldigt pigg för att vara sjuk, i vissa stunder iallafall.




Inte många timmar.

Natten har varit sisådär får jag säga. Ella vaknade vid ett tiden och var jätte ledsen igen. Hon har blivit förkyld och är jätte täppt i näsan och även hostig, så säkerligen därför hon har sovit så dåligt. Var uppe med en henne en timma för att försöka få henne att somna, det gick bra att somna i mamma famn men vaknade direkt när jag la henne i sängen, så tillslut fick jag ge henne lite mat för att få henna att slappna av, så vi somnade tillslut båda två lite över två. Sedan vaknar hon vid sju tiden och är super pigg och även gnällig, så nu på morgonen har hon varit jätte mammig och har absolut inte velat göra någonting annat än att vara i famnen. Men så nu har jag precis fått henne att somna i vagnen så hade tänkt att försöka vila lite jag med.

Är inte själv helt hundra och det blir extra jobbigt. Så jag hoppas vi båda känner oss bättre tills imorgon iallafall. Min lilla gumma och hennes sambo kommer på besök idag från Sthlm, så blir antagligen imorgon vi ses då vi hade tänkt att dem kommer hit och käkar lite lunch för att sedan åka in till stan och gå runt lite, även äta middag så har tänkt att vi skall lämna Ella till hennes farmor några timmar, men nu får vi se hur det går.

Nej, nu får jag vila lite!




I min famn.

Lilla ängeln vaknade och var lite ledsen för en liten stund sedan. Tog upp henne i min famn och höll hårt och ville bara ha henne hos mig hela natten, men det blir lite svårt. Så la ned henne då hon verkade ha somnat men då blev hon jätte ledsen igen så tog ned henne till nedervåningen och hade henne hos mig. Och hon somnade, hos mig, i min famn. Det är verkligen inte var dag hon gör det. Åh, det var så mysigt!! Dofta in hennes doft och känna hennes andningar mot min axel.

Nu ligger hon i sin säng och snuttar så gott. Nu är det bara Martin som saknas! God natt kära ni.





Inte helt hundra.

Idag har jag inte riktigt varit på topp. Hängig och super trött, och en huvudvärk som aldrig vill ge med sig. Det är just nu som det känns en aning bättre.

Har ändå varit iväg på cafét som vanligt på torsdagar för att Ella skulle få träffa sina kompisar och få sjunga igen. Åkte dock sedan hem för att verkligen kunna ta det lugnt. Ella var super trött när vi åkte hem så hon somnade direkt i bilen, fick i sig lite mat när vi kom hem för att sedan få sova lite till så jag kunde få vila lite jag med. Det är ju extra jobbigt och svårt att vara sjuk och känna sig hängig när man har en liten att ta hand om och underhålla, men det är bara och bita ihop och försöka vila när hon gör det.

Ella är super duktig att ta sig från sittandes till att stå, gjorde det när hon var vid trappan. Hon var även jätte duktig att ställa sig upp när hon låg på magen, sån stark liten dotter man har. Hon riktigt drog sig upp och såg hur hon kämpade. Men så vissa gånger när det inte går så sticker hon iväg och gör någonting annat :)

Sedan har vi sjungit lite vi två här hemma också, brukar bli en standard grej vi har här hemma på eftermiddagarna då jag vet att hon älskar att klappa och hoppa. Dansa lilla nallen och krokodilen är två av favoriterna.





Ombytta kläder då majskrokarna var Överrallt på klänningen när hon var klar med dem :)









Vår lilla pussgurka är så duktig.

Hon lär sig nya saker hela tiden. Igår så skrattade hon så hon höll på att kikna. Martin sprang fram och tillbaka framför mig med henne i famnen och jag stod och hoppade som ett fån och skrek kiss kiss kiss kiss, och det tyckte hon var såå roligt att man var tvungen att fortsätta länge länge med att säga just Kiss. Undrar dock varför Jag började med att säga det? haha.

Har haft en rätt så lugn dag idag. Jag kände mig hängig och hade jätte ont i magen i morse och fick avboka med Idag och Tuva tyvärr, men det gick över sedan på dagen så det var nog ingen magsjuka. Martin åkte till Sthlm i morse så jag och loppan har underhållt varandra hela dagen. Suttit och sjungit, klappat händer och krypit runt. Ja, det är det lillan är som bäst på. Haha, hon smiter iväg fort som attan.

Tycker vi har fått i en jätte bra rytm på Ella nu för natten. Har badat henne idag, gör dock inte det varje dag, och sedan efter det gör jag välling och sedan somnar hon i sin säng. Ligger och pratar lite för sig själv först, och sedan somnar hon så gott. Skulle vilja krypa ned i hennes lilla säng och hålla om henne hela natten, men jag trooor att det skulle bli lite trångt, ja, för Ella tar ju så stor plats! :)

Ska sätta mig och titta på Livet på BB klockan nio, då jag har hört att det skall vara bra? Så får väl se. Skall ta mig en kopp te också med min nya rosa kopp.

Vad finns bakom skrivaren tro?