Jag älskar dig Ella.

Kom och fick se en underbar liten dam stå och laga mat ute på lekplatsen vid dagis. En glad liten tös tog mig i handen och vi gick in och fikade tillsammans med Marlene, fröken, och några andra föräldrar. Sedan var det dags att gå in i deras aktivitetssal för att titta på Hilding. En kille som uppträder med både komik och sång.

Efter en del fikande med tårta och kaffe/saft och tittande på uppträdande åkte två trötta damer hem. Nu sover hon sen en timma tillbaka och det kommer jag snart också göra. Är heeelt slut.

Ps. Jag var den Enda föräldern som faktiskt var lite utklädd.. lite cred till mig iallafall.  Jag älskar dig Ella.
Nu kör vi.

Moooot Bullerbyn och lilla älsklingen..

Dus, dus, dus..

Nu är vår lilla prinsessa lämnad på dagis och jag vet hur roligt dem kommer att ha där under dagen. Dagis firar nämligen 40 års jubileum, och det firas med ballonger, tumavtryck på en sten som dem fick ditforslad igår, uppträdanden.. TÅRTA, och väldigt mycket mer stod på schemat. Jag kommer att titta inom vid 16:00 tiden, och Kanske (bara jag inte lovade Marlene) vara utklädd jag med. Har jag sagt för mycket nu tro? Äsch, hittar väl någonting jag kan dra över mig.. haha, en svart soppsäck kanske. 

Morgonen började väldigt stessigt får jag säga. Martin gick nog upp Lite för sent för incheckningen var tydligen tidigare än planerat (han skall nämligen upp till Stockholm igen). Ella låg och snarkade i vår säng och ville absolut inte vakna av att vi höll på att härja utanför rummet heller.

Men hon vaknade till slut och jag råkade säga någonting med att hon hade behövt duscha, och ja, in springer hon, gäspandes och sträcker på sig och hoppar in i duschen. Dus, dus, dus.. Var bara att skölja henne snabbt, i med lite schampoo, tvätta med lite tvål, ut med det igen och sedan upp för att snabbtorka.

På med finklänningen, strumpbyxorna som ja, var Lite för stora, upp med håret i två toffsar och ett hårband på det. Blev så jäkla fin men hon ville dock inte ha på sig hårbandet och höll precis på att rycka av det när pappa kom till undsättning och berättade med lugn röst (fastän han var ûber stressad) att hon var så fin i det och att hon kommer att vara finast på hela dagis.. och då fick han ett gensvar, Jaaa.. och så var den krisen över. Tack underbara pappa.

Hade först tänkt att hon skulle vara någon slags tiger eller liknande, och hade därför velat ha ett par öron.. letade på både BR, och konstigt nog hade dem ingenting, Panduro (hade dem såklart som man skulle sitta själv och klistra och pärla) och sist gick jag in på teknik magasinet. Vad kommer han ut med? Jo, ett par kaninöron och en fluga som inte liknar mer än vad dem i playboy huset har? Så på denna vägen blev det att vi gick in på hm och köpte denna söta klänning med tillbehören till. Kunde inte ha blivit bättre... tillslut!
Fin skorna fick följa med i en påse bredvid.. tyvärr lite för stora för vår älsklings små fötter. Hoppas du får det bra idag vår älskling!


P.s Martin.. du är så älskad! Världens bästa man och pappa.
Vankas maskerad.

Sitter och fryser framför datorn, och skall precis få i mig en treo. Halsen kliar och huvudet är så tungt så tungt. Ujuj, då måste det nog vara en fökylning med andra ord?

Martin åkte tidigt, tidigt i morse för att hinna med flyget upp till Stockholm och Ella lämnades till frukosten i vanlig ordning på dagis.

Ikväll är det första föräldramötet på dagis, så jag skickar dit Martin när han kommer hem, för jag skall nämligen på Drop in där imorgon, och då vankas det maskerad för småttingarna. Skall det bli prinsessa? eller något helt annat? Får åka ned till leksaksaffären och se vad dem har för utbud att välja på.


Så här glad är man när det vankas dagis.


Älskar dig världens underbaraste unge.

Men maaaamma.. skynda dig.


Här skall jag sitta.
Åter igen en måndag att ta tag i.

Även denna helg gick mot sitt slut. Och åter igen en måndag att ta tag i.

Helgen blev inte riktigt som planerad, då vi skulle ta med oss resväskorna och bege oss upp mot Halmstad. Skulle nämligen dit och träffa bekantskaper som vi träffade i Turkiet. Familjen Alex närmare bestämt. Tyvärr gick vår lilla loppa och blev ûberförkyld och fick istället åka till apoteket och köpa på oss både alvedon, näsdroppar och hostmedicin.

Såkalrt blev det lite oroliga nätter men hon fick så snällt komma in till oss och hålla både sin mamma och pappa i händerna och ännu en gång somna in, och Snarka.

Ändå gick denna förkylningen väldigt snabbt över igen, och redan igår kändes hon som vanligt igen förutom lite slemhosta. Så vi begav oss till sandskogen och även till lekplatsen gården bredvid oss.

Så nu är hon fit for fight igen och åter lämnad på dagis, som hon längtat till att komma dit. Lämningarna har aldrig varit några problem egentligen. Såklart hon var ledsen några gånger men så fort hon fick komma till fönstret för att vinka och ge några slängpussar så var det lilla problemet över och in for hon som vilken dag som helst.

Nu går lämningarna även ännu bättre (om dem ens kunde göra det). Nu sliter hon av sig jackan, av med skorna och springer till Marlene (en av favoritfröknarna). Får en liten vinkning och en slängpuss och sedan var jag glömd för tillfället.

Helgbilder.Ba, ba, baaa.. Ja balansgång såklart.

Martin håller stenhårt för att inte ramla av..


Mamma och dotter..

Vågade sig på gungan hon med.. 

Wohoo, lite pirr i magen.

Vår glada lilla skit.

Liten bekymrad dam efter att ha tappat skon (?)

Äsch, det är ju bara att sätta på sig den igen.

Dagen avslutas med storshopping, på lillIca.Går ju inte riktigt släppa taget.

Nej, jag vill inte lägga denna på viloläge.. velar fram och tillbaka hela tiden, men när jag läser andras familjebloggar kan jag ju inte låta bli att skriva själv.

Ella har varit sådan energiknippe från morgon till kväll (och det fortsätter fortfarande..)

Hon har dock kommit in i perioden där ALLT är hennes, och tillochmed fröken Helene frågade om hon var sån hemma, och man kan ju inte mer än vara ärlig. Det är ju så, och som Martin sa så har hon nog fått det ifrån sin mamma ;)

Just i detta nu springer hon runt och busar med sin pappa som hon inte sett på två hela dagar. Värre kommer det bli i nästa vecka då han blir borta enda från torsdag till söndag. Men, det tänker vi inte på nu (?)

Får vila lite till.

Familjen går i första hand. Så därför blir det ännu en vilotid på bloggen.
 
All hjälp är bra hjälp.

Känner att jag behöver lite hjälp med att hitta distanskurser och utbildningar. Är det någon som har någon koll på vart man skall vända sig först och främst och även om ni har några bra sidor att dela med er av.

Marknadsföring är huvudämnet, så all hjälp är Bra hjälp.


Bild lånad från Google.
Behövs en paus ibland.

Har tagit ett litet tag att verkligen följa upp detta, men nu har det blivit en del förändringar på jobbfronten också och det förhoppningsvis till det bättre, så det känns bra.

Tiden då jag har låtit bloggen vila lite har gått åt till att Bara vara med min familj och vänner, och det har verkligen inte kunnat känts bättre.

Man får en tankeställare när någon nära går bort och man börjar verkligen täntke ännu mer på vad man egentligen har och tar vara på det till hundra tio procent.

Vår underbara tös har hunnit bli hela 21 månader, och om nästan exakt tre månader fyller hon 2 år.Världens bästa unge.