Inte helt hundra.

Idag har jag inte riktigt varit på topp. Hängig och super trött, och en huvudvärk som aldrig vill ge med sig. Det är just nu som det känns en aning bättre.

Har ändå varit iväg på cafét som vanligt på torsdagar för att Ella skulle få träffa sina kompisar och få sjunga igen. Åkte dock sedan hem för att verkligen kunna ta det lugnt. Ella var super trött när vi åkte hem så hon somnade direkt i bilen, fick i sig lite mat när vi kom hem för att sedan få sova lite till så jag kunde få vila lite jag med. Det är ju extra jobbigt och svårt att vara sjuk och känna sig hängig när man har en liten att ta hand om och underhålla, men det är bara och bita ihop och försöka vila när hon gör det.

Ella är super duktig att ta sig från sittandes till att stå, gjorde det när hon var vid trappan. Hon var även jätte duktig att ställa sig upp när hon låg på magen, sån stark liten dotter man har. Hon riktigt drog sig upp och såg hur hon kämpade. Men så vissa gånger när det inte går så sticker hon iväg och gör någonting annat :)

Sedan har vi sjungit lite vi två här hemma också, brukar bli en standard grej vi har här hemma på eftermiddagarna då jag vet att hon älskar att klappa och hoppa. Dansa lilla nallen och krokodilen är två av favoriterna.





Ombytta kläder då majskrokarna var Överrallt på klänningen när hon var klar med dem :)









Kommentarer
jessica

åå så duktig du är ella :D du får lära nikki sen :)

ja majskrokarna är verkligen överallt dom är så kletiga :p

2010-09-02 @ 22:44:30 | http://iiicaa.blogg.se/
Catty

Haha pluttan dåååå! vad duktig hon är :)

2010-09-03 @ 08:25:56 | http://catty.se
Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

vilken liten sötnos :D

2010-09-06 @ 00:51:26 | http://shiiitonge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback