Underbara snoriga dag.

Ella blev ännu värre med förkylningen. Var helt röd runt ögonen och snoret bara forsade ut, plus att varje gång man skall komma med papper för att få bort det blir det ju tillslut rött och irriterat så mycket därför som att det är ännu värre för henne också, men idag så var hon mycket bättre me det och lät oss ta bort det.

Hade jätte trevligt igår med Jessica och Nikki som bestämde sig för att komma även fast det var sjukligt här hemma. Tjejerna fick leka och sedan gav vi oss ut för en promenad. Dock var det inte jätte populärt mot slutet, så vi gick och handlade smörgåsar till oss och begav oss hemåt. Lite lunch dags för alla fyra och sedan somnade båda två en liten stund så vi mammor fick en liten timeout.

Sedan blev det lite mer lek, så vid fyra tiden åkte dem hem igen och Ella somnade någon timma till.

Martin kom hem igår kväll och Ella ville så gärna vara uppe tills han kom hem, så när han öppnade ytterdörren kröp om snabbare än blixten fram och ville bli uppburen. Världens smile fick han. Så himla roligt att hon verkligen känner igen honom och vill börja leka direkt. Hon ville såklart vara uppe en liten stund till för att sedan somna i min famn.

Dock vaknade Ella precis när vi hade somnat och jag gick upp och sjöng lite för henne. Men så fort jag tar upp henne i famnen så somnar hon, men så när man skall lägga ned henne igen börjar hon gråta. Så tredje gången gillt somnade hon. Piggelin som hon var vid fem tiden i morse gick Martin upp med henne. Först tror man att hon bara drömmer och gråter till lite grann så han gick in och gungade lite på sängen. Men så efter ett tag så börjar hon leka titt-ut med pappa och sparka med benen. Så hur trött man än är när man kommer in till henne, kan man ju inte sluta skratta när hon börjar hålla på.

Hon fick i sig lite mat och somnde faktiskt om igen så Martin kunde komma in och lägga sig hos mig igen för att kunna sova lite längre. Var verkligen gult värt för mig att få sova dem där extra timmarna, så får ta vara på det nu när han är hemma.

Man ser verkligen att Ella är sjuk stackarn. Men hon var ändå sitt pigga jag när det väl gällde. Ja, som att sno nappen från Nikki fastän hon inte ens använder den egentligen.















Kommentarer
Therese med Clara

haha så söta dom är tillsammans =)

2010-09-30 @ 16:20:46 | http://kossanshandarbete.blogg.se/
sara - mamma till wilda

Hatar förkylningar. Wilda får alltid värsta hostan som sitter i minst 3 veckor. HATAR

2010-09-30 @ 19:58:08 | http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback