Uppdatering om oss.

Ja! Då går jag snart in i v.33, det närmar sig med stormsteg. Mina ben och fötter har börjat svullna upp så har köpt mig både ett par stödstrumpor och ett par nya skor. Så nu hoppas vi att det hjälper.

Hon har redan börjat sparka och röra sig ännu mer, så en väldig skillnad för bara några veckor sedan, då man var tvungen att koncentrera sig för att känna något. Nu går det inte att undgå vad som befinner sig där inne.

Det verkar bara bli fler som väntar barn nu tycker jag. Läser lite överrallt att tjejkompisar som man umgicks med förr är gravida. Så kul!

Satt senast idag i bilen på väg till jobbet och tänkte att man har en sån himla tur. Verkligen i Allt som har med kärleken att göra. kan inte förstå att jag verkligen skall ha barn. Jag skall ha barn med min själsfrände. I denna kropp som jag bär ligger en liten krabat som är både jag och Martin. Jag är gift. Hade inte ens kunnat drömma om att jag skulle förlova mig, och så går man och gifter sig. Vi skall flytta till radhus, han och jag. Allt har verkligen vänt på bara dessa år vi har varit tillsammans. Sen den dagen vi sågs har jag Vetat innerst inne att det var min andra hälft, som jag egentligen inte letat efter då jag inte trodde att han fanns. Han satt där framför mig i konferensrummet, och efter den dagen kände jag ett pirr i kroppen som jag Aldrig någonsin kännt förut.

Jag blev nervös för varje gång han ringde eller skickade sms. Och det blir jag fortfarande. När jag hör att han vrider om nyckelen i dörren sprider han kärlek i hela mig, och jag blir hel igen.

Detta låter säkert klyschigt. Men detta är inte ens i närheten av vad jag känner för min man och mitt liv.

Denna saga, som är sann, kommer Aldrig att ta slut. För jag har hittat hem!

 
Jag älskar dig!



Vagn, säng?

Jag hittar verkligen ingenting som känns rätt. Blocket har jag kollat igenom, men inget. Var hos en familj med en vagn men den var rostig och hade ofräscha fläckar.

Babyland etc. har ju sina men är ju extremt dyra för att bara ha några månader. Finns där ingen annanstans man kanske kan hitta något i ett lite rimligare pris förutom blocket?

Säng vet jag inte heller. Hittade en jätte fin vagga med sänghimmel och allt var där var, men det är ingen som har hört av sig när jag skrivit och frågat, så antingen är den såld eller så vill dem inte ha den såld.






8 Veckor kvar

Lite uppdatering här på den växande magen.

I denna vecka som jag är i nu, v.32, så har faktiskt mina fötter och smalben börjat svullna upp och gör riktigt ont. Men har inte dem bästa skorna att ha på mig heller på jobbet, så får försöka inskaffa ett par.

Hon sparkar även rejält nu, så man känner nästan Vad för kroppsdel det är som rör på sig. 

Ca. 8 veckor kvar till förlossning. Kan verkligen inte tro det, men det går fruktansvärt fort. Snart får man ha sin lilla prinsessa i famnen. Hon som har legat okänd i min mage och sparkat sin mamma så hårt hon kunnat och hålla henne vaken på kvällarna när hon själv skall sova. Eller att man alltid får gå upp minst 1 gång per natt för att blåsan inte klarar mer. 
Hon skall finnas i min och Martins famn om några veckor, och Det känns helt otroligt.

 

Vi har även haft en snabbvisit i Stockholm och hälsat på alla möjliga, då vi nog inte kommer att kunna träffas innan lillan kommer. Så kanske blir det att fira julafton på sjukhuset, man vet aldrig.

Fick även chansen att träffa en tjejkompis, Madde (lejjne), som jag inte sett sen jag flyttade ned. Var jätte mysigt att äntligen fått träffa henne.

Har även fått två kassar med mammakläder utav en väninnas kusin som nyligen fått barn. Helt perfekt verkligen. Både amningströjor och klänningar och toppar så det tackar man verkligen Ja till!




Säng, vagga eller babybay.

Åh! Vet inte riktigt vad man skall handla för en söt liten säng till den vackraste. Sitter och tittar runt lite vad som finns. Både på blocket och på andra sidor. Skulle så himla gärna vilja ha en vagga, ungefär som denna nedanför.
Tänk vad gulligt med en liten sänghimmel. Man kan sitta bredvid på en stol och vagga henne lite lätt till sömns.

Annars pratade jag ju om en sådan Babybay, ni vet den man kan ha precis bredvid din egna säng, men dem är ju så fruktansvärt dyra.

Hittade en perfekt på blocket för 1500. Nypriset är ca 3000 tror jag, men den var dessvärre redan såld.
Om det är någon som hittar någon söt liten säng så hör gärna av er, och med ett rimligt pris också såklart.








Ett tag sedan..

Får nog skriva några rader, då det var ett tag sedan.

Vi har nu iallafall skrivit på pappererna till radhuset, så det är Vårt i mitten av maj 2010! Känns verkligen så bra, men ändå som en dröm i och med att vi trodde att det skulle ta flera år innan vi skulle få vårt lilla egna.

Vi var och skulle visa svärmor och Jeanette hur det ser ut än så länge så dem också får en bättre bild på det hela och dem verkade tycka att det var perfekt. Alltid skönt att få någon annans åsikt också.
Ska dock bli kul att åka dit i början på året och se hur långt dem har kommit, och det roligaste kommer att bli när vi öppnar den dörren för första gången och tänka att vi är dem första som kommer att bo där.

Vad har annars hänt?

Magen och flickan i magen växer och står i och vi skall till barnmorskan igen i nästa vecka.
Skall också åka och få svinfluevaccinet nu på måndag.





Möhippan/Svensexan augusti 09.


Tänkte lägga in lite bilder på den omtalade möhippan och även lite från Martins svensexa som jag har fått en del bilder på (Killarna har dock dem andra bilderna på Martin)

Jag blev överaskad ca kl 0800 på morgonen utav en massa tjo och tjim. Hörde någon som var vid dörren och inrusandes kom dem med sina tutor. Själv stod jag i shorts med bikini under. Trodde ju självklart att jag och Martin skulle iväg till stranden och bada och sola. Men icke. i själva verket skulle jag sätta på mig en prinsess utstyrsel, som för den delen var jätte fin, och ut mot stan och folkets park.

Martin blev överraskad några minuter efterråt av en bunt killar som stormar in och kidnappar honom. Ni ser på bilderna vad han gick ha på sig. Lite värre än mig får man väl allt säga. han fick ha både hörlurar och mask på sig, så det var värre för honom. Av alla fick jag höra att han skulle åka till sturup för att åka någonstans utanför Sverige. jahap, då får man inte träffa sin blivande på några dagar trodde jag, då dem sa att han skulle komma tillbaka på söndag, eller var det måndag?

Dem for iväg och vi blev kvar och åt det sista av frukosten som tjejerna tagit med sig.

Iväg med bussen till folket park med filt och en massa mat och dricka. 

Satte oss mitt på en gräsplätt och hade det helt underbart. Solen sken och Inga pinsamheter för min del. (För barnet i magens skull) :)  Så dem var väldigt snälla mot mig.

Vi spelade kubb och jag fick skriva i en hel del svar på frågor Jeanette (min tärna) hade gjort. Allting handlade om Martin och hans familj. och det gick väl sådär!

Sedan gjorde vi en hel del lekar. Som tex att få in så många maschmallows som möjligt och även försöka pricka en tampong i en flaska!!

Därefter blev det att gå runt och åka lite karuseller och även spela lite på lotterierna och annat.

Sedan fick vi åka hem en stund och göra oss i ordning och även sova lite. Hem till Jeanette och fick god drink och en jätte fin korg med massa go saker i ;)

In med tåget till stan, till Nathalies där vi åt fondue och en jätte god efterrätt!! Efter ett bra tag där blev det in till Harrys och ha det allmänt trevligt igen med både dans och goda drinkar!!!

En underbar dag och kväll med mina underbara vänner!! Kunde inte ha blivit bättre och är så glad att jag fick denna dag som alltid kommer att betyda jätte mycket för mig. Även Martin är överlycklig över denna dag som han fick!! Får komma till vad han fick göra någon annan dag! :)

Ett speciellt tack till den underbara faster Jeanette!! :D

 




Jag älskar dig gubben!






Pussgurka

Så himla söt tröja vi hittade. Den ska vår skatt bära Ofta! :)







Jag har knappt någon navel kvar..

haha, kolla på denna navel som jag har fått!!






Då flyttar vi också.

Då var det flyttedags igen! Känns såå skönt i magen nu. Vi har bestämt oss för radhuset i Löddeköpinge.
För er som vill se lite närmare på vart vi skall bo så kan ni gå in på denna länk:

http://www.kkb.se/CM/Templates/Article/general.aspx?cmguid=3b60e326-aca7-408c-bfe7-980ed7896554

Finns både planlösning och bofakta. Då dessa är nyproduktion så finns där inte speciellt mycket att kunna se ännu. Men man kan föreställa sig en del iallafall.

åh! Det känns helt fantastiskt. Tänk att först ha bott i ett åtta vånings hus, där hissen inte ens går enda ned och måste gå i källaren för att kunna ta sig upp med barnvagn eller annat, till att få bo på BP med gräsmatta och två soldäck. Även ett förråd på 8kvm och carport.

Inflyttning i början av Maj kommer det att bli och då har lillan varit ute i världen några månader.

Löddeköpinge ligger ca 15 minuter ifrån där vi bor nu, Arlöv. Och 2 mil närmare Stockholm! :)
är även nära köpcentrum Center Syd där dem har allt från Hm till Willys. Förskolan och skolan ligger ett stenkast från huset.

Detta bådar gott!




Andra UL

♥ Utraljud den 3 November kl 1600



Kan ni fatta..

Jag är snart i v. 30 och då är det bara 10 veckor kvar, om vi skulle säga att jag föder exakt v. 40! :)
Läste precis att det är väldigt vanligt att det kan ta upp till 2 veckor efter BF när det gäller förstföderskor. Men sådant kan man aldrig veta. Min mamma fick både mig och min bror precis den dagen som det var beräknat.

Jag längtar så jag dör tills vår lilla prinsessa får se ljuset för första gången.

Igår ordnade jag med kläder vi har köpt så har lagt in allting i garderoben, i storleks ordning.
Så man får lite ordning, för snart sitter man där och har bara någon vecka kvar och inte har gjort någonting klart.

Sängen är inte inhandlad och inte skötbordet heller. Men det köper vi nog i slutet av November. Vagnen är ju inte heller inhandlad kom jag på, men det får bli samma där. November är nog en bra månad att ordna det sista.

Vi skall också slänga ut en hylla vi har nu med en massa saker i barnrummet, för att göra plats för en slags skänk, med fler lådor där vi kommer att få plats med mycket mer kläder och annat.

Förresten. Vi kan ha blivit erbjudna ett radhus. Ett nybygge som kommer att vara klart i början på Maj. Jätte fin planlösning och även med gräsmatta och altan. Skola och sådant skall vara i närheten men skall få mer information om detta då hon skulle skicka all material till oss. Känns riktigt bra i magen denna gång!!






Det närmar sig med stormsteg!!!

Gravid i vecka 29

 

I magen:

De små lätta rörelserna som du har känt i magen blir nu allt starkare. Nu känns sparkar och slag. Barnet börjar likna en riktig liten bebis. Produktionen av hormonerna androgen och östrogen startar. De stimulerar din kropp att producera prolaktin som startar produktionen av råmjölk som barnet kommer att behöva de första dagarna. Fostret börjar reglera sin egen kroppstemperatur och benmärgen har tagit över all produktion av röda blodceller. Fostret urinerar cirka en halv liter per dag.




Lugn och avslappnad helg

Kan inte bli bättre. Jag och Martin har haft en underbar lördag, fredag också, men lördagen var helt perfekt från morgon till kväll.

Jag var på mödravårdscentralen i fredags och skulle göra ett test och se så jag inte hade en diabetes graviditet. Fick dricka sockerlösning och vänta i ca 2 timmar, men som tur var visade att allt var i sin ordning.

Fick även magen mätt och fick höra flickans hjärtljud som det också lät helt normalt.
Jag har dock haft väldigt lågt blodvärde. Då vi skrev in oss hade jag ett värde som låg på 142. Därefter hade det sjunkit enda till 115, så fick köpa hem järntabletter som nu har visat lite positivt.

Inte konstigt att man känner sig trött och hängig från dag till dag.

Lite nya tjockisbilder, Kan ni se någon förändring sen förra gången?



Imorse förresten vaknade jag kl 0700 och trodde att det var måndag, gjorde säkert lillan också.. Hon rörde sig likt en tvättmaskin i mammas mage.

Skulle egentligen bakat idag, tack vare kaneldagen, men som vi eller rättare sagt jag kände det så orkade jag verkligen inte, så det fick bli köpta från Coop istället. Var väl sådär lagom roliga.


Bättre och se skillnaden såhär kanske!!




Lite sen uppdatering.

Förra helgen var jag och älskling och kollade ett hus. Rättare sagt ett parhus, en hyresrätt. Var ute i Skanör, Falsterbo (Lite finare område och som ligger väldigt nära vatten)

Var dock ingenting som satte sina spår, då rummen var alldeles för små och badrummet var lika stor som vårt lilla badrum här. Och tydligen var mäklaren inte heller någon rolig person o ha att göra med, så det blidde inget. Men bara att leta vidare, tillslut finns det där, mitt framför ögonen.

Vi vill helst ha en hyresrätt, som är väldigt svårt att hitta, då vi helst av allt vill ha ett litet gulligt radhus att bosätta oss i.

Lite bilder från vår utflykt. (Också den dagen vi både spelade på hästar Och bingolotto, och vann Ingenting!!!!)

P.s. Det där är förresten vår andra bil som vi har införskaffat..!






En charmig och vild liten flicka

Hon lever loppan i min mage för tillfället. Känns skönt med en livig krabat vill jag säga.
Martin höll sin hand precis vid naveln, och pang så hon slog till honom.

Nu kan man nästan se någonting som kan likna en fot eller hand. Själva avtrycket säger mig att det är någonting liknande.

Snart skall vi på andra Ultraljudet, det borde vara i v.32 och idag är jag i v.29, så man längtar ju så, då man förhoppningsvis kommer att få se en förändring. Och det mot det positiva såklart.

Nu har man fått mer tider på mödravårdscentralen, så blir ungefär var tredje vecka man skall gå dit och mäta magen och lyssna på hjärtljuden och se hur jag själv mår.

Känner mig lite bättre nu iallafall, men såklart man har ont i magen då den växer.