Segebadet

Tog med mig Ella och åkte iväg till segevångsbadet igår och mötte upp både Elin med familj och Matilda och Mattiad. Efter någon timma kom även Sofia med Elias och en kompis till henne.

Var tokvarmt men så skönt att hoppa i poolen och svalka av sig. Passade på när Ella sov i vagnen.
Vi hade egentligen tänkt åka till Lomma strand, men så blev det sege istället då det är bättre med skugga där för barnen. Vet själv hur varmnt det är även under parasollet. Så vi låg lite under träden. Detta var dock första gången jag tog med mig Ella ut så, så jag var där ca två timmar nu för att se hur hon tyckte och det verkade inte vara några problem. Men vill helst inte ligga för länge. Hon är ju inte så stor än :)

Kommer bli skönare när vi åker upp till landet, där vi gifte oss, nu när Martin får semester i mitten av Juli. Vi har tänkt att köpa en liten pool till Ella, om där finns någon med lite tak hade det varit kanon. Men så kan hon få plaska lite i den medans antingen jag eller Martin är nere och badar. Annars kommer min bror och hans tjej vara där och även min farmor och farfar. Ellas mormor kommer förmodligen upp veckan därpå, så det är många som kan passa gumman om mamma och pappa vill ta sig ett dopp.

Ikväll skall jag och Martin iväg till Bjärred och äta. Restaurangen ligger längst ut på långa bryggan och vi skall äta räkor. Har ju sån skaldjursbuffé, så vi bestämde oss för att vi ville ha räkor. Ellas farmor kommer hit efter jobb och passar henne medans vi tar bussen ut dit. Så skal lbli väldigt mysigt, bara Ella är så duktig som hon brukar vara. Men det tror jag inte skall vara några problem.








Jag är med och tävlar


Jag är med och tävlar hos saratilling om 3 valfria dregglisar från

dregglis.se.

Var med och tävla HÄR du också.

Tävlingen avslutas 10 juli




Tummen ur

Har inte riktigt kännt för att sätta mig inne vid datorn när solen väntar där ute. Men nu så tänkte jag att jag måste ta tummen ur och faktiskt uppdatera. Har ju hänt mycket på dessa dagar men får först och främst skriva om midsommar.

Vi hade planerat att vara hemma hos oss då vi precis flyttat, har gräsmatta och även att folk såklart vill se hur vi har det. Vi var ungefär tio personer + 3 barn och även grannen kom in lite senare på kvällen.

Jeanette och Danne kom lite tidigare än alla andra då vi skulle hämta bord och kunde lika gärna hämta upp dem på vägen hit. Jag hade gjort upp en lista vad folk skulle handla med sig så vi hade ett lite knytkalas som gick himla bra. Vi hade dukat upp här inne och medans potatisen skulle bli klar stod vi alla och minglade och drack fördrinken. Därefter rörde vi oss utåt där vi hade dukat upp och perfekt att solen tittade fram och höll sig där hela kvällen, så det blev att sitta där under resten av kvällen/natten. Jordgubbar blev såklart efterrätten och chips+dippa som jag längtat efter hela dagen, haha. Jag hade knappt ätit någonting av det andra.

Ella sov under hela tiden vi åt och lite därefter. Sedan ville hon inte sova förrens sent på natten såklart, men det gjorde ju ingenting då vi också var vakna och pigga.

Killarna provade att göra drinkar med froosh (drickan som Martin säljer) och dem blev faktiskt riktigt goda. Hade lite krossad is i så det blev lite tunnare, då den endast är gjort av frukt. Sedan har vi köp en soda stream av vår granne och den gick loss under hela kvällen.

Taxin kom ungefär vid tolv/ett tiden och hämtade upp dem andra och sedan fick vi besök utav grannen mitt emot och  även hans fru kom in en snabbis. Ella var fortfarande jätte pigg och detta var väl vid två tiden ungefär. :)

Några bilder är snodda av en annans kamera :)
































Sån mysig dag

Hade Elin och Matilda på besök idag. Sofia och Elias kom inte då dem skulle åka och bada med sin syster. Förstår dem, kände jag också att jag ville göra efter att ha suttit ute och solat några timmar :)

Vi var nere på Center Syd för att hitta något att ha på sig på midsommar till både oss och flickorna. Ja, iallafall till Ella och jag hittade en jätte söt klänning till Ella. Jag däremot hade det jätte svårt att hitta någonting, fastän jag inte brukar ha svårt för det annars.



Hittade en jätte fin klänning som både jag och Elin provade men det var en väldigt konstig rand mitt på klänningen som förstörde allting. Men så tillslut blev det en kjul och ett linne som säkerligen blir lika bra det.

Elin och jag satt och pratade om allt möjligt och det känns verkligen jätte kul att vi kommer så bra överens och våra döttrar verkar göra detsamma :)

Ella fick komma upp lite hon också, tråkgit att sitta i en vagn hela tiden.






Sedan kom Elins sambo och hälsade på och Martin var även på ingång så vi fick pratat lite om imorgon och att det ska bli väldigt trevligt då vi skall fira midsommar ihop plus 3 par till :)

Nu ikväll kom grannen mitt emot över och tog en öl och även vår andra granne satt vi och pratade med jätte länge. Känns verkligen som ett bra gäng runt omkring. Killen, deras son från igår (han som pussade på ella och som sa att dem var kära) kom in och fick med sig ett par solglasögon som jag fått med när jag köpte en tidning.

Ella har somnat för länge sedan och jag och Martin har haft en jätte mysig kväll bara han och jag. Så snart väntar sängen så man orkar med imorgon :)



Blir mycket när man missar en dag.

Igår var vi ute i solen nästan hela dagen, både jag och Ella. Hon satt både i sin vagn och även efter ett tag fick hon ligga under parasollet och mysa med mamma.





Grannen kom över och satt och pratade en lång stund om allt och inget. Dem har två barn. En på 4 år och den lilla är 1,5. Så himla skönt att ha trevliga grannar, då känner man sig väldigt trygg också och vet att dem har ett litet öga hitåt ibland. Så himla sött också var när deras son kom fram till Ella när hon satt i vagnen och pussade på henne och sa att dem två var kära, haha. Han ville inte gå därifrån och ville ta med Ella i vagnen för att gå ut och gå.

Dem hade varit och handlat blommor innan med grannen bredvid oss, och dem frågade mig om jag ville följa med men det var då jag var så förkyld och Ella med så fick bli en annan gång.
Vi har ju köpt blommor till framsidan men vill ju ha någonting på baksidan också, så får väl ta en sväng imorgon, då jag ändå tänkt att åka och kolla klänning till Ella och någonting till mig som vi kan ha på midsommar.

Om det inte blir fint väder såklart, då skall vi nog över till Sofia och Elias, och även med Elin och Matilda. Så får väl se imorgon bitti när man stiger upp vad som står på schemat. Har ingen lust att gå i butiker när solen är framme. 

När Martin sen kom hem fikade han med oss och tog sedan fram gräsklippan. Han är min egna lilla trädgårdsmästare ;)

Idag har vi faktiskt fått upp vår fin fina tvbänk äntligen. Fick ta hit två killar som fick fixa den, för jag och Martin har försökt i 4 dagar och vi brukar inte ha Så svårt för att få upp saker. Så tillslut så fick dem klart den, var faktiskt delar som dem hade skrivit fel nummer på, så inte konstigt att saker och ting inte satt som dem skulle. men skönt att man kan få hjälp med det, helt gratis också.

Så nu är det jätte fint här hemma. Saknar ju dock bara tavlor och vårt vitrinskåp som vi också skall handla, sedan är undervåningen klar.

Har ju letat efter sådanna bokstäver till Ellas rum så vi kan skriva Ella och någonting annat också, men får ju bli när vi handlat byrå. Men har hittat en butik som har det så får åka dit sedan. Finns sånna ord som jag skulle vilja ha, som man kan sätta på väggen men att det ändå är lätt att ta av. Så det tex kan stå "här bor lilla gullungen" i Ellas rum, eller någonting annat roligt som man kanske kan ha i hallen. Någon som vet vart man kan handla sånt? Om ni förstår vad jag menar förstås, haha.



Ett riktigt bra köp.

Idag har jag varit ute med Ella i sulkyn. Jag är så nöjd med den och Ella verkar det också. Det är tre olika lägen, så hon kan även ligga helt ned om hon vill sova, för det var det jag var skeptisk emot att köpa sulky då jag inte trodde att man kunde ha den som helt liggläge.



Var uppe med Ella vid halv sex i morse och efter det ville hon inte somna om som hon brukar göra annars på morgonen så hon har varit en vaken tös nästan hela dagen.

Man märker det nu att hon är mer och mer vaken på dagarna, och det händer mycket hela tiden. Nu vill hon absolut inte ligga ned nästan förutom när hon skall sova. Hon tar sig upp själv om tex som Martin gjorde nyss att lägga henne i famnen. Nej, då skulle hon trycka upp sig själv direkt.




Jag och Ella gick ut och la oss på gräsmattan medans pappa var och sprang sin runda. Var jätte mysigt då solen fortfarande var varm och grannarna var ute. Ella låg och tog och kände på gräset.









Trevlig dag.

Idag har vi städat ut förrådet och fixat till så man kommer in. Grannen tog våra två lampor som vi tänkt slänga så det var ju perfekt.

Har även försökt oss på att sätta ihopa tv bänken, men beskrivningen (det var den, lovar :) ) som var fel så allt blev typ omvänt. Jag har även blivit förkyld och Ella var grinig, så vi hoppade det och får ge oss på det igen imorgon. Hatar att skruva och sätta ihopa saker, är Alltid något som saknas eller så står där fel.

Nu har vi besök av en granne, så killarna sitter där nere och kollar VM, och  jag sitter och matar pluttan. Hon har knappt sovit någonting idag, sån piggelin. Mamma är ju tröttare. Så nu får vi se om hon somnar så jag kan ordna listan till midsommar. Så vi vet vad folk tar med sig, tänkt ha knytkalas. Hoppas på vädret nu bara!







Full i fart.

Igår hade jag besök av Elin och Sofia med sina små. Var jätte trevligt verkligen, satt ute och solade medans våra små sov i omgångar. När deras barn sov var min lilla plutt vaken och tvärtom. Blev lite fika och även en massa tjejsnack. Kul att prata med några som har samma "problem".










Sedan efter det åkte jag hem till Jeanette och Danne och även farmor kom dit och fick träffa Ella. Fick i oss lite mat för att sedan bege oss ned till Burlöv Center/Espresso House för att fika med tjejerna.



Efter det åkte jag hem med en väldigt trött Ella. Martin var på väg hem och kom hem ca 1 timma efter att vi kommit hem. Men då ville Ella absolut inte sova, utan ville absolut vara uppe när pappa kom hem. Har ju inte träffats på några dagar så hon var jätte glad.

Jag själv har sovit dåligt som vanligt när inte Martin är hemma, men så i natt sov jag Hela natten och vaknade lite innan Ella vaknade, klockan 08:00, lilla sömntutan.

Idag har vi varit ute i skogen så Martin kunde springa och jag gick med Ella i vagnen. Så himla rofyllt där inne. Lyssnade på musik och gick i min takt medans Älsklingen sprang hela 2 varv.




Sedan åkte vi och hämtade vår efterlängtade tv-bänk som hade kommit. Var ju egentligen bara tänkt att vi skulle göra det, men känner man oss väl så vet man att vi inte bara kan köpa En sak :)
Vi köpte nämligen en jätte fin Sulky till Ella, så nu kan hon sitta i den och titta ut. För den vi har nu är så himla klumpig och Ella älskar ju och sitta upp och titta ut. Så nu blir det nog att sätta undan vår andra vagn för att bara använda sulkyn. Den är verkligen så smidig att ha, och tar inte alls mycket plats. Perfekt nu till sommaren.




Vi skulle egentligen sätta ihopa tv-bänken men vi tar det imorgon då vi såg att det skulle regna imorgon.

Ha en underbar helg allihopa.




Äntligen grannar man letat efter.

Idag har vi varit på mitt gamla jobb och hälsat på. Var så himla kul och träffa alla igen, saknar dem faktiskt. Ella var tyvärr väldigt väldigt trött så hon blev lite grinig och ledsen, så dem fick tyvärr inte se hennes rätta jag, men det blir ju flera gånger förhoppningsvis :)



Efter det har jag faktiskt suttit på baksidan och solat medans skruttan låg och sov ute i vagnen. När hon sedan vaknade fick hon sitta under ett parasol och leka lite. Och det gick hur bra som helst. Hon kan sitta upp hur länge som helst nu utan att trilla bakåt eller åt sidan, hon har en stolt mamma med andra ord.



Sedan har vi bara tagit det lugnt, stått och vattnat gräsmattan och pratat med grannarna runt om. Så himla trevliga och man känner att man blir omhändertagen. Speciellt av dem som bor precis bredvid oss. Dem är så goa, och säger till att vi kan komma till dem om det skulle vara en minsta sak, och det är sådanna grannar man letat efter.

Nu har jag precis nattat Ella, hon har dock fått ögoninflammation tror jag, så hon är lite hängig och allmänt gnällig. Men då får man hålla om och gosa ännu mer än vad man redan gör. Hon är så söt. När man har henne framför sig så tar och känner hon på allting i ens ansikte och gosar in sig hos en.
Åh, man saknar henne redan!

Imorgon får jag besök av Elin och en tjej som heter Sofia som jag träffat på babycafét i Arlöv. Så det skall bli himla trevligt. Förhoppningsvis är det fint väder imorgon med så då blir det solning då med. Om dem små vill det såklart :) Det är ju ändå dem som bestämmer.

Lite mys och bus fastän lillan inte är Helt på topp.




Ha en underbar kväll allihopa och sov så gott.



Köpt våra första blommor

Fick fint besök av Elin och hennes lilla Matilda vid ca elva tiden idag. Så vi fick ge dem små fröna lite mat och sedan begav vi oss ned till Center Syd. Skulle köpa dem första blommorna till vår baksida/framsida och det blev jätte fint. Kunde dock bara handla till framsidan då det inte fanns plats kvar i vagnarna. Så har tänkt att åka ned i morgon igen för att köpa resten så vi har på baksidan också.



Efter det gick vi in på Center syd och shoppade lite grann. Skulle egentligen kunna handla allt när man är inne i butikerna men får nog vänta lite grann. Men jag och Martin har sagt att vi skall åka iväg och ta en shopping runda bara han och jag. Ja, om vi får barnvakt till Ella, annars får hon också följa med och shoppa lite.

Skulle egentligen fikat då ingen utav oss fått i oss något i magen, men det caféet som fanns kom man knappt in med vagnarna så vi gick hemåt och handlade lite fika på caféet här nere istället. Precis när vi kom innanför dörren så började det ösregna.

Tur för mig, då jag nog inte behöver vattna gräsmattan idag. Brukar vara Martin som tar den delen annars.. :)






Så, nu sitter jag här, och Ella ligger i vagnen och nannar. Martin är tyvärr i Sthlm igen då han skulle på konferens och lite utbildning. Så får hem han igen på torsdag med den nya froosh bilen. Han skulle visst åka hem till min mamma och äta lite med henne, så det var ju ändå skönt så han inte behöver sitta på hotellet hela kvällen själv.

Hade dock velat vara där med dem nu, var ett tag sen man träffade mamma också. Nästa gång blir på dopet, om jag inte kommer att åka upp nu till helgen. Vår häst skall starta för andra gången på söndag, och hade varit kul att få se det denna gång. Men vi får se. Första gången jag då kommer att åka långt själv och även med Ella i bilen.

Imorgon skall jag åka till mitt gamla jobb och hälsa på, då det var en evighet sedan sist. Så åker väl någongång på förmiddagen när gumman fått i sig lite mat.







Ha en fortsatt trevlig kväll. Kraam från oss.




Blev mycket bilder

Igår så var vi ute på promenad, och gick ned mot Center Syd. Provade lite olika hängmattor och dyligt då vi vill ha något i den stilen hem hit. Så vi har hittat en hängmatta men som liknar en hammock, men denna var mycket mycket skönare att ligga i. Dock tror jag att vi kommer få göra upp ett schema för den här hemma, haha.






Ella blev lite gnällig på vägen hem så vi tog upp henne och så vips blev allt bra igen och oj så nöjd hon var. Hon fick även prova att ligga på magen i vagnen, och det gick ju lysande. Så det är ju också ett alternativ om man vill variera lite grann.





Hon fick även prova på att gunga för första gången, kanske inte världens bästa gunga då hon nog behöver ha en sådan som är lik mer en babystol. Men detta gick ju också.





Dock var hon tyvärr väldigt trött så det blev ingen livad gungstund. Så jag får gå tillbaka dit med henne när hon är lite piggare. Finns även en sån stor gunga man kan ligga i som man tänkt att prova med henne, kan ju bara gunga lite grann så hon får det där pirret i magen, men tyvärr så sover hon varje gång vi går förbi den.


Ni som vill ha en dricka om endast består av frukt skall ni köpa froosh. Men dem är väldigt goda och man blir även mätt.








2 år och 7 månader

Så länge har jag och Martin varit tillsammans nu. Vi har snart varit gifta i 1 helt år och Ella har funnits hos oss i hela 6 månader. Ja, det säger ju allt. Tiden går så himla fort, men det är ju som man brukar säga tiden går fort när man har roligt. Ochdet har jag verkligen, mitt liv är nu fulländat och nu är det väl bara att fortsätta växa i familjen :)

Nej, men vi har pratat om ett till barn såklart, men det kommer komma när Ella blivit lite större. Vill ju såklart att hon skall få en underbar uppväxt där bara hon är i fokus. Där hon kan få den uppärksamhet hon behöver.

Är nyss hemkomna efter att varit och handlat nybakta bullar. Tyvärr var vädret inte det roligaste, då man höll på att flyga iväg. Ella däremot brydde sig inte och somnade i vagnen och sover fortfarande. Så jag och Martin fick en mysig frukost. Hon sov enda till klockan 08:00 i morse, hon fick välling i går kväll och det höll sig väl lite extra.

Idag blir en lugn dag, blir att kolla lite VM och mysa med familjen. Ett riktigt hemmaväder, man skulle egentligen hyrt film också, men tyvärr har vår DVD gått i sönder så det får bli en annan dag.

Jag har även satt in foton till Ellas ram som hon fick i julklapp, så nu sitter den uppe i hennes rum och mer skall där bli.



Titta på denna tröja, 50% mamma 50% pappa = 100% Pussgurka. Jag kommer ihåg när jag la ut den tröjan på bloggen när jag väntade Ella. Tyckte det var så länge sedan och tröjan var ju så stor. Strl 74, och den kan hon ha på sig nu. Kommer också ihåg när Ella föddes och hon skulle ha på sig kläder. Hon kunde knappt ha strl 50, då hon nästan drunknade i dem. 
 






Ha en underbar helg.



Mm så gott med fingrar.

Var ute och slängde lite skräp precis och gick en liten runda med vagnen. Såhär ligger Ella ofta om dagarna. Hela handen eller fingrarna i munnen. haha, och så pratar hon samtidigt.. blir ett himla liv. Ibland skriker hon till så jag vet inte vad, ett riktigt flick skrik.






6 månader idag.

Idag blir Ella hela 6 månader. Ett HALVÅR. Vart springer tiden iväg egentligen. Hon har blivit så stor och hon kan så himla mycket hela tiden. Denna tid är nog den bästa, då hon ler och skrattar hela tiden och hon lär sig nya saker.

Så ikväll får vi ta och fira det på något sätt. Blir dock ingen tårta för Ella men något roligt skall vi väl försöka hitta på. Får köpa någon god efterrätt till henne :)






Nya babycafét, tant doktor och Bjärred.

Ja, så såg dagen ut idag. Skulle egentligen inte gå till caféet idag då det var sista gången för terminen, men sedan så gick jag bara runt här hemma och visste inte riktigt vad jag skulle göra, så jag gick dit ändå. Vad väldigt mysigt och trevligt och mammorna var mycket trevliga, det jag hann se :) Kom perfekt till sångstunden som dem hade. En tjej spelade gitarr och vi sjöng med allihopa.



Ella var tyvärr väldigt trött redan när vi kom dit och hon kunde inte koncentrera sig för att kunna sova så jag gick och la henne i vagnen och gick sedan en liten runda ute i det sköna vädret.

Efter detta så kom älsklingen hem och vi åt lunch, därefter var det dags för Ellas 6-månaders kontroll som gick lika bra som det alltid gör. Ella är så snäll och hon är rolig då hon har en himla massa läten för sig och så det där charmiga leendet som man bara smälter av.
Så nu väger pluttan hela 8270 och är 64 cm lång. Hon har inte växt så där värst mycket på längden dem senaste kontrollerna men det kommer.

Lite mys innan vi begav oss till nästa ställe.








Sedan tog vi bilen bort till Bjärred och den långa bryggan för att köpa glass. Såg att dem har skaldjurs kvällar där varje onsdag så vi gick till restaurangen längst ut på bryggan och frågade lite vad det kostade och även om man var tvungen att boka bord långt innan. Men så vi bestämde oss för att boka den 30 juni, så nu har vi fått barnvakt utav farmor den kvällen, så tack så jätte mycket. Detta är min och Martins första kväll utan Ella, har bara varit på Ikea nu innan vi skulle flytta, så det skall bli väldigt mysigt att få spendera lite tid på tu man hand.








Ha en underbar kväll.



Hitt på idag?

Nu sover lillan och Martin har åkt till jobbet. Själv sitter jag här och tänker ut vad jag ska hitta på idag. Skulle ha gått på babycafét egentligen, men så fick jag höra igår att det var sista gången för säsongen så kände inte riktigt för att gå dit. Så jag väntar hellre till efter sommaren då dem öppnar igen och verkligen veta att man kan gå varje vecka.

Får väl försöka bege mig utåt lite idag då det inte regnar men sen så behövs det plockas lite mer här hemma också som det alltid behövs känns det som.

På tal om annat, vi har ännu inet fått vår tvbänk som vi väntar ivrigt på. Den saknas och även diskmaskin som vi har beställt. Detta var ca 2 veckor sedan och har ännu inte kommit så får hoppas att dem verkligen har beställt den.

Nej, jag får väl hoppa in i duschen, så man gör någon nytta idag. :)
Ha en alldeles underbar dag.






Känner sig instängd.

Och då menar jag med vädret. Det är så konstigt ändå att man satt ute igår och fick sig en fin bränna, och så nästa sekund öser regnet ned. Lite mysigt är det väl ändå, för nu behöver man inte känna sig dålig för att man sitter inne.. för nu får man faktiskt lov att göra det.



Nu har jag även bokat tid för dop, som nu äger rum den 17 Juli. Det var den tidigaste tiden dem hade, så jag var snabb med att boka in den.
Har därefter tänkt att ha lite fika här hemma (som jag själv ska våga mig på att göra:) och förhoppningsvis är det fint väder också.

Idag när Ella satt i soffan så tryckte hon ifrån sig själv så hon satt helt själv. Stod och pratade med mamma precis när hon gjorde det så jag blir lite väl till mig haha.

Försökte fånga en bild på när hon gjorde det, men var ju inte allt för lätt. Bara se dem små tårna som hon kniper ihop, tydligen brukade Martin också göra så när han var liten.
 





Och så ramlar vi.

Detta var dock igår, men man blir verkligen så himla pluttinuttig när man ser vad sina små änglar kan göra alldeles själva. Dem lär sig ju så snabbt, och man hinner knappt tänka innan det händer något nytt.






Nationaldagen

Har haft svärmor, Jeanette med sambo på besök idag. Hade med sig bullar och lite champagne, detta för att fira Jeanette då hon tagit examen och även fick stipendium, duktiga flickan.

Sedan stannade dem en stund så vi fick lite soltid och killarna fixade med vattning av gräs. Så en mysig och trevlig förmiddag/eftermiddag med andra ord.







Idag har Ella gått från ha suttit till att lägga sig på magen, Alldeles själv! :) Snart kommer säkert krypandet.
Hon kan sitta en stund helt själv men sedan så trillar hon, har även haft henne i gåstolen. Hon når inte riktigt ned med båda fötterna men bara någon centimeter till så kan hon köra iväg och då blir det väl ett himla spring efter, haha.



Lillan in action.



Vadå trött? Nu ligger pluttan ute i vagnen och får lyssna på fågelkvitter och grannar som skriker tvärsöver! :) Men det är dock inget som stoppar henne för att sova.






Heldag ute

Idag har vi varit ute nästan hela dagen och bara njutit av vår uteplats. Ella har legat i sitt gym under parasol och lekt med sina leksaker och vi har suttit och läst och solat.




Var och handlade nybakta bullar i morse så vi åt frukost på verandan.

Varit en väldigt skön dag idag. Ella vaknade vid halv sex imorse och ville ha mat därefter somnade hon och sov enda till halv tio så det blev en himla skön sovmorgon med andra ord.

Igår kväll fick Ella vällning för första gången, och det gick ned som allt annat och hon har även fått smaka majskrok som hon också tycket var gott.



Det blev en lång dag för Ella så tillslut somnade hon hos mig.





I love my family

Nu har vi precis kommit hem från stan. Har varit och träffat Matilda, en tjej från Sthlm som flyttat ned.
Så kul och träffa och prata med någon som man känner sen innan och prata om saker som vait;D Så himla trevligt och så himla kul att du flyttat ned Matilda :D Ses på midsommar ;)

Skriver mer imorgon. :)