Lindas födelsedag

Var väldigt trevligt igår. Tog med mig stumpan och körde iväg. Så det var vi och en massa tjejer som satt och hade det trevligt. Ella var så himla duktig, hon var med oss vid bordet och var med överrallt och efter ett tag så blev hon så trött, la henen i vagnen och så somnade hon. Efter ett tag vaknade hon igen. Förståeligt då det är en massa liv och musik som hon är riktigt van vid, men efter en vaken stund till somnade hon igen och sov enda tills vi skulle åka. Sov hela vägen hem, vaknade till lite så jag kunde byta och ge henne lite mat och sedan somnade hon igen och sov enda till sju tiden.








Jag däremot ville kolla klart på schlager och se vem som vann. Satt och gäspade från land nummer 1 till 39, därefter förväntade jag mig att somna direkt, men icke. Låg och snurrade och när jag väl somnade drömde jag konstigt. Att jag hade Ella hos mig, men att jag inte kunde ta i henne och efter en stund som vaken förstod jag att hon inte alls var där. Så kan det hålla på för mig flera nätter, så för mig blev natten konstig. Kunde dock få sova någon timma på morgonen efter att Ella fått i sig lite mat, så tack för det gumman :)

Idag var det ju också morsdag. Fick grattis från Martin och mamma, kändes så konstigt att bli grattad på morsdag. :) Men ändå väldigt mysigt på samma gång.
Var iväg till svärmor och Jeanette (hon är hemkommen från Malta) Så brun och fin. Åkte först till kyrkogården som dem fick lägga blomma på mormors grav sedan hem och få i sig god mat. Fick min första morsdag blomma idag också, en fin ros som skall sättas i rabatten. Fick dock bli i en kruka jag hittade hemma. Så nu står den så fint utanför fönstret.



Även lite trött på detta ständiga regnet som aldrig tycks sluta. Men en positiv sak är ju att man inte behöver vattna gräsmattan själv. Annars går jag runt med den inhandlade vattenkannan som räcker den minsta bit man kan komma för att sedan behöva fylla på igen. Kul att se grannen stå och vattna med en slang, ett himla springade för mig haha.

Om två dagar exakt kommer älskligen hem igen. Tiden går verkligen fort får jag säga då man har saker att göra ständigt, bra. Men man är så saknesjuk och därför jag sover så dåligt också. Såfort han kliver innanför dörren och vi sedan lägger oss i sängen sover jag. :)

Huset är nu fullt med ljus, Martina i ett nötskal. Älskar ljus.





Ha en underbar kväll.



Då var man utan man igen

Martin kom precis fram till Sthlm, pratade precis med honom, med en kompis för att titta på Elitloppet som äger rum imorgon. Dem kommer att bo hemma hos min mamma (dem är i deras husvagn) och Andy, hans kompis, åker hem på söndag medans Martin är kvar enda tills på tisdag. Martin börjar nämligen sitt nya jobb då och kommer att få utbildning där i två dagar.

Ella och jag har varit i farten idag. Först var jag och skjusade iväg älskling till tåget sedan åkte jag förbi Center Syd för att strosa runt lite. Hittade två toppar som jag är himla nöjd över.

Lilla pluttan är stor. Den ständiga tungan som åker ut när kameran åker fram haha.




Ella sov föresten enda till kvart i åtta i morse. Martin vaknade innan henne då han hörde någonting utanför fönstret. Då var det gubbarna som skulle lägga vårt gräs som var i farten. Så nu har vi en helt nya och utlagd gräsmatta på både framsidan och baksidan, så himla nöjda är vi. Var vi och två grannar som skulle rulla ut dem andra väntar på att gräset skall växa ut.

Måste komma ihåg att vattna ofta dem första veckorna, så jag var iväg också och handlade en vattenkanna.

Såhär ser det iallafall ut på baksidan. Nu får man bara vänta på att buskarna skall växa lite också men man har så trevliga grannar så det gör ingenting :)






Babycafé idag

Var iväg till babycaféet igen, dagarna går ju verkligen så fort, men det var inte så många som jag kände där denan gång förutom Elin som kom lite senare. Blev lite sång som vanligt och pratandes med dem andra sedan blev det fika igen. Alltid lika trevligt får jag säga. Glömmer dock alltid att ta bilder när jag är någonstans men får försöka komma ihåg det nästa gång.

Var även och hämtade upp Martin hemma och åkte ned till Center syd. SKulel köpa lite nya skjortor till honom då han börjar sitt nya jobb på måndag och jag fick även köpt två par ballerinor, jätte fina verkligen. Man har ju inte köpt kläder eller skor på hur länge sen helst, blir inte så när man har små, konstigt nog :)

Imorgon åker älsklingen iväg till Sthlm och kommer inte hem förrens på tisdag kväll :/ Alltid lika jobbigt varje gång men men får försöka mig igenom dessa dagar också.






Fint besök

Har nyss haft besök utav Elin och Fredrik och deras lilla dotter Matilda. Visade dem runt och satt sedan och pratade om allt mellan himmel och jord.

Dagen började med att vi gick upp 07:00 som det brukar bli varje morgon då chefen hemma vaknar. Ella alltså.
Gav henne mat och fick i oss frukost vi också. Därefter somnade Ella igen och vi tog oss en vilostund vi med, på en timma.

Varit i skogen idag igen. En bra start på dagen tycker jag. Jag gick med Ella i vagnen, fick ha insektsnätet på för första gången, och Martin sprang sin runda.

Dagarna bara springer iväg och man hinner knappt tänka på vad man gjort på dagen förrens det är dags att gå och lägga sig och gå upp igen. Men man sover som en stock här hemma. Tyst i hela huset för en gångs skull och ingen hiss som gnisslar på varje stopp. Brevbäraren där borta stannade ju på varje våning och han började väl kl 05:00 på mornarna.

Tjejerna hälsar och har lite tjejsnack.















Ella skrattar och skrattar

Det är så himla roligt. Man blir helt varm i hela kroppen när Ella skrattar.. Både jag och Martin har busat massor med henne och hon skrattar bara mer och mer.

Hon kan även sitta en liten liten stund själv. Blir ju lite framåtlutad men vadå, det räknas ändå :) Har jag benen runt henne kan hon sitta helt själv och hennes rygg är jätte stabil. Även när hon står, som hon mest av allt vill göra, så behöver man inte hålla i henne särskilt mycket.
Hon älskar verkligen att stå upp, så lägger man ned henne blir det ett himla gnäll.

Lite osäker på om tänderna är på ingång. Hon har händerna i munnen konstant och Martin tyckte han kände något på övre tandköttet. Så får väl se. Kan ju ta månader ändå innan det riktigt växer ut.

Igår fick hon sådanna typ som nässle utslag över halva kroppen efter att vi smörjt in henne med mini derm (som vi gjort länge) och det blommade verkligen upp rejält så jag ringde sjukvårdsupplysningen och han tyckte att vi skulle åka in så att läkare fick titta på det. När vi komemr dit har dem såklart försvunnit och vi har inte någonting att komma med känns det som.
Men dem trodde att det kunde ha varit något slags virus eller om det är något mat hon inte tål. Hon fick prova på lite lax och potatis och även äpple juice för 2 dagar sedan så kan ha varit något med det att göra så vi har slutat med det. Hon fick samma sak idag igen, så vi ringde igen men dem sa att det kan ta upp till 7 dagar för det att fösvinna ur kroppen om det är något hon inte tål, så får vänta och se och vi smörjer inte in henne heller för att vara riktigt säkra.

Annars mår vi alla tre bra här i Lödde och är ute på promenader efter promenader på dessa mysiga gångvägar bland välvårdade gräsmattor. Även i skogen fick vi se en hel drös med rådjur, har en inhängnad där dem visst har en massa råddjur. Skall bli så mysigt när Ella blir lite större och få visa henne allt man kan och har sett och allt nytt som skall upptäckas.











Sandskogen är helt perfekt

Sådant underbart väder. Iallafall på eftermiddagen. Varit ute i sandskogen idag och gått, så himla mysigt. Är ju bara 10 minuter härifrån till skogen och helt plötsligt är man ifrån både stress och bilar.
Dock blev det regn precis när jag skulle gå men hade paraply så hade det ett tag tills det slutade regna.

Ella har vänt sig från rygg till mage och mage till rygg på samma gång. Hon har dock vänt sig från mage till rygg för någon månad sedan men tvärtom var nytt. Så duktig. Hon är så himla aktiv nu på dagarna. Hon låg i ena kanten av soffan på rygg. Andra sekunden låg hon på andra sidan soffan. Då har hon skjutit sig bakåt med benen enda dit bort. Så snart kommer väl på andra sidan, krypandet.

Vet ni när det brukar bli (krypandet, dock olika men på ett ungefär)? och även sittandet? Ella har varit väldigt stabil i sin rygg och nacke bara någon vecka efter att hon fötts och hon kan ju sitta om hon är lite framåtlutad.

Stumpan ligger och sover nu så gott. Badade henne innan och somnade direkt men får väl försöka väcka henne, fastän jag hatar det, för att hon skall få i sig lite mat till innan nattedags.

Pluttan har fått en superwomenbody, precis som hon är.







Gräset sått?

Idag har jag varit iväg på babycafeet och träffat dem andra mammorna med sina små. Var många denna gång med så vi hoppade trumlåten då det tar sådan tid. :)
Efteråt gick vi till det vanliga Espresso House och fikade. Skönt att få diskutera med andra mammor ang mat och allt annat.

När jag kom hem så gick jag och älsklingen ut för att leta upp skogen som vi nästan har som granne. Jag skjutsade Martin innan jag skulle till cafeet så han kunde få springa i spåret och det hade varit en perfekt runda. Så han ville visa mig hur det såg ut men jag kunde inte gå så långt då jag fick skavsår (i gympaskor som jag haft hur länge som helst, hm). Men det är helt perfekt, tar ca 10 minuter att gå till skogen och sedan ca 2,5 km att gå där inne. Vi provade även att sätta upp Ella lite i vagnen så hon kudne se ut mer och det verkade uppskattas då hon satt och tittade på allt som hände runt omkring. Hon är ju så liten, men ändå så stor.

Idag har dem även sått vårt gräs. Besvikna då vi trodde att dem skulle rulla ut gräsmattor till oss så fort det blev säsong. Så vi har pratat lite med grannarna och har nu kommit fram till att vi kommer att köpa gräs själva och få hjälp med att lägga den för vi vill verkligen ha sådant klart till sommaren kommer.

Har även bestämt oss för att inhandla diskmaskin även här. Går inte att diska för hand då det blir stora berg när man diskat klart. Man har ju dock blivit väldigt bortskämda då vi hade det där borta men vi kände att det var det bästa inköpet vi har gjort.

Ella har varit lite ledsen idag så vet inte riktigt om hon börjar bli sjuk eller om hon bara är extremt trött då hon inte sovit så mycket på dagen. Hon blir ju väckt hela tiden då man tex har henne i bilstolen, den skall ju bäras ut och in. Men hon sov ändå hela natten till idag. Vaknade av att hon låg och spralla i sin säng ca halv åtta.






En utvilad morgon, men ändå så trött.

Fick sova en hel natt. Hon vakande inte förrens kvart i åtta och har inte vaknat någonting i natt. Kunde inte tro att det var sant när jag kollade på klockan, duktig liten flicka man har.

Idag har vi varit och storhandlat för första gången här och det är så skönt för vi har fått både en stor frys och kyl och kan fylla på bra med mat äntligen. Sedan har vi inte gjort många knop. Ella fick lite gröt innan idag med lite vatten och sedan lite ersättning på det och det blev hon faktiskt mätt och belåten på.

Köpte även en ny smak på puree, så det blev lax med potatis från 5 månaders ålder. Så den hade vi tänkt att ge till middag. Så tycker att vi lägger upp maten väldigt bra. Jag har ju slutat helt med amningen nu och fokuserar nu mer på annan mat.

Imorgon blir det babycafét igen där vi bodde innan, vill ju inte sluta att gå där bara för att vi har flyttat och tar bara 10 minuter att åka dit. Skall kolla upp vart förskolan ligger här borta och se hur det är och dem hade även café för unga mammor.

Nu ligger Ella och sover bredvid mig och Martin där nere i soffan. :)

Pluttan myser på sin nya filt.








Då var man på plats

Vi har nu flyttat in i vårt nya radhus och det är så himla himla fint och helt underbart att nu äntligen få bo här. Vi flyttade in i fredags och alla var så himla duktiga och gick super fort med allting.

Vi har inte en enda flyttkartog som står och skräpar utan allting är utsatt där det skall vara och alla våra nya fina möbler är nu klara förutom vår tv bänk.
Var ute på en lång runda idag då solen sken och detta kommer bli så perfekt för både oss men framförallt för Ella. Lekplatser överrallt och grönområden. Mycket barnfamiljer och nära till förskola/skola. Var och kikade in lite på ett dagis som heter bullerbyn och det ser nästan ut som det dagis jag gick på när jag var en liten plutt. Så jag tror att vi kommer att välja det till Ella.

Grannar här är super och det är så kul att se hur alla jobbar och står i för att få det som man vill ha det.

Detta känns som hemma och att vi verkligen kommer att trivas.

Satte på vår första maskin med tvätt idag :) Så skönt att äntligen få ha sin egna maskin och torktumlare i och med att det blir så mycket tvätt allting med små. Och nu behöver man inte hålla på och åka ned till källaren (om dörren är stängd som den skall vara) och ned med henne satän hon sover. Nu kan man sätta igång den när somhelst och inte behöver känna någon stress över att man bokat tvättstuga.

Ella har även sover som en prinsessa i sitt nya fina rum förutom i natt då hon var så himla ledsen att man inte ens fick kontakt med henne så det var lite jobbigt. Men tillslut så ville hon ha lite mat och kunde somna om mellan mig och Martin.

Mamma var så duktig med Ella och jag och Martin har kunnat fokusera på flytten och få undan sakerna medans dem två har lekt och varit ute och gått.
Svärmor har varit helt fantastisk och har städat Hela vår lägenhet utan någon som helst hjälp och tog även hand om vår smutsiga tvätt (för att vi, ehm, Martin glömde bort tvättiden:) Så tack till er alla.

Vi har även fått tag i en stol som man sätter på vårt barbord och det fungerar helt perfekt. Har inte kännt mig riktigt säker på dem stolarna man sätter på borden och varit lite skeptisk men dem sitter så stabilt och går verkligen inte att rubba. Så nu är det problemet avklarat :)






Frisk och på benen igen.

Äntligen! Det har varit en jobbig helg vill jag säga. Har inte orkat göra många knop. Men nu är jag frisk igen och vi har packat det sista (nästan). Fick nyckeln till vårt nya radhus idag. Sååå himla fint och man vill bara komma dit nu. Vi var där nyss och lämnade lite nya saker och gick runt och tittade lite till. Gräset är dock inte lagt ännu men det kommer dem göra så fort solen vill vara framme några extra dagar. Vi har även fått upp lite buskar på både fram och baksidan. Så kul och få träffa några av sina grannar och se dem packa upp sina saker och bosätta sig.

Imorgon blir det en vända till Ikea för att handla det sista och sedan åka och lämna det där borta och även mamma och hennes sambo kommer ned imorgon för att hjälpa till. Bra barnpassning också :)

Så efter denna helg så bor vi inte längre i Arlöv utan i Löddeköpinge!

Ella blev 5 månader i måndags, nämligen den 10:e maj, och då var det dags att gå ner med Ella på BVC för hennes vaccination nummer 2. Gick jätte bra och hon sa nästan ingenting. Första sprutan kände hon ingenting av och den andra blev det bara några små gnäll. Vår lilla ängel är så duktig, som alltid.  

Vägningen och mätningen gick lysande. Nu väger den "lille" 7810 gram och är nu 63,5 cm lång. Hon har även börjat med blöjnummer 4.. Stora tjejen med andra ord. Ella fick dock feber igår kväll och sov inte alls bra, så jag fick gå upp med henne och lägga mig i soffan. Så somnade inte förräns vid 3 tiden i natt. Men idag verkar hon iallafall lite bättre, har gett henne alvedon så febern verkar ha lagt sig. Martin hade också lite feber igår kväll så jag hoppas inte han kommer att få det jag hade.

Ella bland flyttkartonger








Mamma är sjuk.

Blev magsjuk i lördags och hade 38.0 i feber. Så har blivit soffliggandes för mig hela helgen med andra ord. Bara en himla tur att man har en sån underbar man som hjälper till.

Vet inte alls vad detta kommer ifrån. Antingen har jag ätit något konstigt, dock har Martin också ätit likadan mat, eller så blev jag smittad av någon på babycafét kanske. Var ju ändå 24 barn plus mammorna så kan ju ha kommit därifrån. Eller så är det bara ett vanligt virus. Ush, sprang på toaletten varje kvart och fick inte i mig någon mat förutom en liten bit banan och avslagen cola.
Igår kändes det lite bättre men så imorse vaknade jag av att jag mådde illa igen. Magen mår inte alls bra men Martin är nere och handlar samarin så det lugnar lite grann.

Man saknar att kunna pussa sin familj och få hålla om på riktigt. Vill ju helst inte komma Ella för nära heller, vill verkligen inte att hon skall råka ut för detta.




Grattis älsklingen min!!!

Han fick jobbet på Froosh!! Så himla glad är jag nu så ikväll blir det att fira med champagne och god mat :)
Han åkte ju upp till Sthlm igår för att gå på en andra intervju och visste ju inte alls om han skulle få jobbet eller inte då det var en annan som också skulle dit. Men så ringde dem bara någon timma efter och sa att han var deras favorit och om han ville ha jobbet så var det hans!! Och detta kände han redan från början att detta var något för honom och det kändes ju bara bättre och bättre.

Så stolt över dig älskade!!



Varför skall maten vara kul om man har haklapp

Haha när Ella skall äta så bryr hon sig mer om haklappen än maten.







Inte en utav dem bästa nätterna

Har inte varit världens bästa natt just i natt. Jag gick och la mig ca halv elva och bara vred och hade mig och Ella med. Tillslut så vaknade hon vid 00:00 och var jätte ledsen så försökte gå runt lite med henne i famnen och sjunga lite och hon somnade till. Men så fort jag la ned henne igen i vår säng så vaknade hon och var ledsen igen. Så blev att mata henne och efter det så somnade hon tillslut.

Jag kunde dock inte somna på ett bra tag och låg bara och vred mig. Har mycket att göra med att Martin inte är hemma, det är någon grej jag har för mig, att jag Verkligen inte kan sova bra då.

Ella vaknde igen lite innan fem och var ledsen igen, men hon hade sovit oroligt redan innan. Hon låg och vred huvudet fram och tillbaka och rörde sig jätte mycket emellanåt. Så fick bli att ge henne mat igen efter det så la jag henne i hennes säng med sängmobilen på och jag la mig på soffan. Hon låter så himla mycket när hon är vaken. Skriker och pratar så man knappt kan tänka. Hon sprallar också så man vet inte vad. Armar och ben far överrallt så det går ju inte direkt att ligga nära henne och försöka sova. Och det blir ju inte bättre när man är trött och knappt sovit någonting.

Men vi somnade väl en liten stund till så vaknde lite innan halv åtta. Så jag la henne i gymmet så hon kunde få lufta sig lite medans jag gjorde frukost till mig och mat till henne och när jag kom tillbaka så låg hon nästan utanför, så här blir inte att lämna henne ensam längre. Det går så fort och vips så har dem rullat iväg.

Skulle egentligen gått ut och gått om någon timma med Jessica men ser att vädret inte alls är att lita på. Det regnar och blåser som attan. Så det blir att stanna hemma till älsklingen kommer ikväll.

Ella lite innan hon somnade i vagnen. Man verkligen ser hur trött hon är.








Precis nattat Ella

Har precis läst en godnatt saga för Ella, bockarna bruse, och hon höll tillochmed lite i boken och slog till lite när hon ville att jag skulle byta blad.

Sedan fick hon höra en liten godnattvisa, bä bä vita lamm såklart. Har hon hört enda sedan hon låg i magen.

Hon är så gosig när man sjunger. För hon tittar upp på en och släpper inte blicken. Känns lite som att hon känner igen den melodin och minns.



Godnatt.



Förresten..

Är det någon som vet om där finns en barnmatstol som man kan justera höjden på? Skulle vara super om det var någon som visste. Då jag inte sett det någonstans.

Denna lilla skatt vill ju ha sin lilla matstol nu ju. Roligare att komma upp lite och vara med när mamma och pappa äter sin mat.



Ha det gott så länge.




Babycafé idag.

Var jätte trevligt. Var tydligen 24 barn där idag, så det tog en himla tid att sjunga igenom hela trumlåten :) Men det var som sagt väldigt trevligt, och Ella verkar tycka att det är kul att se andra barn och få sjunga lite extra.

Tycker det känns mycket roligare nu där nere och kommer säkert att komma dit dem torsdagarna i veckan fastän vi flyttar.

Så efter att vi varit där bestämde jag och några till att vi skulle gå och fika på Espresso House, och även perfekt det då Ella hade somnat i min famn.

Så det var jag och fem mammor till så vi tog nästan upp hela cafeét :) Och efter ett tag kom resten utav mammorna från mammacaféet och tog ännu mer plats.

Efter det gick vi hem och jag gav Ella mat och nu ligger pluttan och sover i vår säng.

Det blir ju att sova ensam inatt (hatar det verkligen) men som tur är har man lilla gumman hemma så har tänkt att hon skall få sova bredvid mig i natt. Alltid skönt när man har barn på det sättet också att man aldrig är ensam.

Nikki och Ella (3 månaders skillnad)




Inget bättre än nyklippt gräs

Har varit ute och gått idag igen och blev mötta av en man som satt på en gräsklippare. Gu så gott det luktar med nyklippt gräs, då vankas det vår och sommar.

Har även haft den efterlängtade containern här så nu har allt huttats ut och det ser redan mycket bättre ut. Så i helgen blir det kläderna att ta itu med och även det tråkigaste här hemma. Städskåpet, ush där har man ju slängt in saker för att bli väck det och tänkt att där skall vi ju inte kolla ändå. Jo, nu kommer man till den dagen då man skall in i det skåpet ändå. Men vet ju med all sannorlighet att det mesta där inne skall slängas det med.

Imorgon åker Martin upp till Sthlm för att gå på en intervju och kommer inte hem förrens på fredag kväll så han kommer att sova hemma hos min mamma och hennes sambo. Känns konstigt att han skall upp dit utan mig och sova där själv. :) Men det är ändå väldigt skönt att man kan få bosätta sig där när man åker upp dit.

Idag var förresten andra dagen för Ella att äta gröt. Köpte en Semper banangröt som var riktigt god. Jag skulle nog kunna äta den själv med mjölk. Hon tycker verkligen om den och kunde äta en hel del och skrek till för varje gång hon inte fick mer, haha.

Har ju tänkt sen när vi flyttar att frysa in mat i sådanna isblock. Mycket bättre för plånboken också vill jag säga. Man får ju bara ha en sådan burk med tex puree öppen i ca 2-3 dagar så det blir ju en hel del då hon inte äter så mycket nu åt gången. Har gett henne ca 2 teskedar varje dag nu för jag vet inte alls hur mycket man skall ge nu, började för rätt länge sedan, men det är väl bara att ge henne tills hon säger stop.





Haha, ja det är Ella där under någonstans! :)




Varför så trött?

Förstår inte varför man kan vara så trött hela tiden. Man går upp på morgonen och matar lillan och efter det så lägger man sig igen och sover någon timma till, sedan sover man några timmar till på eftermiddagen. Alla tre har varit jätte trötta nu flera dagar i rad. Det är väldigt skönt att få sova när man är trött, men det är bara konstigt att man tycker att man sover hur mycket som helst men ändå så är man fortfarande hängig.

Och man har ju packning att ta i tu med också. Vi har dock inte så mycket kvar då vi skall slänga en hel del i dag när containern kommer. (kunde ju inte ha mer tur att den kom just nu) Därefter är det bara kläderna och lite annat smått som skall packas ned.

Var ute en liten runda med vagnen igår fast man inte var jätte sugen på det så behöver man ändå få luft i sig.







46 stycken och 1 som skrev. :)

Kul att ni läser iallafall, det är ju det som betyder något. Så jag måste väl göra någonting bra iallafall :)

Nu ligger gumman och sover. La henne i sängen och hon somnade på 2 röda. Hon är så trött om dagarna men tror att hon har en liten förkylningen på gång. Allmänt seg och hängig och har även fått hosta.
Så det enda man får göra är ju som sagt att låta henne sova.

Hon har verkligen blivit stark både i nacken, ryggen och även benen och armarna. När man har henne i knät, så hon ser dig så knuffar hon nästan bak sig själv och det gör riktigt ont ibland, haha. Och ibland tar hon tag i både halsen och armen och verkligen nyper till. Håret skall vi inte prata om, får hon tag i det så går det knappt att få loss.

Nej. Nu kallar sängen för oss.

God natt så hörs vi imorgon.






Uppskattas bloggen tro?

Skulle bara vara kul att se vilka det är som är inne och läser min blogg om dagarna.. det mesta jag har haft som unika besökare är ca 50 och det skulle vara väldigt kul och veta vilka ni är :) Och även om ni tycker att det är kul och intressant att läsa vad vi hittar på om dagarna och se hur mycket Ella växer för var dag.

Jag startade ju denna blogg först och främst för vännerna och familjen uppe i Sthlm så dem kunde få följa vägen till förlossningen, och nu när Ella är ute i världen. Inte så lätt att kunna ses varje dag och det är ju såklart synd. Men det var ett val jag gjorde att flytta ned och jag trivs så himla bra. och det tycker nog dem flesta där uppe är huvudsaker :)

Så efter att jag startade denna så har jag ju märkt att det är andra som också är inne och läser och det är väldigt roligt, men vill ju få det att bli fler så skulle vara kul och se vad ni tycker är intressant läsning.

Så skriv gärna en rad och berätta vem ni är.

Ha det gott så länge.

Lillan blir stor!!







Dem tre små flickorna och föräldrarna såklart.

Bilderna från Valborg. Flickorna leker med varandra.. skall bli så kul när dem blir större och kan springa i kapp.
Snart kommer Ella börja krypa och även stå och gå, tiden går ju så fort att man inte hinner med själv. Ella har börjat ta saker och stoppa i munnen och suga på allt som kommer i hennes väg, och det har kommit på bara några dagar. Så man måste Verkligen hålla koll på vad man har framme. Hon slår även på saker och ting. Som när Martin satt vid datorn en morgon och hade Ella i knät. Då satt hon och slog på tangentbordet och när Martin tog bort henne så blev hon kinkig. Haha, sån envis liten tös. Precis som mamma sin.

Här ligger Ella och Nikki och myser i gymmet.




Ella och Matilda

¨


Här är vi föräldrar samlade.




Kolla på denna. Pluttan sympatigrät när Nikki var ledsen. (Förlåt gumman att jag lägger ut denna bild, men du är så söööt) :)







Börjar bli sjuk?

Verkar som att Ella har blivit sjuk, stumpan. Hon sover konstant hela tiden förutom när hon vill ha mat. När hon sedan får mat så spyr hon en liten stund efteråt i olika omgångar. Sedan någon halvtimma efter så somnar hon igen och sover flera timmar. Och hon brukar nästan aldrig sova så här mycket förutom när det är nattetid på kvällen.

Tycker så synd om henne för man vet ju inte vad man skall göra. Hon är ju inte varm så vill inte ge henne någon alvedon och hon verkar inte vara förkyld heller. Så kanske bara är ren slöhet som en själv kan ha ibland.

Vi får hoppas på att detta försvinner Fort. Sova är försig den bästa medicinen så får bara låta henne vila så mycket hon vill.

En lite kryare Ella.






Uppe med tuppen.

Nu sitter man här med Ella bredvid sig. Martin har åkt iväg till Örebro för att heja på vår häst som startar för första gången idag. Så kom igen nu Ginayala!! :)
Han var uppe redan vid halv fyra (skulle vara uppe iallafall halv fem) men han hade drömt om att han försov sig så han gick upp haha.

Ella vaknde vid kvart i fem och som tur va var Martin fortfarande hemma så vi fick prata och mysa lite innan han gick. Efter att jag matat Ella så gick vi in i vår säng och tänkte att vi bara kunde ligga där och koppla av lite. Blev lite bättre, Vi somnade båda två. Så mysigt, bara älsklingen som saknades.

Hon har såna rivmärken i pannan. Så tråkigt att se, har verkligen försökt att fila ned hennes naglar men som hon ser ut idag så måste jag Verkligen ha missat en himla massa. Ush det ser verkligen tråkigt ut.

Igår var vi bjudna hem till Elins föräldrar för hamburgergrillning (föräldrarna var dock inte hemma). Så Jessica och Kim kom och hämtade upp oss och vi gick dit tillsammans. Så det var vi och tre små flickor som vi träffa varandra igen. Gick jätte bra och var väldigt trevligt. Ella, Matilda och Nikki verkar komma väldigt bra överens och Ella fick tag i Nikkis fot några gånger där hon låg i gymmet :)

Men det roligaste var nog när Nikki grät. Så fort Ella kollade åt hennes håll så började Ella också gråta. Hennes läpp började hänga och det kom gråtljud. Det var verkligen som sympatigråt. haha så himla gulligt. Barn är helt underbara.

Har bilder från igår, men nu kom jag på att Martin tog ju med sig den kameran och jag orkade inte ladda över dem till datorn igår så det får bli antingen ikväll när han kommer hem eller imorgon. :)

Men det känns jätte kul nu att vi alla kommer så himla bra överens och att vi har barn alla tre! :)

Nej, nu skall jag underhålla lillan lite.
Ha en underbar lördag. Kram.