Hemkomna.

Hemma från en helt udnerbar dag, kväll och natt. Lämnade Ella hos sin farmor vid tre tiden för att göra i ordning med sängen och visa vart vi hade packat ned vad. Sedan begav vi oss ned mot Ystad. Flyttade tillochmed bak bilbarnstolen då vi alltid har Ella i framsätet annars.

Verkligen att rekommendera att åka dit. Ligger precis vid vattnet, så vi tog en liten runda runtom. Temat för rummen var båt, och var riktigt fint. Låg badrockar och tofflor som väntade på oss (måste nog ha varit dem mest spettsiga jag någonsin sett) Satte oss och tog ett glas vin för att invänta vår behandling vi skulle få. Martin fick ju insmorning av lera, och jag fick ansiktsbehandling och även rygg och handmassage ingick. Var dock lite svårt att riktigt kunna koppla av då man låg och tänkte på Ella där hemma, och hur det gick. Avkopplingen kom nog mest när dem var klara och jag och Martin fick ses igen och berätta om vad vi hade gjort. Satte oss vid en brasa med lite god dricka.

Ringde hem och fick höra att Ella varit ledsen och gnällig och int ealls kunnat slappna av eller ens kunnat roa sig själv. Så det var lite jobbigt att behöva höra, för det blev inte sån jätte avkoppling. Men så gjorde vi iallafall ordning oss då vi skulle äta middag vid åtta. Så Ellas farmor ringde innan vi fick in maten och sa att hon hade somnat, så därefter kunde vi verkligen koppla av. Underbar middag, underbar dricka och framförallt underbart sällskap. Detta var en ren avkoppling för kropp och själ och vi hade en jätte trevlig kväll, med lite music quiz lite senare in mot natten.

Morgonen pratade vi med svärmor igen och Ella hade vaknat vid sju tiden och sovit hela natten, så det kunde inte blivit bättre. Och vi gick ned och åt en god frukost och bubblade i spaet.
Men detta ställe är bäst om man tar en behandling och äter gott, för det som fanns i spaet var en bubbelpool, en lite större pool och en bastu.

Så denna upplevelse var precis vad vi behövde.













Kommentarer
Catty

Ser ut som en riktigt mysig helg :)

2010-09-12 @ 21:29:40 | http://catty.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback