Ingenting ännu.

Yey! I natt fick vi sova enda till klockan åtta. Ella vaknde till lite grann emellan åt och var lite ledsen, säkerligen en dröm men så somnde hon om igen. Så när man kommer in till loppan står hon och är så pigg och glad i sängen och vill bli uppburen.

Morgonen börjar som alltid med blöjbyte, sedan lite krypande och därefter välling. Sedan till lunch blir det för det mesta burkmat och lite efterrätt. Om vi inte är ute och fladdrar för då blir det för det mesta lite ersättning, alltid lite enklare. Sedan på eftermdiddagen var det alltid gröt innan, men hon har helt plötsligt börjat ogilla det och får därför ersättning, vi fortsätter och ge henne nutramigen, mjölkfri, då vi inte skall börja ge henne så mycket mjölk direkt i början utan vi skall ge lite suggesivt. Sedan på kvällen får hon välling och det sover hon på hela natten om hon inte vaknar på natten.

Satt och tänkte på det idag att Ella har inte fått några tänder ännu och det verkligen kan skilja så mycket från barn till barn. Men hon har en tandborste som ligger och väntar på henne iallafall! :) Har era fått tänder ännu och hur upplevde ni hur era barn blev, ledsna kanske, sov dåligt?






Kommentarer
Johanna - mamma till Leia

sv: okej, men ni kanske planerar ett barn till snart? jag tror att jag kommer vilja köpa nytt till nästa barn om det blir dags om 5-6 år :)

2010-09-24 @ 15:42:05 | http://johannaostblom.blogg.se/
ellenojag

Hon e bara för söt, hennes ögon.. shit alltså!



Ellen har ju fått sex tänder... de fyra första var nemas problemas..men nr 5 och 6.. de var inte roliga, ont och gnäll och ingen större matlus hade hon heller!

Happy fredag på er!

kram

2010-09-24 @ 15:51:04 | http://ellenojag.blogspot.com
Johanna - mamma till Leia

sv: åh va mysigt! :)

2010-09-24 @ 16:02:39 | http://johannaostblom.blogg.se/
Maria

Vad fin bloggen blev :)



Nej inga tänder ännu.. Kanske pågång vet inte. Hon har dreglar i typ 3 månader, biter på allt sov men inga tänder har ännu synts till :) Blir nog tandlös hela livet! HAHA!

2010-09-24 @ 17:11:17 | http://familjemys.blogg.se/
Angelica Moland

Hej tjejen,



Måste bara fråga; vad för välling ger du? Med tanke på Nutra? Vi skulle vilja ge välling - men det finns väl ingen?



Kram

2010-09-24 @ 17:13:08
Martina - Mamma till Ella

Hej Angelica.



Det finns mjölkfri välling på tex Willys. Finns även på vår lilla ixa här hos oss, så det finns nog i dem flesta butikerna. Finns även mjölkfri gröt.



Kram.

2010-09-24 @ 17:18:18 | http://frumammapappabarn.blogg.se/
-Malin & Ella ♥

Vilken söt tjej du har där.

Och vilket snyggt namn ;)

2010-09-24 @ 19:38:28 | http://malinochella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback