Manikyr ala Martinas style.

Nu har vi allt på plats i vårt nya boende, och nu Äntligen har vi hittat hem. Nu har äntligen Ella sitt egna rum som hon faktiskt kan vara i och leka, vi slipper den underbart jobbiga trappan och vår balkong, mycket bättre än uteplatsen. Här kan vi sitta oavsett om det regnar, snöstorm (dock med lite infravärme kanske) och när det är sol.
Har lämnat nyckeln och haft besiktning på vår gamla men inte ens en liten anmärkning, så nu har vi släppt den helt ochpåbörjar allt nytt här. Har fått upp det mesta redan och det är det jag gillar mest med att flytta, packa upp. Få allt på plats och få det precis som man själv vill ha det.

Ella har såklart inte vänjt sig änu med sitt nya rum och att sängen faktistk står där inne, lite läskigt. Så det har blivit att hon har fått ligga i vår säng, antingen med att dricka välling och somna eller som hon precis gjorde nu, somnade helt av sig själv, utan välling och utan mig i rummet. Satte mig i vardagsrummet så hon kunde se mig hela tiden så det var antaglingen det som gjorde succe.

När jag och Martin sen går och lägger sig så har vi flyttat över henne till sin säng, och nu dessa två nätter har hon vaknat exakt 02:38 och velat komma in till oss. Idag blir det nog att hon sover kvar där inne med mig då jag blir ensam i natt, Martin hade jobbärenden i Stockholm så hade nu tänkt att unna mig lite manikyr ala Martinas style och bara lite slapp i soffan om en stund.


Pärlan.Turkiet, Side, Side beach hotel.

Turkietresan 2011 blev den bästa, och det hade jag inte trott något annat om heller. Flygresan dit och hem var absolut inga prpblem för Ella. Hon satt i mitt knä vid fönsterplatsen, pekade och sa pla, pla, plaaaa och pekade såklart på planen. Fick välling då detta var Väldigt tidigt på morgonen och somnade direkt i mitt knä i ca 1,5 timma.

Väl framme var hotellet jätte fint, havet precis utanför och såklart mat som stod och väntade på oss. Tog oss en liten lunch och gick sedan ner och invigde stranden lite.

Dagarna bestod av sol, bad, värme och lek varje dag, och jäklar vad kul vi har haft. Sand överrallt när man kom upp till rummet, precis som det ska vara.

Blev sovstunder för Ella både i vagnen, uppe i rummet vissa dagar och även i solstolen på stranden. Då passade vi på att vara med på Boccia, eller bara vara i i vattnet och åka med i vågorna.

Kvällarna bestod utav promenader till stan, uppträdanden, barnaktiviteteter som bestod utav dans och sång, På Tyska, men jag och Ella dansade och hade oss fastän vi inte förstod ett dugg om vad dem sjöng.

Som jag skrev tidigare så kan jag inte förstå hur mycket människorna där nere älskar barn. Ella fick sådan uppmärksamhet med sina blåa ögon och blonda hår. Underbart!

Sista kvällen innan vi skulle åka var jag med i en karaoketävling på vårt hotell. Visste dock inte att det var en tävling utan det kom efteråt när vi alla hade sjungit. Av min förvåning vann jag, haha! Himla kul var det, blev en vinflaska och en cd skiva rikare.

Nu har vi iallafall provat på 14 dagars resa och det blir det hädanefter också, iallafall när vi åker på charter. 7 dagar är på tok för kort för att man verkligen ska hinna koppla av och njuta. All inclusice kommer vi nog dock aldrig heller vara utan för det är så perfekt speciellt när man har små. Finns alltid frukt, dricka och glass, och såklart alltid någonting att äta när man mest av allt vill ha det.

Side är att rekommendera.
Syster och bror i full action.


Lite svalkande dricka är aldrig fel. Att dricka mycket var inga problem från Ellas sida som tur var.

Tur att vi älskar att bada allihopa.Världens bästa mormor såklart glassade runt i sin polisbåt, haha, ingen hit för Ella förrän sista dagen.


Förväntade familjen väntar på middagen.

Jeanette och jag surplar GT.

Mamma, den hurtigaste av oss alla, på vattengympa varje förmiddag.

Den vanliga promenaden ner till stranden.


Man får ta seden dit man kommer.

Mormor och Ella

På väg till stan efter fulla magar.
Dags för lite Boccia. Varje dag vid tio och sedan halv tre körde dem igång. Själv var jag med två-tre gånger. Super roligt.

Först lite bokläsning med faster, och sedan lite melon på det.lite glass på eftermiddagen.. efter lite översvämming är aldrig fel.


Martin tar sig en liten simtur.


Nu var det dags för Ella och mamma att gå upp och sjunga och dansa.

En vanlig dag på beachen.

Dags för middag inne i stan.

Finaste.

Pussar snålar man inte med i vår familj.


Ella och mormor får vara modeller för kameran.

Mamma och dotter.


Ella och farmor.


Somna till vågorna var en stor favorit.


Ella visar faster hur det ska gå till.


Familjen samlad.


Mamma och jag leker i vågorna. Dock vet jag inte vart jag försvann?Pappa och dotter gosar ner dig under parasollet.
 
Efter ett långt dagspass på stranden varvar hon ner i poolen.Hight five blev det mycket utav Varje dag!

Bästa Ella med bästa mormor.

Äsch, där här är väl inget. Bara lunchbuffén!;)Lite pingis efter maten slår aldrig fel..

Farmor och faster.


"I ett hus i skogens slut.."


Sista middagen i fantastiska Side.Jadå, vi är en Helt Vanlig familj!!Förvånad var nog bara förnamnet då det kom till att det var en tävling..

Tack för denna fantastiska resa..Återkommer med mer, promiss.

Vi Är hemma, men haft så mycket att göra och tänka på med flytten nu som börjar närma sig så jag lovar att jag ska ta upp bloggandet ihelgen med massa härliga bilder från den oförglömliga resan.

Men vi har iallafall haft en kanon resa med sol och bad varje dag, Ella har varit en pingla i alla lägen, fått uppmärksamhet från varenda kotte där nere. Visste inte att folk älskade barn så mycket som dem gör där nere.

Återkommer med mer, promiss.

Ha en underbart glad midsommar.
Magsjukan har kommit och..gått?

Har legat i magsjuka sen i tisdags natt. Förkylning, ont i halsen vad som helst men magsjuka ska man få, och jag Hatar det. Jag hatar att vara så sjuk att jag inte orkar ta hand om Ella eller Martin, ta hand om huset eller kunna göra någonting Förutom att ligga i soffan. Som jag sa till Martin idag, jag är en jäkligt bra kompis med vår soffa nu och kan den utan och innan. Var inte länge sedan jag låg inkurad i filtar med en jäkla förkylning med allt vad där var, men om jag skulle få byta så inga problem att få det igen istället för detta.

Men nu för någon timma sedan började det kännas lite lagom bra, och jag kunde för en gångs skull resa mig utan att få panik till toaletten eller springa tillbaka till soffan för att kunna ta några djupa andetag. Nu kunde jag tillochmed vika lite kläder och packa, tillochmed äta lite grann.

Martina is back, nästan, och imorgon är en ny dag och jäklar i det en Ännu bättre dag.

Martin och Ella var iväg på Jägersro idag då det var gentlemannadagen, karuseller i all ära, spelstånd och en hel del hästar som sprang runt och runt, och Ella har blivit något av ett fan av just hästar. Så hon kan det där nu, nästa gång blir det väl lite ponnyridning skulle jag tro, kanske tillochmed slå till med lite spel på hästarna.

Ella var så illa tvungen att stå lite modell för sin mamma innan dem skulle åka.. Kläderna är inköpta från mormor.Okejdå mamma, jag får väl sitta still för en sekund.