Lite fler på namnlistan tro?

Lowe, Moa eller Mimmi.. Kan det vara något tro. Jag undrar bara vad mannen säger! ;)Sådär sådär.

Sitter i en reception nu och mår väl sisådär. Halsbränna och magen skriker ifrån att den gör ont.
Konstigt detta att man kan må så himla bra för bara några månader sedan, då det brukar vara då som man mår lite sämre med illamåenden om vartannat, och att man mår såhär nu.

Ringde till mödravårdscentralen idag och pratade lite. Skall även dit på fredag igen, då man har fått tider för varannan vecka nu.

Skall även till läkare i nästa vecka, så får se hur allting ser ut då. Förhoppningsvis har det gått till det bättre.

Mamma och även mormor min mådde bra under sina graviditeter och dem jobbade ju nästan in i det datumet födelsen var beräknad. Så varför ska Jag råka ut för detta?

Vi håller tummar och alla tår på att det blir bättre! :)
Vinnare ikväll??

Vi håller Alla fingrar och tår på att vi kommer att vinna ikväll. Vi har både bunkrat upp med hästarna och Bingolotto skall vi inhandla så snart som möjligt. För nu jäklar!!

http://Tipstrav.blogg.se Där hittar ni vår vinnarrad! ;)Lite nya inköp på bebisfronten

Då har man gjort sig några riktigt bra inköp. Både kläder, bilbarnstol och skötväska.


Nu är det vagn, säng och ett skötbord som saknas. Men skötbord har vi så gott som redan hittat på babyland. Ett perfekt att bara kunna fälla ihop och ha i badrummet eller vart du än är. Undertill finns även en badbalja.
Och även säng tror jag också att vi har hittat. Det är en babybay som den kallas. Den kan man fästa direkt på sängkanten och ha henne Precis bredvid dig när du sover.

 
Uppdatering av "tjockisen"

Då var det dags att uppdatera lite med bilder på den växande magen. Både jag och Martin såg en stor skillnad, på bara dessa dagar som har gått. Man tänker inte så mycket på det själv, men när man själv står och tittar sig i spegeln så ser man en väldig skillnad.

Det underbara är att prinsessan leker stjärnornas krig där inne ibland, så hon verkar ha det roligt iallafall.

Var och kollade vagn, säng och skötbord igår på Babyland, så det verkligen pirrar sådär skönt i magen. Nu är det verkligen inte långt kvar då man känner själv hur fort månaderna går. Kändes som att det nyss var April och att vi berättade för våra föräldrar. Var förresten den 14 april som vi fick reda på att vi var gravida. (Min födelsedag) och världens bästa present!

Jag brukar sitta och titta på förlossningskliniken ibland, som jag egentligen inte borde då jag vet själv att jag skrämmer upp mig.

Men ändå så kan jag inte sluta titta då man ändå vill se att allting har gått bra och barnet är friskt. Då kan man pusta ut igen och tänka positivt, att Jag klarar detta precis lika bra som dem.

Vi är två överlyckliga och stolta föräldrar som väntar på dig, hur lång tid det än kommer att ta att få ut dig!! :)
 Inte helt som det skall vara.

Jag har faktiskt inte mått så bra dessa dagar som gått. Igår fick jag ett sånt hemskt tryck på magen, som att hela magen knytit sig och det inte går att komma ur.

För några dagar sedan fick jag ungefär samma känsla, men då låg jag och sov och vaknade av det. Hela högra sidan var låst och kunde inte röra mig :/

Idag känns det helt okej, men är hemma och tar igen mig. Jag känner att jag får vara lite självisk när det gäller magen och min hälsa. Vi är ju faktiskt två i denna kropp nu för tiden.

Det bästa jag kan göra är att vara hemma, ligga i soffan och försöka vila. Men jag har alltid sådan ångest när det gäller att ta det lugnt.

Jag har ju ett jobb att sköta och även pengar att tjäna, men just nu är det nog bäst att tänka säkert.

Hoppas på att detta blir bättre. Men kroppen är definitivt inte van med att ha någonting mer än mig att bära på! :)

Martin sa igår att han tyckte att min mage hade växt på bara några dagar, och är ju självklart mycket därför man har ont lite överrallt.

Vi får bara hoppas på att Vår lilla flicka har det bra iallafall.
Första plaggen till vår lilla skatt

Köpt på ett ställe vid härliga hem i Staffanstorp. Var ju bara tvungna att handla dem första plaggen. Och rosa såklart! :)
 Inne i v 27.

Då var man inne i graviditetsvecka 27, som innebär att Om barnet skulle födas nu (som det Inte skall göra) så har hon chans att överleva upp till 80%. Och hon hör både mamman och eventuellt pappans röst.

Det vi brukar göra är, rätt så länge sedan nu tyvärr, att vi sjunger för henne på kvällarna innan vi skall sova.
Bä bä vita lamm... :)

Det var efter att vi pratat med Martins mamma om hur hon gjorde när hon var gravid, och detta var då med Jeanette. Då hade hon sjungt den låten flera gånger. Och efter att hon kommit till världen så hade hon gråtit något fruktansvärt. Men så fort Erna började sjunga så blev hon lugn igen.

Jag har gått upp en ca 5 kg än så länge, och det mesta sitter på magen, som tur är. 

Man kan även gå och få se 4D på den lilla sparven. Men vi har tänkt att vänta tills efter det andra Ultraljudet som vi skall till i v.32.
Vecka 26

Bebisen:

Fostrets ögon har hittills varit stängda för att näthinnan ska kunna utvecklas men nu öppnas de och fostret börjar blinka. Ögonfransarna växer och det gör även håret på huvudet. Vener syns genom huden som fortfarande ser skrynklig ut. Huden omvandlas allt mer från genomskinlig till ogenomskinlig.

Om du trodde att livmodern var en tyst plats får du tänka om. Ljudnivån i magen kan nå upp till 80 decibel, vilket motsvarar en stökig stadsmiljö. Barnet lyssnar på mammans röst och omgivningens ljud. Det hör också ljud som nysningar, hjärtslag, bubbel från magen och blodet som susar.

 

 
Första byxorna

Köpte faktiskt mina första mammabyxor igår på hm! Jätte sköna och det syns inte alls att det är något annorlunda med dem. Man börjar faktiskt bli riktigt stor runt magen. Man märker det mest när man provar kläderna man har hemma! :)

Var även iväg med Jeanette till Skopunkten där vi gjorde oss 6 kap.. 3 var då.

Mannen i huset är i Stockholm på kickoff, så nu sover man ju dåligt igen. kan inte sova utan hans värme. Han är som ett gift. Vill bara ha mer och mer.

Ikväll dock skall jag och tjejerna gå på bio, men först äta mat här hemma hos mig. Skall se den nya med Katherine Heighl.

Så imorgon kommer han hem, då jag får äran att hämta honom! :)Detta är vad jag ser nu för tiden.

haha.


Vad ska man säga..
förutom att jag är universums lyckligaste fru.

Jag har verkligen allt jag någonsin kunnat drömma om.
En oändlighets man, finns inte ord att förklara hur jäkla fantastisk min man är, min Man. Kan fortfarande inte fatta det.
Bästa svärmor och svägerska, som har fått mig att känna mig så välkommen här nere sen första stund.
Ett under som kommer i december.

Kan inte fått ett bättre liv än vad jag har fått.


Och mamma, se till att flytta ned ögonabums! : ) 


Så där ja.


Då var tillbaka från en helt magisk bröllopsresa som herr och fru Lönneström. (har dock inte fått pappererna ännu så det är fortfarande herr Olsson)

Resan begav sig till Alcudia som ligger på Mallorca. Ett helt fantastisk ställe som passade oss Perfekt.

Sällskapet (såklart) Hotellet, stranden, vattnet, relaxavdelningen vädret, maten, bilutflykten på tu man hand, Allt, verkligen allt var som i en dröm. Detta var precis vad vi behövde. Avkoppling på bästa nivå.

Det bästa var nog när vi hyrde bilen där nere och åkte runt från morgon till kväll och hittade nya ställen, sådant som man aldrig skulle få sett annars. Riktiga spanska byar, stränder och yachter som man aldrig hade trott.

Det tråkiga är, som varje gång man ska hem, att man vill ju Inte åka.

Vi hade en relaxavdelning som var för folk över 18 år, och där låg vi för det mesta efter att vi varit på stranden. Pool i mitten med både massage och avkoppling och sängar som man låg och antingen sov i eller bara låg och läste och drack något gott. Då vi hade all inclusive, som vi iallafall tycker att alla borde ha, kunde man gå och beställa dricka och mat när du ville.