Maella.blogg.se

Hej kära ni.

Denna blogg kommer att stängas om några dagar, men kommer att gå över till Maella.blogg.se. Vi ses där! :)
Stor kasse med godis.

Nu är äntligen vår sista del hemma, och det känns helt underbart. Äntligen är man hel igen och som vi har saknat honom. Det är alltid samma pirr i magen när man vet att han snart kommer hem.. och Ella springer fram till honom och ger honom världens största kram.

Det blir inte sämre med att han kommer hem med en stor kasse med bara en massa godis (och jag som Måste sluta med allt socker) lycka till med det säger jag.

Ella sov i sin nya säng i natt, som jag skruvade ihop, me hjälp av Ella såklart. Och hon sov enda till kvart i fyra för att sedan komma springandes in till mig med kudden under ena armen och filten i den andra. Kryper upp i sängen och lägger sig i mitten, sträcker ut sin hand för att hålla i min och sedan somnar hon om igen.

Precis Detta jag har längtat efter, att hon kommer in själv ocg lägger sig bredvid oss. Men sedan tänker jag på hur snabbt denna tiden har gått. Hon var ju så liten, så liten precis. Låg i sin spjälsäng som var Alldeles för stor för henne.. hon syntes knappt. Och Nu är det hon som flyttar ifrån den, en liten del av bebistiden är verkligen över.. men nu ser vi fram emot allt annat, nu blickar vi framåt mot allt roligt vi har och kommer att ha tillsammans. Vår lilla prinsessa, vi älskar dig.

På tal om annat så har vi haft lek och fika besök av Malin och Mollie idag på eftermiddagen. Skulle egentligen ha träffats på morgonen, men både jag och Ella var sjukligt trötta så vi somnade igen och sov enda till klockan 11:00. Tar vara på den tiden när man verkligen får sova.Vadå kriget inne i mitt rum..?


Mollie, jag ska hjälpa dig sätta på dig skorna..Dig har vi gjort jäkligt bra.

En bra dag igår, dock väldigt trött.. känns som man alltid är det?

Jag och Ella åkte hem och myste som bara hon och jag kan.. läste bok efter bok efter bok, lite bad/dusch och sedan tog vi tag i kvällsmaten.

Lite mer bokläsning och bus efter det och sedan var det bingen för Ella, och några timmar efter slocknade jag. Var ju så illa tvungen att kolla klart på Idol, och blev himla nöjd med gänget som kom med får jag säga. Nu hejar vi på Molly och Amanda.

I morse vaknade både jag och Ella vid halv sju tiden (eller rättare sagt, Mamma, Maamma, maaaamma, nu är jag vaken) och det blev vällingmys i sängen, för att sedan få åka och busa med farmor.

Så nu är loppan där, jag har varit ute och sprungit 5 km i sandskogen och nu hade jag tänkt ta tag i det lite till och åka till Ikea. Ellas mormor har nämligen gett Ella en present för att hon är världens bästa barnbarn (Har ju bara ett, men såklart hon är bäst) så jag ska åka och handla en säng, en Riktig säng till Ella, så jag hoppas bara den finns kvar som både jag och Martin har hittat.

Så nu får vi hoppas på att jag orkar bära allting från Ikea till bilen, ut ur bilen och in i lägenheten? Phu!


Dig har vi gjort Jäkligt bra.