Stockholm på besök.

Igår hade vi besök av Malin, Micke och bebis i magen. Var verkligen så trevligt hela dagen och kvällen. Dem kom ned i fredags och checkade in på Scandic inne i Malmö. Natten till i lördags var dock väldigt jobbig så trodde inte att jag orkade göra någonting på dagen än att sova, men det gick ändå väldigt bra. Ella var ju så himla täppt i näsan och hade feber så var uppe med henne från klockan ett till fyra på natten, men tillslut så somnade hon i sin säng då hon måste varit helt slut.

Vi fikade och visade dem runt då dem aldrig varit här innan, sedan begav vi oss in till stan för att först lämna Ella hos farmor några timmar och sedan in för en guidad tur av martin himself :) Gick nere vid västra hamnen och solade gassade på rejält. In sedan till stan för att sätta oss på mando och äta. Satt i flera timmar och bara pratade om allt. En massa minnen blev det mellan mig och Malin och både jobbsnack och annat mellan Martin och Micke som verkade komma väldigt bra överens.

Så nu får vi inte ha så många månader tills vi ses igen, men anar att nästa gång vi ses är bebben ute.

Natten till idag har gått väldigt bra, fick sova enda till nio imorse. Hon gnällde lite och så några gånger men vi väntade och hon somnade om snabbt. Igår hade hon varit ledsen och gnällig när hon var hos farmor men hon fixade det så himla bra och gjort allt för att få Ella på andra tankar. Allt var ju för att hon är så förkyld och hade svårt att andas okej. Men i med alvedon och näsdroppar när vi kom och hämtade henne och en liten piggelin fick vi med oss hem, men så tillslut somnade hon och vi med.

Ella fick en tröja och två par byxor utav sin farmor igår också, och det har hon invigt redan idag när vi var och handlade bullar till frukost. Så en riktig liten snygging hade vi i vagnen :)

Nu är Martin och skall kolla landslaget träna, då han inte skall på matchen på tisdag. Såg det när han läste tidningen i morse och frågade om jag ville följa med, men inte så glad för det så han åkte för att möta Andy också. Jag blev inte så glad först då jag såklart vill ha han hemma nu när han knappt varit här hos oss, men vet att vi kommer få en mysig eftermiddag och kväll tillsammans. Så man är väl lite självisk ibland antar jag ;)

Lite bilder från igår och idag vill jag såklart lägga in.








Har faktiskt lagt in åkpåsen i vagnen nu, då det är väldigt kalla kvällar och även mornar.



Kommentarer
Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

härliga bilder :)



sv: tack detsamma söta du :)



hoppas ni haft en toppendag!

kram

2010-09-06 @ 22:13:28 | http://shiiitonge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback