Händer saker hela tiden.

Uppdatering från ihelgen. I fredags var jag hos Catty med tjejerna och hade det trevligt som alltid, alltid lika roligt att träffas. Äta gott, lyssna på bra musik och dricka lite (?) vin :)



Först var jag och lämnade Ella hos hennes farmor, men var väldigt jobbigt att lämna henne då hon var så ledsen. Fick nog reda på varför morgonen därpå. Hon hade hög feber och var trött hela tiden. Tog tempen på henne på eftermiddagen och hade hela 39,6 grader, så i med alvedon och mycket sömn så idag är nog febern helt borta. Har köpt en termometer man tar i örat, nog det bästa då det är lätt och tar inte mer än några sekunder tills svaret kommer.

Martin kom hem vid tio tiden på kvällen och hämtade Ella. Hon fick i sig mat och sedan kom även jag dit så vi kunde åka hem tillsammans. Martin var super trött och samma med Ella så jag hoppade att gå ut denna gång.

Igår hde vi en riktigt mysig dag och kväll. Ella somnade i skaplig tid så jag och Martin kunde kolla på film, Ghost writer, och äta lite räkor. Hon vaknade sedan vid tre tiden på natten så Martin gick upp med henne för att ge henne alvedon och lite mat, så han var nog uppe med henne någon timma och kunde sedan lägga henne igen, så vi sov allihopa till halv tio i morse.

Idag har vi gjort vår plikt och varit och röstat, för att sedan åka till arlöv för att hämta vår resesäng och sedan ta en fika med Jeanette. Kom hem för en stund sedan och har nu bara slappat och Ella har lärt sig krypa, med knäna! :) Och vi som inte trodde att hon skulle göra det för bara någon dag sedan. Vips vad det är så kryper hon och lägger sig sedan ned på magen för att komma fram ännu fortare. Hon klättrar ju upp på allting, det värsta är när hon skall stå vid vårt soffbord för det är så hårt och vasst överrallt. Så vi får nog köpa något slags skumgummi skydd runt hela bordet, så hon kan ramla och krocka bäst hon vill, haha. Snyggt? Nej, men säkert.

Litet filmklipp på vår lilla busa.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback