Natur på schemat.

Idag har vi haft en naturdag i all ära. I morse begav vi oss till sandskogen och jag började springa två varv som blev 4,6 km och medans jag sprang gick Martin runt med Ella och lekte i skogen. När jag var klar blev det Martins tur att springa sina två varv och jag gick runt med lillan. Solen gassade redan klockan 09:00 och bättre skulle det bli.

In om bagerier här och köpte med oss Francebröd till frukost. Träna lite här hemma först, alla tre. Ella lägger sig bredvid när vi gör sittups och kör sina. Cyklar med benen gör hon också, gullunge.

Sedan blev det en välförtjänt frukost när vi duschat och gjort oss klara. Åkte därefter till outleten här nere och handlade nya skor till både Ella och Martin och sedan körde vi mot Ribban. På med roller bladesen och hur underbart var det inte? Har inte åkt på flera år, men ändå så kunde man ju stå på dem. Hade Ella i Brio sulkyn och hon satt och tjoade där fram och tyckte det var super kul.

Tog en paus och köpte piggelin till oss alla, sedan slutade vi dagen där med en massa fotboll och spring i gräset.

Nu sitter vi här med varsin drink, Ella fick juice i sin mugg och lite russin. Så nu ska vi snart göra i ordning henne för natten och jag och Martin ska grilla hamburgare och göra potatis klyftor. Tror säkert att vi sitter ute och äter på baksidan och kanske blir det lite yatzy på det?

Hoppas ni alla får en underbar Påsk och ta hand om er.

VÄRLDENS BÄSTA ELLA!

Ha en underbar kväll.
Skånes Djurpark.

Dessa dagar har ju varit fantastiska på alla sätt.

Igår var vi iväg på Skånes Djurpark med Elin, Fredrik och Ellas kompis Matilda. Länge sedan vi sågs, och det är så trist, men inte så lätt när man jobbar om dagarna, och tyvärr så är man så trött på kvällarna.

Men det ska bli ordning med det, sålänge man inte bara lägger sig i soffan när man kommer hem, för då kommer man knappast upp igen. Ella behöver sina kompisar, och vi med såklart.

Vi var iväg nästan hela dagen och fick sett på dem flesta djuren. Kunde inte haft det bättre med vädret och sällskapet. Hade med oss pickninck som bestod av allt från kakor, bullar och smörgåsar. Jag och Elin unnade oss lite vin som jag tagit med mig, perfekt i såna små flaskor att ta med vid såna tillfällen.

Sedan gick vi vidare och tittade på alla andra djuren och slutade dagen med grillning av korv med bröd. Fick även Ella att somna en ca tjugo minuter och när vi kom hem kunde hon inte varit mer slut och däckade direkt.

Dagen bestod kort och gott av sol, långa promenader och trevligt sällskap. Nästa gång blir det party för hela slanten! :)Gymma och träna så det ryker om det.

Snart kommer det börja eka här på jobbet, har försig gjort det nästan hela förmiddagen. Nämligen då att alla på mitt kontor där jag jobbar slutar nu klockan 12:00 eller 13:00 och själv sitter jag här till klockan 17:00 i kväll. Kundtjänst slutar nu, och kontoret uppe i osby stänger också.

Jag har ingen att koppla till och jag kommer inte att ha någon att prata med, så jag hoppas att ni vill lämna några fina kommentaren så jag kommer att ha någonting att göra på eftermiddagen.

Men upp med hakan Martina, efter jobbet blir det kina mat med dem underbara där hemma och helgen blir låång. Grillen ska fram (Sol, håll nu i dig tills på måndag) ett, läs Några, glas vin och familjen i min närhet. Rollerbladsen ska fram hade vi ju tänkt, så nu måste vi hålla det och verkligen ställa oss på dem, efter vad är det nu, minst tio år sedan, men det kommer nog gå. Man är väl inte helt off.

Vi har även börjat att gymma, träna så det ryker om det. I förrigår efter jobbet gick jag ut med Martin och Ella till sandskogen och jag sprang hela 4,6 km och Martin och Ella gick runt. Igår delade vi på det, så jag gick runt med Ella i vagnen och Martin sprang två varv, och sedan bytade vi. Vi har även inhandlat gymkort som vi friskt använder, och det känns toppen. Blandad träning är det roligaste och vissa gånger kan vi tillochmed träna tillsammans, så under tiden passar Ella och sin farmor på att mysa riktigt ordentligt. Nästa; Turkiet och all inclusive ;)


Dagarna som börjar med sol..

Då var det en ny vecka, med nya tag. Däremot är det en kort vecka, och det kommer bli en himla massa sol hoppas jag. Har nämligen tänkt att damma av våra roller blades och åka lite, är nog inte helt fel.

I söndags var familjen ute i skogen och gick, Ella plockade kottar, känna på träd och titta på hundar. Ella är en riktigt natur människa och det är underbart för då är vi tre stycken som älskar att vara ute, och speciellt i skogen där allt bli så himla mycket mysigare. Bort från all stress och bilar och detta på bara 5 minuters avstånd.

Ella har lärt sig att hoppa, och hur jäkla gulligt är det inte? Hon hoppar med hela kroppen men fötterna är fortfarande kvar i marken, och så säger hon hopp hopp hopp. Hon utvecklas så himla mycket för varje dag och med en vilja som heter duga. Barn förstår Verkligen mer än vad man tror, och denna unge smart må jag säga. Vet inte riktigt vart hon har fått det ifrån :) Men hon förstår allt, och även om hon inte pratar så visar hon vad hon vill och visar att hon förstår.

Vår lilla pärla, finare än du finns inte.

Nu blir det tv mys för hela slanten. Ha nu en underbar kväll.

I ett nötskal.

En underbar start på helgen även denna gång, såklart. Ella vaknar vid sju med sin underbara sång och blir inburen till oss för en massa morgonbus.

En god frukost med hela familjen, och sedan blev det träning för mig. Har änlitgen skaffat gymkort, och jag älskar verkligen att träna. Dock är det trist att inte alltid kunna träna med Martin såklart, för vi gjorde det mycket förut. Vi är väldigt duktiga på att trigga varandra och det behövs verkligen för att man ska orka hela vägen.

Men idag blev det 20 min på löpbandet med både powerwalk och jogging. Därefter blev det träning för ben, mage och lite armar.

Efter det kom jag hem till underbara. Dem hade varit iväg och hämtat lillans pass som blivit klart. Var och gjorde det i förra veckan och hon var super duktig, behövde lite hjälp med att titta in i kameran en lite längre stund och det med hjälp av en leksak som spelade musik. Polisen kom ut med den och hjälpte till. Så nu är Turkiet resan inte allt för långt ifrån. Längtar ihjäl oss, och jag vet att denna resa kommer bli fantastisk. Första gången vi åker hela familjen. 14 dagar med dem bästa och all inclusive.

Vi var iväg på en liten trip på eftermiddagen och det slutade med att vi hamnade på skattkammarön och Ella sprang runt och lekte med allt som där fanns. Dock var det för mycket äldre barn där så det blev lite svårt att kunna slappna av när dem kom springandes i all fart. Ella är ju såklart van med lite äldre barn men detta var på en helt annan nivå. Barn är ju bara barn, jag vet. Men det är ändå jobbigt när dem präglar ned allt som där är när Ella är så liten runt dem.

Har ju glömt att skriva att Ella varit på sitt första inskolningssamtal, och oj vad mycket beröm hon fick. Charmar allt och alla, leker, äter och sover med noll problem. Städar efter alla andra och älskar att få tvätta händerna i deras små handfat som dem har.
Alltid glad och positiv och tar för sig, är absolut inte rädd. Leker med alla och det enda hon inte kan vara utan är sin snuttefilt. Så den får hänga med lite till. Synd att man bara har en av samma sort. Har en himla massa andra filtar, men dem går absolut inte att locka med.

Nu sover Ella och jag och Martin ska precis sätta på en film. Blir en vi hade hemma då jag tyvärr glömde hämta ut filmen jag hyrde :/ Town, ska tydligen vara jätte bra. Minnet blir kort när man har Ella med sig, inte alltid lätt att tänka på all man ska ha. Så skulle haft alvedon och hyra filmen, kom därifrån med helt andra saker. Martina i ett nötskal.

Hoppas ni får en underbar lördagskväll.
Världens bästa och finaste Ella. Dock med en liten, liten blåtira. Vild och galen liten tös har man iallafall :)