Vädret ser ju iallafall lovande ut

Samma visa i natt igen. Hon sover så himla bra fram till tolv tiden på kvällen, men sedan så börjar hon göra ljud ifrån sig och snurra runt. Kan ju vara då alla konstiga drömmar kommer och plus att näsan är ju helt täppt. Jag tyckte att det gick så bra med nässugen igår, men nu så fungerar det inte alls. Och nässprayen vill hon inte heller ha nu då hon säkert tar den för nässugen. Åh, man tycker så synd om dem små liven att man inte vet vad man skall göra, men det kommer ju gå över som tur är. Bara det att hon var ju förkyld för bara någon vecka sedan, och det gick över helt. För att sedan nu komma tillbaka och vara ännu värre, och hon känns även lite varm. Kan det kanske vara tänder denna gång? Man tycker ju att dem borde vara på ingång snart, så vi får avvakta och se.

Fastän hon är så trött och hängig så är hon ändå hennes underbara jag på dagen. Hon ställer sig upp mot väggarna utan problem och när hon ställer sig mot bordet går hon runt det och håller i sig. Nu tycker jag att det börjar hända mer och mer saker för varje timma som går. Det stannar ju upp lite ett tag, för att sedan spurta på igen.

Skulle iväg på cafét idag, men inte hur läget är nu. Så skall åka till Burlöv Center itstället blir det nog för att träffa faster och gudmor Jeanette. Ella har precis somnat nu igen, så det passar ju bra så kan hon vara pigg och glad sedan.

Hoppas på en underbar dag, vädret ser ju riktigt lovande ut.






Kommentarer
sara - mamma till wilda

VILKEN ursör utstyrsel. Från?

2010-09-28 @ 12:48:11 | http://saratilling.devote.se
ellen

Men gud så sött hårband!! Jag hon lärde sig förra veckan, på elva månaders dagen tog hon första stegen:) Men hon kryper ännu om dagarna istället för att gå:) Tack, din verkar också himla mysig. Ska kika igenom lite mera nu... :)

2010-09-28 @ 15:44:41 | http://ellene.blogg.se/
Natalia

Svar: Ja, det kanske är det som är tanken. Att man ska lära ungarna att räkna till fem =)

2010-09-28 @ 17:19:20 | http://omisabelle.blogg.se/
Hanna

Flygresan gick super med william hoppas den går lika bra hem med;)

2010-09-28 @ 21:55:46 | http://varatpyre.blogg.se/
ellenojag

Hittade ni något på Burlöv?



nej Ellen har inte heller tagit några steg utan stöd.. håller på precis som Ella, står upp mest hela tiden och går gärna runt bordet, har släppt någon gång och stått utan stöd i några sekunder, men när hon sen kommit på att hon inte håller i något blir hon skiträdd och sätter sig direkt ;)

2010-09-28 @ 22:02:45 | http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback