Inget bättre än nyklippt gräs

Har varit ute och gått idag igen och blev mötta av en man som satt på en gräsklippare. Gu så gott det luktar med nyklippt gräs, då vankas det vår och sommar.

Har även haft den efterlängtade containern här så nu har allt huttats ut och det ser redan mycket bättre ut. Så i helgen blir det kläderna att ta itu med och även det tråkigaste här hemma. Städskåpet, ush där har man ju slängt in saker för att bli väck det och tänkt att där skall vi ju inte kolla ändå. Jo, nu kommer man till den dagen då man skall in i det skåpet ändå. Men vet ju med all sannorlighet att det mesta där inne skall slängas det med.

Imorgon åker Martin upp till Sthlm för att gå på en intervju och kommer inte hem förrens på fredag kväll så han kommer att sova hemma hos min mamma och hennes sambo. Känns konstigt att han skall upp dit utan mig och sova där själv. :) Men det är ändå väldigt skönt att man kan få bosätta sig där när man åker upp dit.

Idag var förresten andra dagen för Ella att äta gröt. Köpte en Semper banangröt som var riktigt god. Jag skulle nog kunna äta den själv med mjölk. Hon tycker verkligen om den och kunde äta en hel del och skrek till för varje gång hon inte fick mer, haha.

Har ju tänkt sen när vi flyttar att frysa in mat i sådanna isblock. Mycket bättre för plånboken också vill jag säga. Man får ju bara ha en sådan burk med tex puree öppen i ca 2-3 dagar så det blir ju en hel del då hon inte äter så mycket nu åt gången. Har gett henne ca 2 teskedar varje dag nu för jag vet inte alls hur mycket man skall ge nu, började för rätt länge sedan, men det är väl bara att ge henne tills hon säger stop.





Haha, ja det är Ella där under någonstans! :)




Kommentarer
Hanna, mamma till Ellen

Ellen älskar också banangröten :)

2010-05-05 @ 22:18:26 | http://ellenojag.blogspot.com
Rebecca

Du kan lägga resterna av burkmaten också i frysen så slipper du slänga... Fast det är ganska roligt att laga egen mat också=)

2010-05-06 @ 09:33:39 | http://radeklev.blogg.se/
Sofia - Mamma till Levi

Sv: Okej :) JA det är fina djur! Är eran häst en travare då så klart?!

2010-05-06 @ 13:08:53 | http://sofiahivall.blogg.se/
Sofia - Mamma till Levi

Sv2: Jag har gett han en tesked potatis i en vecka, nu får han lika mycket morot i stället. Blandat med bröstmjölk då.



Tänker introducera lite gluten i form av gröt på kvällarna nu, blir väl en tesked till att börja med där också för att sakta öka mängden. :) Det blir nog bra :) kram

2010-05-06 @ 13:10:57 | http://sofiahivall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback