Då var man på plats

Vi har nu flyttat in i vårt nya radhus och det är så himla himla fint och helt underbart att nu äntligen få bo här. Vi flyttade in i fredags och alla var så himla duktiga och gick super fort med allting.

Vi har inte en enda flyttkartog som står och skräpar utan allting är utsatt där det skall vara och alla våra nya fina möbler är nu klara förutom vår tv bänk.
Var ute på en lång runda idag då solen sken och detta kommer bli så perfekt för både oss men framförallt för Ella. Lekplatser överrallt och grönområden. Mycket barnfamiljer och nära till förskola/skola. Var och kikade in lite på ett dagis som heter bullerbyn och det ser nästan ut som det dagis jag gick på när jag var en liten plutt. Så jag tror att vi kommer att välja det till Ella.

Grannar här är super och det är så kul att se hur alla jobbar och står i för att få det som man vill ha det.

Detta känns som hemma och att vi verkligen kommer att trivas.

Satte på vår första maskin med tvätt idag :) Så skönt att äntligen få ha sin egna maskin och torktumlare i och med att det blir så mycket tvätt allting med små. Och nu behöver man inte hålla på och åka ned till källaren (om dörren är stängd som den skall vara) och ned med henne satän hon sover. Nu kan man sätta igång den när somhelst och inte behöver känna någon stress över att man bokat tvättstuga.

Ella har även sover som en prinsessa i sitt nya fina rum förutom i natt då hon var så himla ledsen att man inte ens fick kontakt med henne så det var lite jobbigt. Men tillslut så ville hon ha lite mat och kunde somna om mellan mig och Martin.

Mamma var så duktig med Ella och jag och Martin har kunnat fokusera på flytten och få undan sakerna medans dem två har lekt och varit ute och gått.
Svärmor har varit helt fantastisk och har städat Hela vår lägenhet utan någon som helst hjälp och tog även hand om vår smutsiga tvätt (för att vi, ehm, Martin glömde bort tvättiden:) Så tack till er alla.

Vi har även fått tag i en stol som man sätter på vårt barbord och det fungerar helt perfekt. Har inte kännt mig riktigt säker på dem stolarna man sätter på borden och varit lite skeptisk men dem sitter så stabilt och går verkligen inte att rubba. Så nu är det problemet avklarat :)






Kommentarer
Sophie

Välkomna hit ännu en gång! :) Här är verkligen kanon för barnfamiljer att bo, mkt grönområdet o lekplatser o nära till precis allt! :) Måste tyvärr säga att det är oerhört svårt att få plats på Bullerbyns förskola :( (Vi bor i stort sett granne med dagiset) Vi hade Bullerbyns förskola som första alternativ åt Anton nu när han ska börja på förskola till hösten men vi fick tyvärr inte där, där var redan fullt sen tidigt på våren ;( Kommer nog ev sätta honom på kö att så småningom kanske få byta avd så de ligger närmre hemmet, nu fick vi borta vid kyrkan på en förskola som heter Brynstenens förskola. Hojta gärna till om du vill träffas, jag mejlade dig mitt nr! :) Kram

2010-05-18 @ 19:29:04 | http://sophiela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback