Uppe med tuppen.

Nu sitter man här med Ella bredvid sig. Martin har åkt iväg till Örebro för att heja på vår häst som startar för första gången idag. Så kom igen nu Ginayala!! :)
Han var uppe redan vid halv fyra (skulle vara uppe iallafall halv fem) men han hade drömt om att han försov sig så han gick upp haha.

Ella vaknde vid kvart i fem och som tur va var Martin fortfarande hemma så vi fick prata och mysa lite innan han gick. Efter att jag matat Ella så gick vi in i vår säng och tänkte att vi bara kunde ligga där och koppla av lite. Blev lite bättre, Vi somnade båda två. Så mysigt, bara älsklingen som saknades.

Hon har såna rivmärken i pannan. Så tråkigt att se, har verkligen försökt att fila ned hennes naglar men som hon ser ut idag så måste jag Verkligen ha missat en himla massa. Ush det ser verkligen tråkigt ut.

Igår var vi bjudna hem till Elins föräldrar för hamburgergrillning (föräldrarna var dock inte hemma). Så Jessica och Kim kom och hämtade upp oss och vi gick dit tillsammans. Så det var vi och tre små flickor som vi träffa varandra igen. Gick jätte bra och var väldigt trevligt. Ella, Matilda och Nikki verkar komma väldigt bra överens och Ella fick tag i Nikkis fot några gånger där hon låg i gymmet :)

Men det roligaste var nog när Nikki grät. Så fort Ella kollade åt hennes håll så började Ella också gråta. Hennes läpp började hänga och det kom gråtljud. Det var verkligen som sympatigråt. haha så himla gulligt. Barn är helt underbara.

Har bilder från igår, men nu kom jag på att Martin tog ju med sig den kameran och jag orkade inte ladda över dem till datorn igår så det får bli antingen ikväll när han kommer hem eller imorgon. :)

Men det känns jätte kul nu att vi alla kommer så himla bra överens och att vi har barn alla tre! :)

Nej, nu skall jag underhålla lillan lite.
Ha en underbar lördag. Kram.




Kommentarer
Malin - Mamma till Lily

Hej :) Ja tiden går ju så fort.. urs vill inte att hon ska bli så stor redan.. man hann ju knappt med då hon va pytteliten. Nåväl dem blir väl stora vare sig man vill eller inte.. :) Hur står allt till med er? Haft en trevlig valborgs? Här snöar det.. jätte mycket!=/

Tittar man ut tror man inte att det ska vara student om en månad..



Vad söt hon är på bilderna lilla tösen :)



kram på er.

2010-05-01 @ 12:48:30 | http://m4ll4n.blogg.se/
Malin - Mamma till Lily

Glömde ju svara på amningsfrågan.. Jag kunde som aldrig helamma. Fick börja med ersättning redan på bb för det vägrade komma någon mjölk hur mycket vi än försökte med pump och grejer. Som mest kom det 40ml och det var efter en månad.. kom bara mindre och mindre så till sist fick jag gå över till ersättning endast. sj då?

2010-05-01 @ 16:45:29 | http://m4ll4n.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback