Blev mycket bilder

Igår så var vi ute på promenad, och gick ned mot Center Syd. Provade lite olika hängmattor och dyligt då vi vill ha något i den stilen hem hit. Så vi har hittat en hängmatta men som liknar en hammock, men denna var mycket mycket skönare att ligga i. Dock tror jag att vi kommer få göra upp ett schema för den här hemma, haha.






Ella blev lite gnällig på vägen hem så vi tog upp henne och så vips blev allt bra igen och oj så nöjd hon var. Hon fick även prova att ligga på magen i vagnen, och det gick ju lysande. Så det är ju också ett alternativ om man vill variera lite grann.





Hon fick även prova på att gunga för första gången, kanske inte världens bästa gunga då hon nog behöver ha en sådan som är lik mer en babystol. Men detta gick ju också.





Dock var hon tyvärr väldigt trött så det blev ingen livad gungstund. Så jag får gå tillbaka dit med henne när hon är lite piggare. Finns även en sån stor gunga man kan ligga i som man tänkt att prova med henne, kan ju bara gunga lite grann så hon får det där pirret i magen, men tyvärr så sover hon varje gång vi går förbi den.


Ni som vill ha en dricka om endast består av frukt skall ni köpa froosh. Men dem är väldigt goda och man blir även mätt.








Kommentarer
jessica

haha naw så liten hon såg ut i gungan sötisen :p

2010-06-14 @ 17:43:17
Catty

naww vad mysigt ni har haft det! vad ra det gick för lilla stumpan att ligga på magen :) hon ser så lycklig ut! hihi..



Ni är en superfin familj!

2010-06-14 @ 17:50:07 | http://catty.se
Sophie

På bilden där du står med barnvagnen på den gröna ängen, där är ni inte långt ifrån där vi bor! :) Det är såå härligt med all grönska o alla mysiga promenader man kan ta här =)

2010-06-14 @ 20:23:32 | http://sophiela.blogg.se/
Tova

Vilka härliga bilder :)

aha, så hon är född i december din tös?

Minns när vi närmade oss årsskiftet, och man undrade om det skulle bli en 09- eller 10-bebis...

Hade lite småvärkar på självaset nyårsafton, haha :)

2010-06-16 @ 21:31:55 | http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback