Skånes Djurpark.

Dessa dagar har ju varit fantastiska på alla sätt.

Igår var vi iväg på Skånes Djurpark med Elin, Fredrik och Ellas kompis Matilda. Länge sedan vi sågs, och det är så trist, men inte så lätt när man jobbar om dagarna, och tyvärr så är man så trött på kvällarna.

Men det ska bli ordning med det, sålänge man inte bara lägger sig i soffan när man kommer hem, för då kommer man knappast upp igen. Ella behöver sina kompisar, och vi med såklart.

Vi var iväg nästan hela dagen och fick sett på dem flesta djuren. Kunde inte haft det bättre med vädret och sällskapet. Hade med oss pickninck som bestod av allt från kakor, bullar och smörgåsar. Jag och Elin unnade oss lite vin som jag tagit med mig, perfekt i såna små flaskor att ta med vid såna tillfällen.

Sedan gick vi vidare och tittade på alla andra djuren och slutade dagen med grillning av korv med bröd. Fick även Ella att somna en ca tjugo minuter och när vi kom hem kunde hon inte varit mer slut och däckade direkt.

Dagen bestod kort och gott av sol, långa promenader och trevligt sällskap. Nästa gång blir det party för hela slanten! :)























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback