Åter igen en måndag att ta tag i.

Även denna helg gick mot sitt slut. Och åter igen en måndag att ta tag i.

Helgen blev inte riktigt som planerad, då vi skulle ta med oss resväskorna och bege oss upp mot Halmstad. Skulle nämligen dit och träffa bekantskaper som vi träffade i Turkiet. Familjen Alex närmare bestämt. Tyvärr gick vår lilla loppa och blev ûberförkyld och fick istället åka till apoteket och köpa på oss både alvedon, näsdroppar och hostmedicin.

Såkalrt blev det lite oroliga nätter men hon fick så snällt komma in till oss och hålla både sin mamma och pappa i händerna och ännu en gång somna in, och Snarka.

Ändå gick denna förkylningen väldigt snabbt över igen, och redan igår kändes hon som vanligt igen förutom lite slemhosta. Så vi begav oss till sandskogen och även till lekplatsen gården bredvid oss.

Så nu är hon fit for fight igen och åter lämnad på dagis, som hon längtat till att komma dit. Lämningarna har aldrig varit några problem egentligen. Såklart hon var ledsen några gånger men så fort hon fick komma till fönstret för att vinka och ge några slängpussar så var det lilla problemet över och in for hon som vilken dag som helst.

Nu går lämningarna även ännu bättre (om dem ens kunde göra det). Nu sliter hon av sig jackan, av med skorna och springer till Marlene (en av favoritfröknarna). Får en liten vinkning och en slängpuss och sedan var jag glömd för tillfället.

Helgbilder.Ba, ba, baaa.. Ja balansgång såklart.

Martin håller stenhårt för att inte ramla av..


Mamma och dotter..

Vågade sig på gungan hon med.. 

Wohoo, lite pirr i magen.

Vår glada lilla skit.

Liten bekymrad dam efter att ha tappat skon (?)

Äsch, det är ju bara att sätta på sig den igen.

Dagen avslutas med storshopping, på lillIca.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback