Stor kasse med godis.

Nu är äntligen vår sista del hemma, och det känns helt underbart. Äntligen är man hel igen och som vi har saknat honom. Det är alltid samma pirr i magen när man vet att han snart kommer hem.. och Ella springer fram till honom och ger honom världens största kram.

Det blir inte sämre med att han kommer hem med en stor kasse med bara en massa godis (och jag som Måste sluta med allt socker) lycka till med det säger jag.

Ella sov i sin nya säng i natt, som jag skruvade ihop, me hjälp av Ella såklart. Och hon sov enda till kvart i fyra för att sedan komma springandes in till mig med kudden under ena armen och filten i den andra. Kryper upp i sängen och lägger sig i mitten, sträcker ut sin hand för att hålla i min och sedan somnar hon om igen.

Precis Detta jag har längtat efter, att hon kommer in själv ocg lägger sig bredvid oss. Men sedan tänker jag på hur snabbt denna tiden har gått. Hon var ju så liten, så liten precis. Låg i sin spjälsäng som var Alldeles för stor för henne.. hon syntes knappt. Och Nu är det hon som flyttar ifrån den, en liten del av bebistiden är verkligen över.. men nu ser vi fram emot allt annat, nu blickar vi framåt mot allt roligt vi har och kommer att ha tillsammans. Vår lilla prinsessa, vi älskar dig.

På tal om annat så har vi haft lek och fika besök av Malin och Mollie idag på eftermiddagen. Skulle egentligen ha träffats på morgonen, men både jag och Ella var sjukligt trötta så vi somnade igen och sov enda till klockan 11:00. Tar vara på den tiden när man verkligen får sova.Vadå kriget inne i mitt rum..?


Mollie, jag ska hjälpa dig sätta på dig skorna..Kommentarer
cammie

hej! Hoppas allt är bra med dig och att du inte tar illa upp att jag gärna vill tipsa dig om fina tävlingar i min blogg. Har fina vinster som passar dig med barn i form av Wigglekart, resesäng, presentkort. Du hittar dem i min meny. Varmt välkommen in till min lilla hörna och vara med =)

2011-10-18 @ 20:42:03 | http://tuschaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback