En fröken stod framför dem och viftade

Var på Ellas dagis igår vid halv sex och vi lämnade över Ella till förskolefröknarna och vi satte oss på vår filt vi tagit med oss.

Ut kom alla barnen gåendes hand i hand och ställde sig vid deras lilla scene dem har på uteplatsen. Det blev lite sjungande, och dem lite större barnen uppträdde till mama mia och killarna sjöng manboy fullt ut! 

Ella satt så still, aldrig sett henne sitta så still sen hon började gå. En fröken stod framför dem och viftade med både armar och ben och sjööng högt så var säkert det som var lite intressant att titta på. Visste även att hon började bli trött då tiden började bli framåt halv sju.

Dem lite äldre tjejerna uppträdde till mama mia, och killarna körde manboy på högsta nivå. Sedan blev det dags och få varsin glass, dock inte ätbar utan mer som rekvisita. Var nästa säkra på att Ella skulle börja äta på den, men istället doppar hon den i sanden, busungen. Som Marlene, en utav Ellas fröken sa, var att hon nog ville ha lite strössel på sin glass.

Efter blev det lite utdelning av presenter till fröknarna och till dem små. Ella fick en super fin soppborste som där stod en liten hälsning på.

Hade tagit med oss lite fika som vi åt upp fort då det var så kallt och sitta där ute. Blev lite små pratande med dem andra mammorna, man hinner tyvärr aldrig prata på mornarna när man lämnar, och sedan lite rustchkana på det.


Ser ni lillan? Hon sitter i rosa fleecejacka och är så lugn och fin :)

 
Lite fikatajm efter sång och lek.





Kommentarer
lejjne

hon är ju för söt lilla loppan :) <3

2011-05-27 @ 14:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback