Hederlig husmanskost.

deI söndags blev det att tömma förråd och garderober, och det blev två hela lass av skräp som vi åkte och slängde och nu var det verkligen att all skit åkte ut, och inget "denna kommer jag säkert ha nu i sommar" eller "denna kommer säkert bli värd om sisådär 30 år". Nu åkte verkligen allt ut och det känns jätte skönt.

Allt detta blev en helddag så Ella spenderade sin tid hos farmor och det ingen nöd på henne. Nu har hon även lärt sig att säga gris "Is, Is" och så pekar hon på grisen. Lär sig nya saker för varje gång hon är hos farmor, som förra gången hon varit där hade hon lärt sig säga varm, "va ,va".

Vi blev bjudna på en hederlig svensson mat som bestod utav hemmagjorda, ruskigt, goda köttbullar, Nypotatis, gräddsås och gele till dig. Precis som det låter, var det så goooooott.

Så nu är vi inne i en ny jobbevecka, och det med bara två veckor kvar till utlandsresan. Så helgen som kommer består utav handling av ny bikini till både mig och Ella och lite annat som är bra att ha med sig.

Nu ropar mannen nedifrån att det väntas mat.


Vår egan lilla stjärna.




Kommentarer
Marianne

Tjo! Så bra ni kommer få det! :-) Men oh! Köp inget renoveringsobjekt! Kräver tid och energi och ni behöver vara rädd om det ni har tillsammans istället. KRAM

2011-05-24 @ 10:41:25 | http://dagarinuet.blogspot.com/
Frida

Hej där!

Allt bra med dig? :)

2011-05-24 @ 11:45:25 | http://flinders.blogg.se/
anneli

jag längtar som en fet tok att få flytta till ett eget hus, jag är nog lite mer som din grabb att få renovera lite grann :)

2011-05-24 @ 11:47:46 | http://mineinspiration.blogg.se/
anneli

Skoja inte! det jag längtar förutom att få renovera och designa är att känna att man verkligen har ett hem som man kan kalla sitt hem, för det är inte samma sak som i lägenhet.

Det som ska bli skönt med hus också är att kunna spela lite högre musik, slippa höra fester från grannarna, inte fråga om lov om allt ^^

2011-05-24 @ 12:52:05 | http://mineinspiration.blogg.se/
Mima

Ja, usch vilka summor! Vi betalade 12 för vår lägenhet när vi bodde på fastlandet. Visserligen en 5:a på två våningar. Men sen så köpte vi gården och betalar inte ens 1/4 del i månaden. Visst så är elen dyrare, men vi håller ju på att renovera och ska isolera å byta fönster. Sen har vi lagt in jordvärme. Tycker det är sjukt att lägenheter kan kosta så mycket! Hoppas ni hittar ert hus! Håller med om trappan, även om det kan va skönt ibland (sovrum uppe och "umgåsytor" nere).

2011-05-25 @ 23:17:11 | http://mammamima.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback