Denna helg har varit den perfekta.

Då har det hänt mycket och som vanligt när det händer mycket i vår lilla familj blir det inte så mycket skrivande tyvärr. Men helgen har bestått utav familj, bus och en himla massa lek på det.

I lördags var vi iväg på en lång promenad och sedan gick vi till lekplatsen och åkte rutchkana. Hon är nog inte jätte glad för det riktigt än och klamrar sig fast och tar ett djupt andetag för att sedan pusta ut när vi kommit ned, men det kommer nog med tiden, väldigt nytt såklart.

I söndags åkte vi till barnens lekland i Malmö och lekte oss trötta alla tre. Även där blev det rutchkana, körde lite bil, var inne i bollhavet och dem större pilates bollarna tyckte hon var roligast. Efter några timmar så tog vi en lunch och sedan körde vi därifrån i perfekt tid, det skulle nämligen kalasas där inne för dem lite större barnen.

Med andra ord har denna helg varit den perfekta, för nu har vi alla tre varit hemma och kunnat rå om varandra riktigt ordentligt.
Mina underbara!
 Kommentarer
Jessica

Mysit när man kan vara hela ffamiljen så :)

2011-03-15 @ 19:45:31 | http://iiicaa.blogg.se/
Jessica A

Vad mysigt det ser ut utan snö och termobrallor! Längtar efter våren, dels för värmen och dels för att slippa ta på så mycket kläder hela tiden!

2011-03-15 @ 19:57:38 | http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Lea

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-05-07 @ 18:24:01 | http://smsalåna.nu
Martina - Mamma till Ella

Lea: Hej Lea, Vad var det som gjorde det så lärorikt? :)

2011-05-20 @ 10:08:39 | http://frumammapappabarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback