Nu var det dags för en uppdatering

Det kändes som att det var ett tag sedan jag skrev, och det var det ju faktiskt. Har tyvärr en liten tös som är himla sjuk, så har liksom inte prioriterat någonting annat än henne för tillfället. Inte så konstigt! 

Vi var precis hos vårdcentralen som då kunde konstantera att hon hade öroninflammation, ush, jag lider verkligen med henne och man får så ont i mammahjärtat. Ska åka ned till apoteket så fort hon vaknar, hon somnade direkt när vi gick därifrån.

Tog väl så mycket på krafterna, då hon var så ledsen. Dem skulle titta henne i öronen, lyssna på magen och ryggen och sedan på det, ett stick i fingret, stackaren. Då brast det. Och plåstret hon fick på fingret var nog det jobbigaste hon varit med om på väldigt länge, det skulle bara Bort!

Natten till idag har varit väldigt jobbig för oss båda, och man har verkligen inte vetat vad man ska göra då ingenting var bra. Hon bara grät och grät, sedan somnade hon en liten stund för att sedan vakna upp igen och gråta. Sov i vår säng, då Martin inte är hemma heller, men det gick inte så bra då hon inte riktigt kan komma till ro. Dock var det väldigt mysigt när jag la henne där i början, hon såg så nöjd ut och man kunde riktigt sådär mysgosa med varandra. Febern var nästan 39 grader, hosta som aldrig ger sig trots hostmedicin och en näsa som rinner konstant. Och så på det, öroninflammation.

Men hon är så himla go på dagen och sprnger runt och är sig själv, förutom att hostan blir så jobbig för henne ibland att hon nästan klöks, och det låter så hemskt. Så vi får hålla alla våra tummar på att det onda snart försvinner.

Lilla sjuklingen, men ändå så tuff! Nya tröjan från sin mormor och farbror Lennart.

Kommentarer
Therese med Clara

stackars lilla ella =( Men det kommer säkert vi också få gå igenom när clara börjar dagis, tur att de vänjer sig vid alla basiller så småningom!

2011-03-01 @ 16:34:52 | http://kossanshandarbete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback