Ögonen går i kors

Hade gått så bra på dagis idag, och hon fick automatiskt två lugna föräldrar. Vad man kunde slappna av efter att man fick det underbara beskedet.

Tänk vad mycket det kan göra, går allt bra för henne och har hon det bra så går allting bra för en själv också och man kan slappna av mycket mer.

Väl hemma hade det gått jätte bra och inga gnäll överhuvudtaget, och även när jag kom hem var det knappt någonting, förutom när några små saker inte gick hennes väg, precis som sin mamma.

Ella har bakat en himla massa kakor till oss i sin första egna spis. Fick den igår då jag beställde från jobbet, Jätte fin Svart Brio ugn/spis, nästa projekt blir att inhandla kastruller så Ella kan laga en massa mat. Populär var den verkligen. Glömde dock att ta fram kameran då, men annat är att vi kört bil ute på balkongen och tittat på flygplanen som åker över hustaken.

Ella är nattad och klar för ca 1,5 timma sedan. Blev lite bokläsning i hennes säng och sedan somnade hon på två röda, kommer nog snart vi också göra. Känner att ögonen går i kors så med det säger familjen godnatt även denna kväll.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback