Landsdofter

Det fortsätter tyvärr att vara gnälligt här hemma, iallafall när hon inte får det hon vill eller när vi inte förstår henne. Gu vad frustrerad hon blir. Och det kan jag förstå, när det gäller just förståelsebiten. Hur jobbigt måste det inte vara när ingen förstår vad du menar, eller förstår vad du vill. Förlåt gumman! Men vi försöker verkligen innerligt för att allt ska vara lätt för dig och att du ska ha det bäst.

Ella har inte haft det lätt nu såklart med utlandsresa, flytt och på detta har dem bytat dagis då dem ska göra om köket. Kunde inte kommit olägligare. Man tycker så jäkla synd om gumman, och det gör verkligen så ont i hjärtat att behöva lämna henne. Dock vet man att det inte håller i sig länge när hon blir ledsen, för så snart har hon glömt varför hon var ledsen och börjar leka istället.  Hon ska vara där i två veckor till där sedan blir det tre veckors semester och pappamys delux. Sista veckan kommer lilla mamma och gör dem sällskap för då blir det en tripp upp till Dalarna, dofta in landsdofterna och få njuta tillsammans.


Här är ett av Ellas favoritställen för tillfället. Hon får stå på sin pall och tvätta händerna, och säger man att hon nog borde vara klar så skakar hon bara huvudet, säger nej med bestämd röst och fortsätter med sitt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback