Trotsade regnet idag med.

Det blev en snabb löping i sandskogen idag. Martin fick veta att han skulle iväg tidigare än vi hade tänkt, ska på derbyt idag i Helsingborg.

Men vi fick ändå en mysig frukost som alltid och sedan åkte han. Passade jag på att städa undan här hemma, och sedan tog jag Ella i ena handen och vagnen i den andra och begav oss utåt. Trotsade regnet idag med, så vi gick till skolan som ligger precis bredvid oss och lekte i vattenpölarna.

Fick även till en liten lekdejt också med Cilla och hennes söta Melvin. Ella var lite blyg i början och ville bara vara hos mig, men sedan släppte det mer och mer. Blev lite frustrationer från dem båda, starka viljor med andra ord, då det bara fanns en liten leksaksbil liggandes och båda ville såklart ha den. Blev även en massa plaskande i vattnet, Ella ville inte ha på sig sina gummistövlar efter ett tag och sparkade av sig dem, tog av sig strumporna och sprang iväg. Ehm, ja, varför inte? 

Efter en super mysig lekdejt gick jag och Ella och handlade. Hade tänkt att hon skulle få lite mat innan hon somnade, men icke, blev att hon slocknade direkt i sängen.


Balansgång är ett måste.
Tittut, världens bästa tjej!

Du gör mig stolt gumman.


Stövlarna ska absolut sättas på själv, och envis är man.

Prova allt ska man göra.

Finns inget roligare än att blöta ner sig.. Helt.

Sedan kom lekdejten och då ska stövlarna av.

Lite diskuteringar kring bilen..

Och sedan blev det kramar på det.

"Tack för idag Melvin"Kommentarer
Lilla H

oj så kul man kan ha ute på en promenad!

2011-07-24 @ 20:33:46 | http://haleyborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback