Då är man inte så liten längre.

Vi är ju så nöjda, dagiset var super på alla sätt och vis och jätte härliga fröknar. När vi kom in så fick vi gå runt lite och titta och Ella gick och lekte direkt, hon hittade både det ena och det andra. Dem hade satt upp Ellas namn på väggen, en glass med en kula på, såklart, för att hon är 1 år! Sedan fick vi vara med på en liten sångstund och fick varsin banan, dock är Ella inget fan av banan så det blir väl äpple eller päron för hennes del, den lille kräsne!:)

Ella hittade en tvättmaskin där hon stod och la in massa saker i, och en annan tjej gick runt med en massa väskor. Dem hade även en himla massa maskeradkläder som två utav barnen hade satt på sig, en polis och en ambulansförare.

Så nu har man fåt en inblick på hur det ser ut och hur det går till där om dagarna. dem hade en perfekt liten plätt för dem utanför med en liten rutschkana och lite annat roligt som dem leker med när dem är ute, och nu börjar snön försvinna också så det blir lite enklare för dem små att springa runt.

Nu så blir det att ordna ett foto på Ella, inga problem dock, här tas det ju ett antal bilder per dag. Så kan hon ha det ovanför sin lilla korg där deras kläder och skor kommer att vara. Sedan hade dem små korga till varderas blöjorna och även namn på madrasserna som dem vilar på när det är dags för det.

Dock lite svårt att tänka mig att Ella kommer att kunna slappna av och somna i början, men det blir säkert att hon tar efter dem andra, för det brukar ju faktiskt vara så. Fröken sa det också att det är många utav föräldrarna som inte riktigt förstår hur det kommer att fungera då det ibland inte ens går att natta där hemma, men det har inte alls varit några problem.

Så nu har man en riktigt skön känsla i magen och det är det som känns så skönt. 

Så gumman, du kommer få det så himla bra där, fastän din mamma och pappa kommer att sakna ihjäl sig efter dig, så vet du både vi och du att du kommer bli gott omhändertagen där på dagarna. Vår lilla pussgurka, dagis och allt, då är man inte så liten längre! ♥


Det finaste Jag har.







Finaste vi gjort!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback