Hipp hipp såklart.

Jaa, hoppas nu att snön förvinner helt så man kan få en litet smakprov hur våren sakta men säkert börjar närma sig. Det är ju dock bara Januari, och kommer säkerligen komma lite snö till. Var ute och gick idag med Ella och Martin och det kändes verkligen som en tråkig höstdag, och som Martin sa, en riktig huvudvärksdag.

Vi var iväg på öppna förskolan på förmiddagen och Ella fick leka av sig lite och sjunga, och sedan gick vi hem och sov ett par timmar.

På kvällen kom Matilda på besök, hon som också flyttat ned från Sthlm, och Ella blev så glad direkt när hon satte sin fot innanför dörren. Mycket mys, god mat och mycket trevligt sällskap. Vi satt i flera timmar och bara pratade och lekte med Ella, och vi försökte hålla henne sysselsatt då hon endast sov en gång på dagen. Och vi lyckades, vid nio tiden blev hon nattad av Martin och hon somnade direkt.

Matilda kom vid sex tiden igår och åkte inte förrens tio, så detta måste vi göra om tusen gånger om. Nästa gång får vi åka till deras nya lägenhet. Dem har nämligen fått en lägenhet i Limhamn, så det känns lite bättre att åka in mot Malmö än mot Helsingborgs. :) 

Ikväll ska Martin iväg till en killkompis och ha en liten grabbkväll och jag och Ella blir här hemma. Tänder lite ljus, sätter oss i soffan och bara myser. Blir såklart lite gottis till Hipp Hipp också.

Lite underbara bilder från igår.

Ella skulle visa pappa vart bollen var, och så blev det lite mys på golvet.



Mysdags med Matilda. Trogna vänner måste man hålla hårt i, annars försvinner dem! 








Ett, två, tre och så pekar vi.


Fick för sig att hon skulle hämta något under sängen.



Och så sa vi godnatt för denna kväll.




Kommentarer
Therese med Clara

vilken söt tavla ella har fått upp på sitt rum =)

2011-01-16 @ 08:34:46 | http://kossanshandarbete.blogg.se/
Therese med Clara

SV: Ja, vi har beslutat oss för att separera =( Så det är fullt upp här hemma med att hitta lägenhet till joel och förbereda min ekonomi för våren. Vi är båda nöjda med beslutet, men känns ändå lite tungt att clara inte kommer få den traditionella familjen. Och att behöva vara ifrån henne så mycket...

2011-01-16 @ 14:59:41 | http://kossanshandarbete.blogg.se/
Ida o. Tuva

Ojojoj så längesen jag va inne på fb, å så hittade jag länken hit :D jätte söta bilder o. va fint rum ella har!

Vi kollade oxå hipp hipp igår :)

Ses vi på torsdag? Kramar från oss!

2011-01-16 @ 15:27:54 | http://tuvaochvi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback