Drömmar, både onda och goda.

Blir lite halvt som halvt med bloggen nu ett tag. Men får ju inte glömma bort den helt ännu, någon månad kvar tills jobbet börjar igen.

Idag var jag och Ella iväg till kyrkis efter en rätt så kämpig natt för oss alla tre. Hon vaknar flera gånger på nätterna nu och är super ledsen. Hon nattades nu för någon timma sedan och har redan varit ledsen en gång, stått upp i sängen och sagt där, där. Så det säger väl allt, hon drömmer ju. Nu går ju verkligen allt runt i huvudet på henne och det är klart man får mycket drömmar, goda som onda. Idag har hon nästan lärt sig att klättra upp i soffan och fotöljerna, och det komemr hon säkert drömma en del om ikväll antagligen. Men så fort man kommer in och gungar lite så somnar hon om, så om det blir en massa spring även denna natt så flyttar vi in sängen till oss.

Som sagt, var i väg på kyrkans timmar idag, dock var där super lite barn, men Ella sprang runt och lekte och åkte rutschkana flera gånger om. Hon var dock runt ett par större killar ett antal gånger och verkade ha super roligt. Hon tillochmed sprang dit när dem satt och åt sin smörgås, haha. Så det kommer nog inte vara några större problem med att lämna henne på dagis. Hon går ju ihop med alla barn och det är super kul att se. Vuxna är dock lite värre med. Så fort vi kom dit så kom det fram en av dem som jobbar där och skulle säga hej till Ella, då började hon gråta direkt.

Imorgon får vi både fikasällskap på förmiddagen och eftermiddagen. Ännu en ny bekantskap ska titta förbi imorgon med sin lilla dotter. Lärde känna varandra på babycafet och är verkligen super trevlig, som alla andra. Känns dock himla tråkigt att inte få gå på just babycaféerna längre då Ella är för stor, för man har ändå lärt känna folk där.

Får blir Öppna Förskolan nu eller så får vi åka hem till Ellas kompisar eller dem komma hit och leka.

Sedan imorgon eftermiddag kommer några av tjejkompisarna och hälsar på en stund.


Underbara prinsessan leker vid sitt slott.






Kommentarer
Elin

Du kan ju gå på babycafeet ngn månad till det sa till o med birgitta frågade om man va tvungen att sluta direkt när dom fyllde 1 men så va det inte

2011-01-12 @ 12:09:22 | http://lillamyojag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback