Koll, koll och mer koll.

Ja, det var ett tag sedan jag ens satt vid datorn. Har inte haft någon ork, plus att det har varit mycket familjemys, så bäst att passa på när man har tillfälle.

Vi har gjort en hel del, men nu är Martin i Karlstad och kommer hem på onsdag. Ella var ju dålig för några dagar sedan, men verkar ha gått över, förutom en liten hosta hon fortfarande har kvar. Brukar mest komma på kvällen/natten. Så vi har haft några jobbiga nätter, men har ändå gått bra i och med att vi har varit två som kunnat dela på att gå upp. Hon drömmer och drömmer och står ibland upp i sängen och bara gråter, stackarn.

Hur brukar ni natta era små på nätterna och sover dem sig igenom hela natten?

I förmiddags var vi iväg på banken och sedan åkte vi en sväng och hälsade på Malin och Molly, blev lite kaffefikande och spring för Ella. Hon ska verkligen vara Överrallt där hon inte får vara, såklart, och hon ska ha Allt. Får hon inte det hon pekar på blir hon tokig helt enkelt.

Nu har hon dessutom lärt sig att ta sig upp på fotöljerna här hemma och har jätte roligt varje gång hon tar sig upp, har nämligen ställt ihopa dem så det blir lite mer som en liten soffa. Nästan så att hon lärt sig att ta sig upp i soffan också, så nu blir det koll, Mer koll än vad man redan har. Går det?

Nej, nu vill Ella leka lite i sitt rum. Hoppas ni alla har haft det bra i helgen och att ni får en mysig vecka.







Kommentarer
Maria- mamma till maja

Maja somnar nu själv i sin säng. Vi körde en variant av 5-minuters metoden i en vecka. Nu lägger vi ner henne på kudden, säger godnatt och går ut och stänger dörren. Sen somnar hon självmant. Hon drömmer också väldigt mycket men vi hinner nästan aldrig in innan hon somnar igen. Hon kan gallskrika helt hysterisk, men när vi väl kommer dit har hon somnat om...



Kram!

2011-01-24 @ 20:04:02 | http://familjemys.blogg.se/
Therese med dottern Clara

clara lärde sig som tur var att ta sig ner från soffan innan hon lärde sig ta sig upp i den.



Vi nattar henne fortfarande med tutten och hon vaknar flera gånger varje natt fortfarande. Men nu är man så van :P

2011-01-25 @ 11:49:09 | http://kossanshandarbete.blogg.se/
lejjne

vilken fin header :D <3

2011-01-25 @ 15:08:11
Emelie

Nu är inte min loppa riktigt lika gammal som Ella, men när vi nattar henne så försöker vi köra samma rutiner varje kväll. Börjar alltid med att busa en stund, sen varva ner i soffan. Sen blir det på med ny blöja och pyjamas nästan exakt samma tid varje dag (18.40 ca), och efter det lägger jag henne i sängen. Där får hon ligga och prata med sina gosedjur medan jag går och fixar välling. Vällingen äter hon i sin säng, och när den är slukad får hon nappen och snuttefilten, och då brukar hon allt som oftast lägga sig direkt på sidan och somna. Pussar henne och säger godnatt, och sen går jag ut från rummet och lämnar dörren lite öppen.

Detta har funkat nu i snart två månaders tid, och det händer att hon gnäller lite, men jag går inte in om hon inte blir riktigt ledsen (man hör ju på gnället om det är trött-gnäll eller ledsen-gnäll osv).



:)

2011-01-25 @ 22:32:30 | http://emeliten.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback