Isbana var det här.

Natten gick super bra. Vaknade två gånger innan vi skulle sova, men så sov vi oss igenom hela natten utan något som helst gnäll.

Martin åkte upp till Sthlm i morse men är på flyget på väg hem nu, skulle upp på möte och lite annat så det är skönt att det bara var över dagen.

Idag har vi haft besök av underbara Malin och hennes söta Molly, 5 månader. Jag tog fram både babysittern och babygymmet som Ella haft, så det var kul att det kom till användning igen. Vi fika, satt och pratade i flera timmar och sedan avslutade vi dagen med en lite ledsen Ella som absolut var så trött men ville självklart inte sova. Så jag tog på henne overallen, la henne i vagnen och hon somnade direkt.

Nu på eftermiddagen har vi varit iväg en snabbis till Jessica då en av mina naglar gick av när jag skulle knäppa Ellas overall, så tur var det att hon hade tid idag, känns inte riktigt kul att gå runt med en söndrig nagel och man vet själv att man går och stör sig på det.

Sedan skulle vi hem, vila lite och börja med fikan då tjejerna skulle komma hit, för ja en ca kvart sedan, men tyvärr blev det inte så. Vägarna är isbanor för tillfället och en massa olyckor har hänt nu på kvällen så vi får ta det en annan dag. Pratade precis med Jeanette som också skulle komma hit men med buss direkt efter jobbet, men sa att det nog inte är någon idé och får försöka oss på det imorgon istället. Tråkigt faktiskt då jag hade sett fram emot att träffa dem, ses inte så ofta längre.

Nu får vi bara hoppas att Martin kommer hem i goda händer, han flyger men har dock bilen på sturup.


En liten luuring.


Ella tittar beundrat på lilla Molly.



Malin och Molly


Titta vad fina dem är.






Kommentarer
Elin

oki det gick bra i arlöv i allafall, men man gör ju som man själv vill

2011-01-12 @ 19:24:54 | http://lillamyojag.blogg.se/
Annika

skönt ni fått sova lite..

Arlöv var rena isbanan ikväll..gick knappt att köra... bara kasade...

hoppas ni får ännu en bra natt..

natti natti..

kram

2011-01-12 @ 23:28:40 | http://matannika.blogg.se/
Diana

underbart söt dotter ni har!

2011-01-13 @ 00:20:14 | http://dianaws.blogg.se/
Maja

Hej! det var längesen jag tittade in hos er. Va stor tjejen blivit :) Går hon? ser så ut! ;) Siri kryper än men det är på gång nu när som helst ser det ut som.. och nu när hon börjat dagis tror jag att det kommer gå ännu fortare. Barn tar ju gärna efter varandra..

Ja, dagis är ju mest kul för dem, kan va lite jobbigt för oss att se dem lite ledsna i början men det går ju så himla fort över. Är nog ofta mammorna (och papporna för den delen) som tycker det är jobbigare än vad barnen tycker... är ju en omställning. Jag tyckte det var lite jobbigt igår när Siri blev knuffad och trillade och slog sig illa, men så gör ju tyvärr barn ibland men man är inte van vid det.



Kram på er!

2011-01-13 @ 06:47:27 | http://majapirayan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback