Högsta torn vinner.

Ja, idag har vi haft andra inskolningdagen och det har ju gått som på räls. Både igår och idag var vi där från kl 09:00-11:00, var även ute en liten stund på gården idag. Fröknarna gillas verkligen jätte mycket både från Ellas och min sida och jag känner verkligen att detta kommer att gå vägen.

Det är ju verkligen den första känslan som säger allt, och det har verkligen kännts rätt från första stund. Imorgon ska vi traska iväg vid 08:00-08:30 och vara kvar till 12:00, så det blir första gången Ella äter där. Tydligen ska jag gå iväg vid samlingen, den är väl ungefär kvart i tio, och sedan ska jag komma tillbaka igen när det är läggedags för dem andra barnen.

Torsdagen-fredagen blir det som att jag skulle lämna Ella som att det var en jobbedag fast att jag ska vara tillgänglig hela tiden, så det blir både frukost, lunch, och vila som står på schemat då. 

Jag och Ella skulle egentligen ha träffat Jessica och Nikki för en liten lekdag på skattkammarön efteråt, men jag vågade inte riktigt ut med bilen när det blåste, och just vid den tiden vi hade tänkt åka var det då det blåste som mest. Så vi avbokade daten och tar det en annan dag istället. Får väl i såfall bli en helg, då Ella nu mera går på dagis och leker där!

Istället fick vi besök av underbara faster/gudmor. Blev lite fikande och mycket lek. Satt och byggde torn med Ellas klossar, dock blev dem inte så höga för hon bara älskar att komma och välta ned alltihopa. Vem gör inte det, förstöra? :) 

Martin och jag skulle se vem som kunde bygga det högsta igår, ja Ella kom ju och ville förstöra mitt hela tiden, så ja, det blev Martin som byggde högst. Revanch ikvälll? ;) 

Nu sitter jag och Ella och väntar på pappsen och sedan blir det läggedags.

Ha en underbar kväll.









Kommentarer
Jessica

Ja vi får ta den en helg ist :) funkar lika bra det. då kan ju kanske papporna oxå följa med om de är hemma vill säga :p

Shit så mkt hår hon fått :)

Vi ses iaf på söndag på kalaset. Längesen nu ju.

2011-02-08 @ 19:57:01 | http://iiicaa.blogg.se/
Therese med Clara

visst ja, hade glömt att hon har börjat på dagis när jag frågade om torsdag. tänk att hon har blivit så stor!

2011-02-08 @ 21:13:37 | http://kossanshandarbete.blogg.se/
Elin

hehe så brukar jag och Fredrik också hålla på bygga torn och så tur man har leksinnet kvar =)

2011-02-09 @ 12:27:28 | http://lillamyojag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback