Mer tips uppskattas.

Ella har så svårt att somna, och vaknar även på nätterna. Så svårt att veta vad man ska göra tillslut, hon har ju inte haft några problem innan utan har verkligen kunnat somna utav sig själv med sin snuttefilt.

Nu blir hon Helt hysterisk när man går ut genom dörren, men vi försöker att inte gå in direkt utan vänta några minuter och sedan gå in igen om hon inte hinner somna innan det.

Hon vaknar även ca tre gånger på natten nu och är jätte ledsen, antagligen en massa drömmar som går runt i huvudet. Och såhär har det väl hållt på nu i någon månad. Tillslut när det inte går att gunga henne till sömn längre blir man ju så illa tvungen att ge henne mat.

Man läser ju så mycket på internet om vad man ska göra och inte göra, så det är såna saker man får ta på magkänsla istället och göra lite som man själv tycker passar oss, annars blir man ju knäpp av allt som står. Dock börjar det bli rätt så jobbigt och man vill knappt gå och lägga sig för det är precis då hon vaknar första gången.

Idag har vi haft Ellas dagisfröken på besök, brukar göra hembesök hos dem som vill och det tyckte vi var jätte trevligt, så hon fick se va Ella tycker är roligt här hemma och hur hon har det.

Nu är Martin iväg på en middag/jobb dejt och jag ska snart sätta på Ella pyjamas och förbereda välling.

Vet att jag skrev om det för några inlägg sedan ang nattning, men mer tips uppskattas. Någon smart metod eller annat så skriv gärna.

Ha en fortsatt trevlig kväll.



Coola byxorna och jackan vi fick av tjejerna.





Kommentarer
Elin

söta ella =) det är svårt det dära med nattning har ju själv haft problem, men körde ju 5 minuters metoden en vecka ungefär även fast många inga gillar den metoden men den funkade ju för os till slut. Men det är ju mycket som händer i ellas liv hon känner ju säkert på sig att det är förändringar på g också med bland annat dagis och så säkert mardrömmar, hoppas det blir bättre snart

2011-02-03 @ 20:04:26 | http://lillamyojag.blogg.se/
Jennie edinge

Hade inte börjat med några metoder eller dylikt ö h t nu när dagis närmar sig, tillräckligt med omställning för henne..har ni testat att bara lägga henne i er säng? Alla barnen här hemma somnar om direkt( 9/10 ggr), om de får sova i vår säng...då alla är vi olika ( bra det), tänker jag inte ens nämna vad jag tycker om tex 5mm eller anna whalgren metoderna..gå på er magkänsla o bara visa att ni är där hos henne..

2011-02-04 @ 06:45:41
Jessica

Vad är anna whalgren metonden?

2011-02-08 @ 14:21:57 | http://iiicaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback