Halsen tar kål på mig.

Ella är lämnad på dagis och här sitter jag, snorig och dann. Halsen tar kål på mig, iallafall på kvällarna och nätterna, då är det som värst. 

Vi har nästan vårt egna apotek här hemma för vår medcinskåp är verkligen fullt med allt du kan tänka dig. Dock ingenting mot halsen såklart, så får åka ned på center syd när dem öppnar och köpa hem allt dem har. För nu ska Mrs Martina bli frisk.

Natten var väl helt okej, jag hade dock svårt att somna, och när jag precis somnat, vaknar loppan och vill upp. Vid ett fick hon i sig lite välling, men somnar snällt om och vaknar vid sju. Den gyllene tiden, i och med att Ella somnar redan vid kvart över sex-halv sju så är det inte mer än rätt att hon vaknar just den tiden.

Ellas dag på dagis igår hade gått precis lika bra som dessförinnan. Hon hade ätit lite frukost, lekt en massa, varit ute och lunkat runt, dock ramlat lite och fick ett litet riv sår på näsan. Sedan blev det mat och vila, sov även denna gång en och en halv timma. Förstår inte hur dem lyckas? Dem lägger sig ned allihopa i ett nedsläckt rum med madrasser där Heléne, en av fröknarna, ligger bredvid Ella och ett annat barn, och det är likadant med dem andra. Så hon har bara kunnat lägga Ella på sin madrass med snutten och efter att hon tittat runt lite så somnar hon (?). 

När man själv lägger sig med Ella i vår säng te.x ska det inte sovas, nej då ska det klättras. Så det är nog någonting man aldrig riktigt kommer att förstå, hur enkelt det kan gå till, men skönt är det.

Glömde ju säga att på alla hjärtans dag hade dem fått göra varsitt kort med handavtryck som liknar ett hjärta, så fick ta hem det samma dag. Ellas första men absolut inte sista verk från dagis.



Så här glad är man när man ska till dagis, lilla rufs.




Kommentarer
Maja

va skönt det går bra på dagis :) med oss är det till och från, hon blir väldigt ledsen när vi går.. men det går ju över. Sen har hon varit sjuk och hängig sista tiden och är fortfarande trött så då vill hon nog mest ha oss nära. Så det tar emot lite och lämna just nu :( men jobba måste man ju! hur mycket jobbar du?



Ja vi har också, nästan, gångavstånd :) brukar cykla och det tar ca 10 min. Ligger på 5 min avstånd till mitt jobb så det är skönt. Det är ett privat, med ute-pedagogik :) så de sover ute i sovsäckar :) och när det blir lite varmare snart så kommer de även äta ute på gården. Nu är det lite svårt för de små med vantar och sånt som är i vägen. Lite för kallt än!



är ella frisk nu då? jobbigt med feber och sånt.. det är väl nackdelen med att börja på dagis på vintern. Då får de allt! samtidigt får de väl ett bra immunförsvar på kuppen ;) väl rustade för resten av året haha.



Kram på er!

2011-02-16 @ 12:50:45 | http://majapirayan.blogg.se/
ellenojag

Åh Ellen gjorde också hand avtryck på dagis häromdagen, visst börjar man nästan grina, så duktiga de är! Krya nu på dig!! kramar

2011-02-16 @ 20:53:13 | http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback