En fin början, ett bra avslut.

Nu har det gått några dagar sen jag skrev sist, men här har det varit full rulle varje dag.

Jag har nämligen haft två tjejkompisar nere på besök, Johanna och Madeleine. Dem kom i torsdags eftermiddag och åkte hem söndags kväll, och det har varit såå trevligt. Första besöket för dem båda två här nere i malmö, så vi har hunnit med en himla massa.

I torsdags fick Ella en massa paket då det blev ett litet firande för Ellas 1-års kalas, sedan blev det lite husesyn, lite kaffe och en himla massa snack om allt mellan himmel och jord, ett glas cava slank även ned. Sedan stod jag och Martin för taccos som passade sig perfekt och Ella fick såklart sitta med vid bordet och äta med oss.

På kvällen bestämde vi oss för att åka till ullared på fredagen, en riktig spontanresa som blev himla lyckad. Jag hade varit inne på jobb och pratat med min chef för att sedan hämta upp dem här hemma och vi kom iväg redan vid tio tiden. Med en roadtrip med bara tjejerna blev det nästan en tre timmar lång shopping. Hittade en himla massa,det mesta till Ella för min del. Hittade regnkläder och en underbar saccosäck med barbapappa som Ella bara älskar. Hon springer med riktig fart och kastar sig på den, sötunge.

Sedan hem snabbt, duscha och byta om, för på kvällen blev det tjejmiddag med god mat, spel och lite dans inne i malmö stad. På morgonen därpå var man lagom pigg (?), hade bestämt att vi skulle åka till Köpenhamn och så blev det såklart.

Tre tjejer som sprang runt och letade restaurang i ungefär 1,5 timme, hittade ett steakhouse som tyvärr inte var någon höjdare. Köttet var bodigt rött och smaklöst, pommes som knappt var klara och en sås som smakade vatten ungefär. Ja, så nöjd var man därefter. Men undrar ändå varför man aldrig säger till? Så man får väl skylla sig själv i slutändan ändå.

Åkte hem och tog en himla lugn kväll, med pizza och en tidig sänggång.

I söndags tog jag med mig tjejerna och åkte på en lite guidning runt malmö, och första stoppet blev såklart torling torso och v-hamnen. Åt en super god pasta till lunch och sedan blev det lite kaffe på Espresso House med en ca halvtimmes väntetid, men, men vad gjorde det? Vi lärde oss en läxa från Köpenhamn. var inne på Jensens och skulle äta, men var kö och orkade därför inte vänta, utan i stället blev det att yra runt.

En liten promenad i västra hamnen och därefter åkte vi förbi Zlatans hus, ribban och ut till utsiktsplatsen. Underbara bilder fick vi därifrån, och och och Martin funderar starkt på att förstora minst en utav dem. Johanna fick en underbar bild på bron. Solnedgång, fick verkligen med alla detaljer. 

Därefter blev det att åka ut till Sturup och lämna mina tjejer och säga hej då för denna gång. En underbar helg som bestod av mycket skratt och mycket minnen.

Martin var en ängel som hade hand om Ella medans jag fick komma bort lite och tänka på annat. Och Ella hade så mys och en riktigt behövlig tid med sin pappa. ♥

Bilderna är tagna av Johanna.

Gullungen får öppna sina paket.


Nu blev det mörker.



Girls on a train.


På den fantastiska restaurangen, ännu ovetandes om hur maten skulle "smaka".


Lite mys och bus med lille innan sluttampen.


Haha, tror att bollen var där under fotöljen.


Hon klär i allt, tillochmed en mohawk.


Dotter och mamma.


Vårt underverk!



Pussar blir det många av här hemma.



Johanna och jag, flummig style.


Tooorso alla gånger.


Lunchtime! Ett, två, tre.. poose! ♥



Det efterlängtade kaffet i min hand. (Dock mycket kaffe för en liten blåsa, haha)


Denna bild är den ena som fick upp ögonen för en lite extra. Väldigt vacker.



Njuter av solnedgången.


Denna bild är tagen av Johanna och är helt jäkla fantastisk. Den ska upp på väggen snabbt, snabbt. (Det fina är att Martins pappa har varit med och byggt en utav pelarna, så det blir som ett fint minne samtidigt)

En fin början, ett bra avslut.



Kommentarer
Jessica

Låter som ni hade det rikigt mysit när de var nere :) och bilderna var jätte fina. :) jag hörde med Therese om måndag ist så hoppas :) men annars leker vi iaf :)

2011-02-02 @ 10:21:37 | http://iiicaa.blogg.se/
lejjne

tack för en jättemysig helg darling <3

2011-02-02 @ 14:34:16
Elin

Vad underbart ni haft det =) hihi lät kul med torling torso =) äntligen har du uppdaterat, vatt inne varje dag ju hihi

2011-02-02 @ 17:33:29 | http://lillamyojag.blogg.se/
Maria- mamma till maja

Kul för Ella att börja på dagis. Vi hade först tänkt att Maja skulle få börja i april men det verkar omöjligt att få dagis då så vi bytte till augusti då det tas in fler barn då. (Stod i lokaltidningen idag att 130 barn står utan dagisplats nu i vårt område!!)



Visst var det läskigt!! Ja men jag tror vi gifter oss där ändå - dock kommer vi nog tänka om att sova inne på herrgården (gästerna sover i ett annex bredvid).. Det är en bra herrgård med bra pris!



Kramar!

2011-02-02 @ 20:02:14 | http://familjemys.blogg.se/
Lilla H

Så söt med tuppkammen!

2011-02-02 @ 22:49:52 | http://haleyborg.blogg.se/
Therese med Clara

Låter som ni har haft riktigt kul =)

2011-02-03 @ 07:57:20 | http://kossanshandarbete.blogg.se/
nanna

puss! <3

2011-02-03 @ 13:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback