Pottan tre gånger idag.

Hemkomna från landet i lördags eftermiddag och när vi kom hem och packade upp allting märkte vi att datasladden var kvar där uppe. Jahapp, då blir det inga bilder på ett tag och jag som så gärna vill visa alla underbara stunder vi haft däruppe och det är ju verkligen så mycket enklare att visa det genom en bild.

Men min söta farmor skulle skicka ner den till oss så vi får hoppas på att få den om några dagar, för då jäklar blir det bilder.

Ja, semestern var iallafall störtskön på många sätt och vis och jag tror lite att vi ångrade att vi satte oss i en lägenhet ändå, haha. Suck, eller hur. Men hur bra som Ella hade däruppe slår ju verkligen allt. Hon var helt lyrisk över allt hon kunde göra där, med att åka båt, hoppa studsmatta, leka inne i lekstugan som inte kunde varit bättre för henne. Dockvagnar och dockor i tusen och såklart att spela boll. 
 

Måste bara smyga in med att Ella gick på pottan tre hela gånger idag. Två gånger kissade hon och den andra så bajsade hon. Älskade unge. Så med det sagt, ha en toppen kväll.


Fick bli lite iphone bilder så medans.

Livsnjutare

Kräftskiva är ett måste uppe på landet.

Vad gör en regnig kväll när man kan blicka ut mot detta. Älskar när regnet smattrar på taket.

På väg mot verkligenheten igen.
Kommentarer
therese med clara

Håller med om att det är trist att vara utan trädgård. Håller på att titta runt lite efter större lägenhet faktiskt. Vilken hyresvärd var det som hade de radhusen ni bodde i innan? Är lite sugen på att flytta dit =)

2011-08-08 @ 21:10:41 | http://kossanshandarbete.blogg.se/
Sanna - mamma till Embla

åh vad duktigt :) Då måste du vara en stolt mamma nu :)

2011-08-08 @ 21:51:41 | http://mammatillembla.blogg.se/
ellenojag

Här är tre till som ångrar att vi satt oss i lägenhet ;) ge mig trädgård!!!

ni ser ut att ha haft jätte mysigt, och vilket ställe med vatten precis i trädgården, sjukt mysigt!Potta sa du.. kanske dags att införskaffa en sån!

ha en fin onsdagdag! kram

2011-08-10 @ 10:35:28 | http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback