Vinterdäck, verkligen?

Det är verkligen sant, det snöar utanför fönstret. Det är rätt så sjukt, Oktober månad? Happ, måste sätta på vinterdäcken och köpa ny vinterjacka nu bums. Så himla kallt det är nu, att man knappt vill gå utanför dörren.

Kom hem för någon timma sedan, har varit i Malmö och fikat med Matilda och hade även med mig Ella. Hon blir alltid lika glad när hon får träffa Matilda och hon verkade känna igen henne fastän det var ett tag sedan dem sågs. Fast vem kommer inte ihåg hon som alltid leker så mycket med loppan när dem ses, en favorit redan från början.
 
Åkte in och mötte upp henne efter att hon slutat jobba och tänkte att vi skulle hitta ett mysigt café i närheten då vi båda var så sugna på kaffe. Skulle precis rulla in vagnen på detta mysiga café som fanns när baristan säger att hon precis skulle låsa för kvällen. En timma kvar tills dem skulle stänga och verkade tydligen ta det efter sina tider och stänga lite när hon själv ville och otrevlig till tusen.

Förutom det cafét fanns där inte så mycket annat att välja på utan fanns mest bara restauranger runt om så det blev ett ställe som hette Doc Pizza tror jag det hette. Blev en pizza för Matilda med en latte till, och jag tog en latte jag med med någon slags äppelstrudel till. Ella fick äpplejuice och majskrokar, fick dock smaka ytterst lite skinka från pizzan. Var så trevligt som det är varje gång vi ses, men nu tyckte jag att det var allt för lång tid det hade tagits sedan sist och Ella har ju växt så otroligt mycket också.

Ella är ju lite svår på att sitta still, men hur förståeligt är inte det om man är 10 månader och vet att man kan göra så mycket mer än att bara just sitta. Så upp i Matildas famn och busa, för att sedan vilja ned på golvet för att visa alla hennes konster hon har lärt sig, och mycket beröm fick hon. 

Sedan så tyckte Ella att det räckte med att vara där så då börjar vi bli lite ledsna och säger till oss att hon är trött och vill åka hem. Så på med kläderna för att nästan springa till bilen, så kallt och rått. Skjutsade Matilda till tåget och så åkte vi hem till pappa. 

Martin har varit hemma idag men har ändå haft fullt upp med jobb så han har i flera timmar suttit instängd i arbetsrummet och svarat i både telefon och mail dumktig som han är. Kunde dock gå ut och gå en promenad tillsammans och det är ändå himla skönt att ha han hemma och veta att man kan få en puss och en kram lite när man vill.

Nu tror jag Ella äntligen har somnat, rättare sagt hon har somnat, var precis inne och tittade till henne. Hon har så svårt att verkligen slappna av när hon väl ska sova för natten att man får gå runt och sjunga och gunga henne i en evighet men just denna gång somnade hon av sig själv. Plus att hon är i en väldigt grinig period i perioder och det verkar klia fasligt mycket i munnen. Förståeligt att man inte kan slappna av om det gör ont i munnen.

Ska gå ned och pusta ut lite i soffan för att sedan gå och lägga oss tidigt och bara ligga nära.














Kommentarer
Evelina - Mamma till Meja Lee <3

Tack så mycket :) Dom är från färg och form :)

2010-10-21 @ 14:42:38 | http://loon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback