Vill också.

Morrn morrn. Redan varit ute och tagit en promenad och hämtat D-droppar till Ella. Nu är vi själva igen och Ella somnar nog snart, så hade jag tänkt att fortsätta med Bebisboken.

På tal om annat, läser på många bloggar att dem ska till Ullared idag, blir så himla sugen själv att åka dit. Vi har pratat om det länge, och det har blivit vår årliga tripp dit dessa år som har varit så jag hoppas att vi kommer komma dit detta år också. Tror att Jeanette och Danne skulle dit den sista oktober och att dem isåfall kunde passa Ella när Vi åker. Kan ju vara skönt att åka dit själva och kunna strosa runt i sin egna takt.

Imorgon hoppas jag vi kommer iväg till babycafét då hon känns mycket bättre nu. Dock vaknat i natt också och var väldigt svår att natta igen efter att hon fått mat. Kändes som att hon vaknade var och varannan timma och gnällde så sömnen blev väl sisådär. Undrar egentligen vad det beror på att hon vaknar varje natt och är ledsen, antingen en fas, mardrömmar, magknip eller så är hon helt enkelt hungrig? Ja, vad vet man egentligen.







Kommentarer
emelie

Här har du en till som är himmla sugen på ullared=) Lhea är 11 månader. Hur gammal är din söta Ella?

2010-10-14 @ 09:16:35 | http://mammaemme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback