Fullspäckat var det här.

Fullspäckad dag har vi haft idag. Nu ligger Ella och sover i vagnen, då vi precis är inkomna från rusket utanför. Jessica och Therese med deras underbara små flickor tog bussen som gick för ca en timma sedan och innan dess har här varit fullt hus hela dagen. Så när Ella vaknar blir det en mamma som får plocka undan lite varstans, men vad gör man inte för dem små liven, kul har dem när leksakerna skall kastas kors och tvärs.

Vi var även ute och tog en promenad när det regnade som värst, det för att få Ella och Nikki att somna, enda som verkligen fungerar. Clara fick sova lite innan när hon fick mat, så nu var det de andras tur att få nanna lite.
Sa det innan, att man skulle velat haft det på bild när tre mammor med sina vagnar är ute och går i världens storm, allt för att godingarna ska få lite sömn.

Jag ordnade lite middag, köttbullar och spaghetti, men just som man skall sätta sig och börja äta, ja då börjar alla tre bli lite gnälliga och maten blev kall, som många andra gånger. Trevligt har vi haft och tiden bara springer iväg som alla andra dagar.

Var iväg till vårdcentralen i morse med Ella och där konstaterades det inte så värst mycket. Ingen öroninflammation, halsen var där inget svullet, och lungorna lät precis som dem ska. Så det vi kan tänka är att tänderna håller på att komma upp nu så tur det att vi ska till tandläkaren imorgon.

Om några timmar är mannen min hemma och då hoppas jag att jag hunnit städat undan det mesta så det blir en massa mys i soffan för oss alla tre. Nu håller vi bara tummarna att gumman kan sova lite mer i natt, för jag vet att det är två föräldrar som kommer vara himla trötta ikväll.








Kolla den du, inte många som kan stå sådär på tå.

Ella leker tittut bakom väggen.


Nikki var super glad iallafall.:)







Kommentarer
Jessica - Mamma till Nikki

ååå så fina bilder haha :D som hon står på tå :p

tack för idag pusss

2010-10-27 @ 17:33:59 | http://iiicaa.blogg.se/
Elin

så mysigt ni har haft nice =)

2010-10-27 @ 19:33:37
Therese med Clara

tack för en riktigt trevlig dag =) får vi göra om!

2010-10-27 @ 22:42:59 | http://kossanshandarbete.blogg.se/
ellenojag

Den där klänningen Ella har på sig är verkligen underbar, höll i den senast idag på lindex.. men blev inget köp.. nu ångrar jag det igen ;)

Har hon fått några tänder ännu? eller är de de första ni väntar på?



ha en fortsatt mysig vecka! kram

2010-10-27 @ 23:14:14 | http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback