Om och om igen.

Nu ska vi snart iväg och först ordna en lampa i bilen som är trasig, och sedan hem till Jeanette och Daniel på middag. Idag blir det taccos och det ska bli så himla gott.

Jag har två sjusovare här hemma nu, bara jag som är vaken och håller ställningarna. Måste dock väcka dem snart tyvärr och det blir nog inte populärt från någon av dem.

Ella har varit en riktigt busa idag, hon är Överallt samtidigt. Lådorna ska hon Alltid dra ut, kasta ut allting vi har där i och sedan smita iväg. Mamma plockar upp, och så efter ett tag ser där likadant ut igen.

Jag ställde ut vår skohylla för några månader sedan som tidigare stod inne i klädkammaren. Men den fick åka in igen då det är samma sak där, hon kastar ut alla skor vi har och allting ligger i en enda röra. Så varje gång man skall förbi hallen och in på toaletten får man alltid hoppa över en himla massa saker innan man kommer fram.

Hon älskar även när man säger "titta där" och så pekar man på någonting som finns just där och man får ett himla smile och hon gör samma sak.


Mm, så gott med sko!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback