Dags för bikini igen.

Vi har haft en underbar dag som alltid med familjen Lönneström. Kände verkligen att vi behövde denna dag, för imorgon åker älsklingen igen och kommer hem torsdag kväll. Vi var nere i smygehuk och åkte även inom Skivarp, där vi hade hittat ett hus. Men det var tur att vi åkte in där och tittade för området var ju så himla dött med folk och man kände direkt att man inte skulle trivas där borta. Inget fel på huset men allt annat.

Nu ska vi äta pizza för sista gången på några månader, haha. Vill ju vara fin när man skall resa iväg och då går det inte äta som vi har gjort nu. Iallafall vad jag känner att man har gjort. Pizza, gottis och en massa cola.

Klart man får unna sig ibland, och det kommer vi absolut fortsätta göra, men man kan äta med motta. Alltid svårt i början när man ska sluta äta som man har gjort innan, men när man klarat det i några veckor är det inga problem, och nu är vi dessutom två som kan pusha varandra.












Kommentarer
Therese med Clara

Vilka tuffa skor ella har :D



SV: kan snacka om det på torsdag då så ska jag kolla hur mina dagar ser ut =)

2010-10-19 @ 08:41:38 | http://kossanshandarbete.blogg.se/
Jessica - Mamma till Nikki

Tycker det är tur att ni inte flyttar till skivarp. som du sa där e dött. o där finns typ en enda pizzeria o säkert inte så mkt mer haha

2010-10-19 @ 08:55:19 | http://iiicaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback