Bilen är inte alltid så kul längre.

Sov igenom natten faktiskt och i morse var jag helt borta att jag knappt visste vad jag hette. Så Martin gick så snällt upp med Ella så mamma fick sova lite till.

Idag åkte vi allihopa iväg och åt en jätte god frukostbuffé hos en utav Martins kunder i Limhamn. Sedan åkte vi vidare till några fler kunder då han behövde ha lite material och foton.

Vi gick även ut i skogen när vi kom hem och tog vår promenad runt och njöt utav "vårvädret". Känns verkligen som vår, en kall sådan, men iallafall. Men så kommer man tillbaka från drömmen och inser att det är Oktober och snart vinter, brr!

Ella har precis badat, och blir för tillfället nattad av sin pappa, så jag passade på att sitta här en liten stund.

Sedan blir det mys i soffan och ullared? Finns inte mycket annat att titta på!

Ha en underbar måndagskväll, snart är det tisdag och en dag närmre helg! :) Spelar inte så stor roll för mig Egentligen, men helgerna har ändå sina dagar då man vet att det inte är jobb för älsklingen (som dock jobbar nu på lördag för en gångsskull, hm) och att det bara är familjen. Blir ännu mer att man njuter sedan när jag börjar jobba igen och så blir det fredagsmys som Ella förhoppningsvis kommer att längta till.

Försökte underhålla Ella medans vi väntade på pappa, fungerar alltid när hon får stå upp. Hon är inte alltid rolig att åka bil med när hon är vaken längre. Säkert för att hon vet att hon kan röra sig fritt överrallt när hon är hemma men när hon sitter där, ja då sitter hon där vi har satt henne.

Ja, en liten stund går det att underhållas, men efter någon minut kastas flaskan eller det hon håller i och det blir ett himla gnäll.








Kommentarer
tessan

så stor hon är =)

Har ni bytt bilstol el har ni kvar babyskyddet?=)

2010-10-11 @ 19:57:58 | http://tovasmamma.blogg.se/
Therese med Clara

vi har samma problem. När hon var liten var bilen enda säkra kortet för att få henne tyst och lugn. Nu är det alltid gnäll istället. Vissa saker blir lättare efterhand som de blir större och andra saker blir jobbigare :P

2010-10-11 @ 21:14:36 | http://kossanshandarbete.blogg.se/
tessan

okey, vad har ni för stol nu?

vi har en britax multi tech som väntar på henne här hemma hehe =) funderar på o byta nu snart som ja tycker hon e för stor för den andra nu hehe

2010-10-11 @ 22:46:17 | http://tovasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback