Godnatt bloggen.

Var ute och gick på förmiddagen så Ella kunde få vila lite som vanligt. Snöade riktigt mycket då, men nu är snön verkligen mysig då den lägger sig på marken. Hade gärna velat haft en pulka som vi kunde åkt med Ella i, men det kommer säkert vara kvar när man kommer hem också, då det visst är mycket snö där också.

Ella går mer och mer här hemma och det är så himla roligt att se, att hon har utvecklas så på bara dessa dagar som vi varit här. Hon går några steg och så när hon antingen sätter sig ned själv eller om hon tar tag i väggen så klappar hon alltid efteråt. Det fick hon även visa för Johanna och Lejjne, som vi var och hälsade på idag. Åkte bussen med Johanna dit, andra gången vi åker buss med vagnen och det gick super bra. Så fick en himla massa fika och ett nytt chai te som var super gott, så det måste jag handla hem från EH. Ella fick visa sina färdigheter och sjöng en himla massa med Johanna. Då hon har jobbat på dagis i x antal år så har hon såklart lärt sig en och annan barnsång och det tyckte Ella var himla roligt.

Lejjne hade även en massa gamla foton som vi satt och skrattade till. Ändå inte så många år sedan, men att man ändå har förändrats så mycket.

När vi skulle åka hem så orkade inte Ellas ögon hålla henne vaken längre så hon somnade, dock vaknade hon när vi kom hem men fick i sig sin välling och nu sover hon så gott i sin säng.

Johanna och Ella busar.



Johanna säger till Lejjne att handla munkar med massa olika smaker, men så tar hon ändå den vanliga i mitten. Jag fick glatt nöja mig med choklad. Mums! 




Mmm, så gott med halsband?


Mobilen är redan en favorit hos Ella.





Tre underbara tjejer! Tack så mycket för ikväll ♥



Godnatt alla!




Kommentarer
lejjne

finaste ni! saknar er redan <3

2010-11-25 @ 10:45:22
nanna

<3 snart ses vi igen raringar!

2010-11-25 @ 12:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback