Nu kan man vara super lugn.

Jaaaa! Ella har kommit in på det dagiset som vi mest av allt ville att hon skulle gå på. Bullerbyn, på avdelning Sländan!Åh, vår lilla plutta ska gå på dagis, om bara några månader skall hon skolas in och bli en ännu större tjej än vad hon redan är.

Vi fick reda på det igår kväll genom mailen på mobilen. Både jag och Martin sprang upp för att logga in och se vilket dagis det blev. Kunde dock inte skrika för Ella somnat, men gu så glada vi blev. Man har en sån himla skön känsla i magen och kroppen och nu kan man pusta ut.

Vi har bestämt oss för att bo kvar i Löddeköpinge då vi trivs så himla bra. Det känns verkligen som att vi har hittat vårt kall, och varför då flytta ifrån det? Det är som sagt lite för dyrt tycker vi, men snart börjar jag att jobba och kommer definitivt märkas i plånboken så så är det absolut inga problem. Står i fler köer här runt om, och dyker det upp någonting som låter bra och som då såklart har lite lägre månadshyra så slår man ju till. Man vill ju ändå bo bra, och det känner vi att vi gör. Har fått i ordning mer och mer på nedervåningen nu också. 

Sländans vision är:

Sländan är en småbarnsavdelning med 14 barn i åldern 1-3 år.
Vi tycker mycket om  att sjunga och spela.
Vi arbetar med rörelse, sång, musik och sagor. Sländorna tycker om att leka mycket, både inne och ute.
Vi har en trivsam atmosfär och skrattar mycket.



Kommentarer
Sophie

Grattis till Bullerbyn, skoj ni fick ert första val :) Kul ni ska bo kvar här i Lödde, rena lugnet här ju, såå skönt!

2010-11-14 @ 09:37:53 | http://sophiela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback