Huvudstaden idag.

Nu sitter vi i bilen på väg upp till huvudstaden med man, barn och en fullastad bil. Ska äntligen få träffa dem underbara människorna som man saknar så mycket när man är hemma. Så nu blir det en hel vecka där uppe och kunna gå runt i affärer, träffa vännerna och släkten. Ska bli så himla kul att Ella äntligen får träffa sin mormor igen och lek kommer det bli.

Vi vaknade lite innan åtta i morse och gick upp alla tre för att packa. Känner att det är skönast att göra det samma dag man ska åka för då vet man helt säkert att allt är med. Ella fick i sig mat vid halv nio så hon klarar sig i några timmar och nu har hon precis somnat. Så detta kommer nog flyta på rätt så bra, bara lite orolig över hur vädret kommer att bli uppåt landet, för nu har det börjat regna.

På tisdag har vi redan bokat in middag med Malin och Micke om inte bebisen bestämmer sig för att komma tidigare. Hon är 5 dagar kvar i beräknad tid. Martin tror att hon/han kommer att komma ut på onsdag och jag har gissat på torsdag! :)

På lördag ska vi på 18 års fest hos min underbara kusin Michaela. Så vi åker dit allihopa!

Ha en underbar söndag (bilder kommer senare)



Kommentarer
Therese med Clara

SV: hihi spännande =)



Kul att få träffa släkt och vänner, måste vara jobbigt att bo så långt ifrån. Men å andra sidan kanske man värdesätter tiden man har tillsammans på ett annat sätt då =)

2010-11-21 @ 21:37:36 | http://kossanshandarbete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback