Grindarna är påväg hem.

Igår var vi även hos Ellas morfar, och han ser mycket bättre ut. (Han råkade ut för en stroke för några månader sedan) Sån jäkla skit som en helt frisk människa ska råka ut för, och inte bli helt återställd heller, utan det är såhär det får bli. Benet och armen på högra sidan hänger inte riktigt med och han kan inte klämma speciellt hårt med armen. Men, men man får iallafall vara glad att han är här hos oss! Han kan iallafall köra bil så det går framåt.

Vi fick två grindar som vi kan sätta vid trappan så nu Äntligen kan man ha Ella där uppe också utan problem. Så nu ska vi försöka få hennes rum ordnat där uppe också så hon kan få vara där inne.

Vi har precis haft lite paus på Rasta i Jönköping, så vi fick i oss någonting innan vi kör enda hem. Ella har varit super duktig och har sovit två gånger. Hon vaknade precis innan vi skulle stanna. Så hon kunde sträcka på benen och få i sig lite mat hon med.

Detta har tagit riktigt lång tid att ens komma till Jönköping, och vid denna tid hade vi varit hemma vid vanligt väglag.

Men nu är vi på rätt väg, mot Helsingborg. Så nu är det ungefär tre timmar kvar. Känns som detta tagit en evighet, men till Norrköping var vägen helt igensnöad och fanns knappt några körspår alls.

Nästa; Löddeköpinge.


Morfar, Pappa och lilla Ella.


Vadå Skön style. Ja, hon är Trött! :)



Utanför fönstret hemma hos Ellas morfar. Var en massa fåglar utanför men dem flög såklart när Martina är redo med kamera.



Tröttisen hälsar.




Kommentarer
maria

ella och morfar jätte lika varann :)

2010-11-28 @ 17:31:49 | http://dujagvi.bloggplatsen.se
Elin

Vad lik du är din pappa Martina, ser likheter mellan ella och din pappa också tror det är ögonen

2010-11-28 @ 18:17:25
Linda

Vad søt er lilla Ella ær! Och så lik Martin hon ær :o) Hoppas sista biten av hemresan gått bra.

2010-11-28 @ 20:14:06 | http://lindaolsson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback